Az amerikai választópolgárok 41 százaléka, nem akarja a COVID vakcinát megkapni, többnyire a mellékhatásoktól való félelmekre hivatkoznak

Az amerikaiaknak megalapozott okaik vannak arra, hogy óvatosak legyenek az oltások biztonságával kapcsolatban, mivel több ezer ember sérült meg és halt meg, miután az oltást megkapta.

(Csak a VAERS adatbázisban hozzátartozók és orvosok által lejelentett esetek is már 1000-nél több elhunytat tartalmaz.)

2021. március 4. (LifeSiteNews) Annak ellenére, hogy Joe Biden elnök könyörtelenül erőltette az amerikaiak oltását, egy új felmérés szerint a szavazók 41 százaléka nem hajlandó koronavírus elleni a vakcinát felvenni, nagyrészt a negatív mellékhatásokkal kapcsolatos aggodalmak miatt. A Harvard CAPS-Harris szavazása kizárólag a The Hill-ben jelent meg a hét elején. “Azok között, akik azt mondták, hogy nem hajlandók a vakcinát beadatni, 66 százalék azt mondta, hogy aggódik a mellékhatások, míg további 33 százalék azt mondta, hogy nem hisz, a hatékonyságában ,” írja a The Hill . “Huszonhét százalékuk azt mondta, hogy nem aggódik a vírus miatt, 23 százalékuk azt mondta, hogy több veszélyeztetett egyénhez kellene eljutnia, és 17 százalékuk azt mondta, hogy egészségügyi aggályai vannak”tette hozzá a jelentés. A felmérés február 23-tól február 25-ig készült, és 2006 regisztrált szavazót érintett. Az Egyesült Államokban három, a Johnson & Johnson, a Pfizer és a Moderna által gyártott koronavírus elleni vakcinát hagytak jóvá. Az amerikai szavazók jogosan gyanakodnak a vakcinák biztonságára. LifeSite  több ezer sérülésről és halálesetről számolt be  , miután az emberek megkapták, amit az orvosok rámutatnak egyezt “kísérleti” orvosi beavatkozást. A vakcina szedése után az idősotthonok több tucat lakója hirtelen meghalt, a terhes nők elvetéltek, és az egészséges emberek, például a fiatal anyák és az orvosok váratlanul meghaltak. Mindezek ellenére (a sérülések és halálesetek), Biden ragaszkodik ahhoz, hogy a vakcinák “biztonságosak.”
(Megj:  Közérdekű adatigénylésünkre az Ogyéi és népegészségügyi hatóság ezt írta: ” Az engedélyezett oltásokra a gyártók felelősséget vállalnak, és biztonságosak” – amint tudjuk, a gyártók ilyet soha nem állítottak, valójában egyetlen a Bill Gates által szponzorált vakcinagyártó sem vállal felelősséget. A Pfizer, Moderna. AstraZeneca vakcinák jelenleg is csak ideiglenes engedéllyel rendelkeznek,  a kiterjesztett tesztelési fázisban. A hosszútávú mellékhatásokról pedig ráérünk 10-15 év múlva beszélgetni)
“Ha van egy hazúg híresztelés, amivel mindenkit megpróbálnak félrevezetni ebben az országban, az a következő: A vakcinák biztonságosak” – írta február 22-i tweetjében. Ön és családja, közösségeink, hazánk  vegyék fel a vakcinát, amikor rákerül a sor, és elérhetővé válik. Így fogjuk legyőzni ezt a világjárványt” tette hozzá. Biden egy március 1-1-ek tweetjében közvetlenül összekapcsolta a világjárványt az oltással, mondván, hogy “minél több embert oltanak be, annál gyorsabban fogjuk legyőzni ezt a világjárványt”. “Ezért az egyik első célom, hogy az első 100 napban 100 millió COVID-19 oltást adjak be” tette hozzá. A kormány által működtetett szervezetek, mint például a CDC, azonban világossá tették, hogy a vakcina hatástalanok lehetnek a COVID-19 terjedésének megállításában, és arra ösztönözte azokat, akik megkapták az injekciót, hogy továbbra is viseljenek maszkot, és társadalmilag távolodjanak el másoktól. Fontos, hogy mindenki továbbra is minden rendelkezésre álló eszközt használjon a világjárvány megállítására, mivel többet megtudunk arról, hogyan működnek a COVID-19 vakcinák valós körülmények között” közölte honlapján a CDC.
“A szakértők azt is kimutatták, hogy hány embert oltottak be, és hogyan terjed a vírus a közösségekben. Azt sem tudjuk, hogy a COVID-19 vakcina nem fogja-e megakadályozni abban, hogy a COVID-19-et okozó vírust másokra is átterjedje, még akkor sem, ha ön nem betegszik meg. CDC továbbra is frissíti ezt az oldalt, ahogy többet megtudni,” tette hozzá.

Kapcsolódó:

Coronavirus Vaccine Deaths – Latest News
NEWSFREEDOM Wed Mar 3, 2021 – 7:19 am EST

UK data show 402 reports of deaths following COVID vaccines

By John Stone


Featured Image

NEWSFREEDOM Tue Mar 2, 2021 – 2:17 pm EST

Number of injuries reported to CDC after COVID vaccines climbs by nearly 4,000 in one week

By Children’s Health Defense

Featured Image

NEWSFREEDOM Tue Mar 2, 2021 – 1:02 pm EST

Whistleblower: 25% of residents in German nursing home died after Pfizer vaccine

By Children’s Health Defense


BLOGSPOLITICS – WORLD Fri Feb 26, 2021 – 6:23 am EST

In Dutch nursing home, two thirds of residents test positive for COVID after vaccination

By Jeanne Smits, Paris correspondentFeatured Image

NEWSFREEDOM Tue Feb 16, 2021 – 10:04 am EST

Pregnant doctor celebrates taking COVID vaccine, tragically miscarries days later

By Patrick Delaney


Featured Image

NEWSFREEDOM Mon Feb 15, 2021 – 3:48 pm EST

46 residents in Spanish nursing home die after receiving COVID-19 vaccine

By Celeste McGovern


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük