Az amerikai választópolgárok 41 százaléka, nem akarja a COVID vakcinát megkapni, többnyire a mellékhatásoktól való félelmekre hivatkoznak

0

Az amerikaiaknak megalapozott okaik vannak arra, hogy óvatosak legyenek az oltások biztonságával kapcsolatban, mivel több ezer ember sérült meg és halt meg, miután az oltást megkapta.

(Csak a VAERS adatbázisban hozzátartozók és orvosok által lejelentett esetek is már 1000-nél több elhunytat tartalmaz.)

2021. március 4. (LifeSiteNews) Annak ellenére, hogy Joe Biden elnök könyörtelenül erőltette az amerikaiak oltását, egy új felmérés szerint a szavazók 41 százaléka nem hajlandó koronavírus elleni a vakcinát felvenni, nagyrészt a negatív mellékhatásokkal kapcsolatos aggodalmak miatt. A Harvard CAPS-Harris szavazása kizárólag a The Hill-ben jelent meg a hét elején. “Azok között, akik azt mondták, hogy nem hajlandók a vakcinát beadatni, 66 százalék azt mondta, hogy aggódik a mellékhatások, míg további 33 százalék azt mondta, hogy nem hisz, a hatékonyságában ,” írja a The Hill . “Huszonhét százalékuk azt mondta, hogy nem aggódik a vírus miatt, 23 százalékuk azt mondta, hogy több veszélyeztetett egyénhez kellene eljutnia, és 17 százalékuk azt mondta, hogy egészségügyi aggályai vannak”tette hozzá a jelentés. A felmérés február 23-tól február 25-ig készült, és 2006 regisztrált szavazót érintett. Az Egyesült Államokban három, a Johnson & Johnson, a Pfizer és a Moderna által gyártott koronavírus elleni vakcinát hagytak jóvá. Az amerikai szavazók jogosan gyanakodnak a vakcinák biztonságára. LifeSite  több ezer sérülésről és halálesetről számolt be  , miután az emberek megkapták, amit az orvosok rámutatnak egyezt “kísérleti” orvosi beavatkozást. A vakcina szedése után az idősotthonok több tucat lakója hirtelen meghalt, a terhes nők elvetéltek, és az egészséges emberek, például a fiatal anyák és az orvosok váratlanul meghaltak. Mindezek ellenére (a sérülések és halálesetek), Biden ragaszkodik ahhoz, hogy a vakcinák “biztonságosak.”
(Megj:  Közérdekű adatigénylésünkre az Ogyéi és népegészségügyi hatóság ezt írta: ” Az engedélyezett oltásokra a gyártók felelősséget vállalnak, és biztonságosak” – amint tudjuk, a gyártók ilyet soha nem állítottak, valójában egyetlen a Bill Gates által szponzorált vakcinagyártó sem vállal felelősséget. A Pfizer, Moderna. AstraZeneca vakcinák jelenleg is csak ideiglenes engedéllyel rendelkeznek,  a kiterjesztett tesztelési fázisban. A hosszútávú mellékhatásokról pedig ráérünk 10-15 év múlva beszélgetni)
“Ha van egy hazúg híresztelés, amivel mindenkit megpróbálnak félrevezetni ebben az országban, az a következő: A vakcinák biztonságosak” – írta február 22-i tweetjében. Ön és családja, közösségeink, hazánk  vegyék fel a vakcinát, amikor rákerül a sor, és elérhetővé válik. Így fogjuk legyőzni ezt a világjárványt” tette hozzá. Biden egy március 1-1-ek tweetjében közvetlenül összekapcsolta a világjárványt az oltással, mondván, hogy “minél több embert oltanak be, annál gyorsabban fogjuk legyőzni ezt a világjárványt”. “Ezért az egyik első célom, hogy az első 100 napban 100 millió COVID-19 oltást adjak be” tette hozzá. A kormány által működtetett szervezetek, mint például a CDC, azonban világossá tették, hogy a vakcina hatástalanok lehetnek a COVID-19 terjedésének megállításában, és arra ösztönözte azokat, akik megkapták az injekciót, hogy továbbra is viseljenek maszkot, és társadalmilag távolodjanak el másoktól. Fontos, hogy mindenki továbbra is minden rendelkezésre álló eszközt használjon a világjárvány megállítására, mivel többet megtudunk arról, hogyan működnek a COVID-19 vakcinák valós körülmények között” közölte honlapján a CDC.
“A szakértők azt is kimutatták, hogy hány embert oltottak be, és hogyan terjed a vírus a közösségekben. Azt sem tudjuk, hogy a COVID-19 vakcina nem fogja-e megakadályozni abban, hogy a COVID-19-et okozó vírust másokra is átterjedje, még akkor sem, ha ön nem betegszik meg. CDC továbbra is frissíti ezt az oldalt, ahogy többet megtudni,” tette hozzá.

Kapcsolódó:

Coronavirus Vaccine Deaths – Latest News
NEWSFREEDOM Wed Mar 3, 2021 – 7:19 am EST

UK data show 402 reports of deaths following COVID vaccines

By John Stone


Featured Image

NEWSFREEDOM Tue Mar 2, 2021 – 2:17 pm EST

Number of injuries reported to CDC after COVID vaccines climbs by nearly 4,000 in one week

By Children’s Health Defense

Featured Image

NEWSFREEDOM Tue Mar 2, 2021 – 1:02 pm EST

Whistleblower: 25% of residents in German nursing home died after Pfizer vaccine

By Children’s Health Defense


BLOGSPOLITICS – WORLD Fri Feb 26, 2021 – 6:23 am EST

In Dutch nursing home, two thirds of residents test positive for COVID after vaccination

By Jeanne Smits, Paris correspondentFeatured Image

NEWSFREEDOM Tue Feb 16, 2021 – 10:04 am EST

Pregnant doctor celebrates taking COVID vaccine, tragically miscarries days later

By Patrick Delaney


Featured Image

NEWSFREEDOM Mon Feb 15, 2021 – 3:48 pm EST

46 residents in Spanish nursing home die after receiving COVID-19 vaccine

By Celeste McGovern


Az amerikai választópolgárok 41 százaléka, nem akarja a COVID vakcinát megkapni, többnyire a mellékhatásoktól való félelmekre hivatkoznak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük