Az „egészséges” 28 éves anya hirtelen halála, a második Pfizer oltást követően

Amint azt hazánkban, a világ minden országában eltitkolják az emberek elől a vakcinák kísérleti voltát.

Úgy látom nem számít hány ember hal meg. Vagy esetleg rosszul látom a dolgot, és nem látom mi a valódi célja a Covid vakcinázásnak.

ROCKFORD, Illinois, 2021. március 3. ( LifeSiteNews ) – Egy 28 éves egészségügyi dolgozó hamarosan meghalt, miután megkapta a kísérleti Pfizer COVID-19 vakcina második injekcióját.

Sara Stickles , a rockfordi svéd-amerikai kórház (SAH) táplálkozási szakembere február 2-án állt a sorban, hogy megkapja a kísérleti szer második lövését, amikor azt üzente kisfia apjának: „Most kovácsoltást kapok. Ha bármi történik velem, ígérje meg, hogy mindig ott lesz a bz mellett … Mint ha agyhalott lennék, vagy nem tudnék járni.

Kép

Alig öt nappal később agyi aneurysma érte, és SAH-hoz rohant, ahol mély kómába esett. Aznap este később a madison-i Wisconsini Egyetem kórházába szállították. Február 10-én Stickles ikertestvére, Kara Stickles a Facebookon közzétette, hogy Sarának „nincs agyi aktivitása”.

A kísérleti mRNS vakcina első injekciójától kezdve problémák voltak. Kara elmondta a LifeSiteNews-nak, hogy nővére „megváltozott … nagyon fájni fog a fejétől”, és émelyegni fog. Emellett kifejlesztette „ezeket a vörös foltokat rajta”.

Sara eszméletvesztése és a második oltás utáni halála után Kara azt mondja, hogy az orvosi személyzet diagnózisa arteriovenosus rendellenesség (AVM) volt, de kétségei vannak.

„(Sarának) soha semmi baja nem volt. Olyan egészséges volt! – mondta Kara. “Úgy érzem, hogy ez nem valami az agyából származott … ez volt az összes COVID lövés.”

“Úgy érzem, az orvosok hazudnak emiatt, őszintén szólok” – mondta. – Ha a COVID oltásból származott, akkor nem fogják beismerni … megpróbálják pontosan meghatározni bármi máson. Őszintén érzem. ”

Azt is jelezte, hogy ikertestvére legalábbis észrevette, hogy valamilyen szinten kötelessége volt ezeket az injekciókat kapni a SAH-nál való foglalkoztatása miatt. “Azt mondta nekem, hogy le kellett tennie (a felvételeket), mert egy kórházban dolgozott, és a COVID folytatta” – mondta Kara Stickles.

Arra a kérdésre, hogy az injekciók kötelezőek-e az SAH-nál, és Sara munkája függ-e ettől, így válaszolt: „Nem tudom 100 százalékosan, de tudom … azért tette, mert úgy érezte, hogy szükséges, legalábbis… csinos vagyok biztos, hogy meg kellett tennie.

Emily Tropp, a SAH szóvivője a LifeSiteNews-nak elmondta: „Meg tudom erősíteni, hogy (a lövések) nem kötelezőek. A munkatársakat arra ösztönzik, hogy szánjanak időt arra, hogy megismerjék az oltást, és megalapozott döntést hozzanak, de nem kötelező az oltás megszerzése. ”

Bár további kérdéseket tettek fel az injekciókat elfogadó alkalmazottak százalékos arányával és arról, hogy a munkatársak tájékoztatást kapnak-e ezen vakcinák kísérleti jellegéről, valamint a várható túlélési rátájukról, ha COVID-19 fertőzött, Tropp megígérte, hogy megkapja a választ és válaszol, de a megjelenés idejére nem volt képes erre.

A SAH weboldalának COVID-19 információs oldala ugyanakkor nem említi, hogy ez kísérleti oltás, és nem tesz különbséget abban sem, hogy kinek részesülhetnek az ilyen injekciók, és kiknek nem.

Egészséges, 28 éves korában Stickles túlélési aránya – ha elkapta az új koronavírust – korai kezelés nélkül  jelentősen meghaladta volna a 99,98 százalékot  .

Mégis, legalább úgy tűnt, hogy észre, hogy ő volt szükséges vagy várhatóan injekciózni egy kísérleti biológiai szer  , amit rohant  át a folyamat fejlesztés, tesztelés, jóváhagyás, és most forgalmazás, egy új „ hírvivő RNS ” technológia,  nincs iparág sem a szokásos állatkísérletek , sem a hosszú távú hatásokra vonatkozó bármilyen elegendő vizsgálat.

A szakértők komoly aggályai közé tartozik az  „allergiás” és a „potenciálisan halálos kimenetelű reakciók”, annak kockázata, hogy ezek az oltások meddőséget okozhatnak   a nőknél, fokozott sebezhetőséget eredményezhetnek a vírus iránt, és a megfelelő tesztek hiánya miatt elfogadhatatlan hosszú távú veszélyeket jelentenek. .

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA)  tavaly ősszel egy dokumentumot is készített, amely  felsorolta a kísérleti COVID-19 vakcinák lehetséges mellékhatásait, beleértve agyvérzést, agyvelőgyulladást, autoimmun betegségeket, születési rendellenességeket, Kawasaki-kórt és halált.

A jelenlegi jelentésekből kiderült,  hogy 2020. december 14. és 2021. február 18. között 19  907  nemkívánatos esemény történt, köztük 1095 haláleset és 3767 súlyos sérülés.

A bejelentett halálozások körülbelül egyharmada „az oltástól számított 48 órán belül következett be, és  a meghalt emberek 48% -a az  oltástól számított 48 órán belül megbetegedett”.

Az izraeli kényszeroltott oltások friss elemzése azt mutatja, hogy a kísérleti Pfizer-vakcina „körülbelül 40-szer több (idős) embert ölt meg”, mint amennyit megölt volna, és „260-szor” többet a 65 év alattiaknál, mint „mi lenne a COVID-19 vírussal az adott időkeretben igényelték. ”

A SAH COVID-19 információs oldal sehol nem magyarázza el, hogy az egészséges 28 éves gyermek ilyen szükségtelen kockázatoknak való kitettsége mennyire szolgál neki, mint betegnek.

Ezen kísérleti vakcinák elemzése során az amerikai frontális orvosok (AFLDS) arra a következtetésre jutottak, hogy ezek a biológiai ágensek „ nem biztonságosabbak ”, mint maga a COVID-19.

Noha nem állítja közvetlenül, hogy a kísérleti vakcinák nem biztonságosak , az AFLDS pontosította: “Azt mondjuk, hogy definíció szerint nem biztonságos egy kísérleti vakcina széles körű terjesztése, mert az oltás teljesen más, mint egy közönséges gyógyszer.”

“A tényleges betegség gyógyszeres kezelésével ellentétben – magyarázták – az a személy, aki oltást kap, általában teljesen egészséges,  és oltás nélkül is egészséges maradna. Mivel a hippokratészi eskü első szabálya: ne ártson, garantálni kell az oltások biztonságát  . Ez még nem történt meg. ”

Továbbá, Dr. Simone Gold, az AFLDS alapítója szerint annak megértése, hogy kísérleti oltást kapnak , szükséges az informált beleegyezés követelményeinek teljesítéséhez az 1947-es nürnbergi törvénykönyvben megfogalmazott, széles körben elismert nemzetközi normák  szerint .

A  nürnbergi törvénykönyv  a második világháború utáni tárgyalások, a náci orvosok ítéleteinek és kivégzéseinek eredményeként jött létre,   akik halálos kísérleteket végeztek az alanyok beleegyezése nélkül hadifoglyokkal.

A Kódex első és legszélesebb körű elve szigorú feltételeket ír elő az önkéntes beleegyezés megkötésére, beleértve azt is, hogy az egyént nem érheti „erőszak, csalás, csalás, kényszer, túlterhelés vagy egyéb kényszer vagy kényszer semmiféle eleme”. Ezenkívül „kellő ismeretekkel és megértéssel kell rendelkezniük a tárgy tárgyainak elemeiről”.

Dr. Gold orvos és ügyvéd egy friss interjúban kijelentette: “Olyan sok beszélgetést folytattam olyan emberekkel, akik fel sem fogják (a vakcina) vizsgálati (azaz kísérleti) státuszát, akkor hogy van ez a tájékozott beleegyezés?” Kérdezte. “Nem írják sehova”, és szorgalmasan kell kutatnia, hogy megtalálja a kísérleti állapotot igazoló papírokat.

– Tehát ez a beszélgetés kezdete és vége. Ez nem tájékozott beleegyezés. Nem is tudja, hogy nyomozati. És a nagyon fontos vizsgálati orvosokat soha nem lehet kényszeríteni a szövetségi törvényekkel ”- erősítette meg.

Időközben Sara Stickles kisfiának, „BZ” -nek, egy becenévnek, amely megmaradt abból, hogy „Baby Zach” -nak hívták, hogy megkülönböztesse őt apjától, Zachary Gowmantól, édesanyja nélkül kell majd élnie. Továbbá Sara nagy családjának, amely ilyen tragédiát élt át ezen a tragédián keresztül, vigasztalnia és támogatnia kell egymást, arra törekedve, hogy Isten kegyelmével naponta még egy kicsit gyógyuljon.

 

A LifeSiteNews kiterjedt COVID-19 oltóanyag-oldalt készített. Itt tekintheti meg.

Kapcsolódó cikkek

Kísérleti oltási halálozási arány az Izrael időseknél 40-szer magasabb, mint a COVID-19 halálozása: kutatók

Az 56 éves „makk egészséges” miami szülésznő 16 nappal a Pfizer COVID-19 oltás beadása után meghal

Johns Hopkins tudós: A Pfizer-vakcina floridai egy orvos halálát okozta

A 41 éves portugál anya két nappal a Pfizer COVID-19 vakcina  után meghal

A 39 éves ápoló segéd 48 órán belül meghal, miután megkapta a COVID-19 oltást

Az ápolók, a kórházi személyzet nem hajlandó nagy számbanbeadni a COVID vakcinát

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük