Az Egyesült Királyság kormányának jelentése elismeri, hogy Angliában 23,5 millió ember NEM kapott egyetlen adag Covid-19 vakcinát sem.

Hónapok óta megtévesztik a brit közvéleményt olyan mesék, miszerint az Egyesült Királyságban mindössze 5 millió ember nem hajlandó elfogadni a Covid-19 elleni védőoltást. De ma elárulhatjuk, hogy ez hazugság.

Ez egy teljes kitaláció, amelyet kétségtelenül arra használtak, hogy a szúrást visszautasítók úgy érezzék magukat, mintha egy kisebbséghez tartoznak, mert egy hivatalos brit kormányjelentés bizonyítja, hogy csak Angliában körülbelül 23,5 millió ember él egyetlen adag Covid-19 vakcina.

Még szeptemberben közölték a brit nyilvánossággal, hogy 5 millió brit volt, akik eddig visszautasították a kísérleti szúrásokat. Sir Patrick Vallance, az Egyesült Királyság tudományos főtanácsadója és a GlaxoSmithKline egykori elnöke a Covid-19-ről közvetített televíziós tájékoztatón bejelentette, hogy „Körülbelül ötmillióan jogosultak oltásra, és nem kaptak védőoltást”.

Nos, kiderült, hogy 2021. december 17-én csak Angliában körülbelül további 10,3 millió embert tesznek ki, így a Covid-19 fertőzésre jogosultak száma összesen 15,3 millióra nőtt, az összes gyermekkel együtt pedig 23,5 millióra. 12 éves kor alatt.

Anglia lakossága hozzávetőleg 56 millió, és a „Statista” szerint a 2020-as adatok azt mutatják, hogy közülük körülbelül 3,23 millió 4 éves és fiatalabb, további 3,54 millió pedig 5 és 9 év közötti.

Forrás

A Statisztika oldalon az is szerepel, hogy hozzávetőleg 3,44 millióan 10 és 14 év közöttiek, tehát ha ezt a számot egyenlően osztjuk öttel, majd szorozzuk kettővel, akkor nagyjából kiszámolhatjuk a 10 és 11 éves gyerekek számát, és kiszámolhatjuk a Anglia teljes lakossága jogosult Covid-19 injekcióra, ami természetesen mindenki 12 éven felüli.

Ez az egyenlet összesen 1,38 millió, tehát Angliában hozzávetőleg 8,2 millió 12 év alatti gyermek van, és 47,8 millióan jogosultak a Covid-19 elleni védőoltásra.

Ez elvezet minket az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynökségének 50. heti oltásfelügyeleti jelentéséhez.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége a közelmúltban a Public Health England helyébe lépett, és az Egészségügyi és Szociális Ellátási Minisztérium szponzorálja, és Dr. Jenny Harries vezeti.

Heti vakcina-felügyeleti jelentésükben közzétesznek egy részt a Covid-19 oltások „Népességre gyakorolt ​​hatásáról”, és érdekes módon kijelentik, hogy „2021. december 12-ig Angliában az 1. dózis teljes oltóanyagfelvétele 67,9%, a 2. adag esetében pedig 67,9% volt. 62,2%.’

A jelentés egyértelműen kijelenti, hogy a 3. dózis felvétele 31,4% volt.

Forrás – 3. oldal

Íme, hogyan kell lefordítani ezeket a százalékokat Anglia tényleges lakosságára nézve –

Amint az a fentiekből látható az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége jelentése szerint, 2021. december 12-ig 32,4 millió ember kapott egyszeri adagot, 29,7 millió ember kapott egy második adagot, és 15 millió ember kapott egy harmadik adagot.

Ez azt jelenti, hogy 23,5 millió ember nem hajlandó részt venni a valaha végzett legnagyobb valós kísérletben, nem csak 5 millióan, akiket hónapok óta állítanak, és olyan diszkriminatív cikkeket írtak, mint például ez Andrew Neil újságírótól.

Forrás

„Még mindig 5 millió be nem oltott brit felnőtt van, akik félelem, tudatlanság, felelőtlenség vagy puszta ostobaság miatt nem hajlandók oltakozni. Ezzel nemcsak önmagukat, hanem minket is veszélyeztetnek.” írta Andrew Neil a Daily Mailnek.

„Ha elkapják a Covid-ot, akkor ők fogják a legnagyobb megterhelést az NHS-re terhelni, megtagadva tőlünk, súlyos, nem Covid-betegségben szenvedő betegektől a jogunk szerinti kezelést. Mindannyian súlyos árat fizetünk az oltatlanok kemény magjáért”.

Andrew Neil nemcsak azt a hazugságot terjeszti, hogy mindössze 5 millió beoltatlan brit van, hanem azt a hazugságot is, hogy ők rekják a legnagyobb terhet az NHS-re.

Ezzel szemben UKHSA vakcinafelügyeleti jelentésében található hivatalos adatok azt mutatják, hogy a beoltott populáció okozza a Covid-19 miatti kórházi kezelések többségét legalább augusztus 21. óta.

Az alábbi jelentések szerint –

Augusztus 16. és december 5. között a beoltatlan lakosság 11 767-en került kórházba a Covid-19 miatt. Ám a beoltott lakosság csaknem dupláját tette ki, 19 730 kórházi kezelést regisztrálva, ebből 18 406 a 2/3 dózisú beoltott populáció közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy 2021 augusztusa óta a beoltott lakosság a Covid-19 miatti kórházi kezelések 63%-áért felelős.

Még rosszabb a helyzet az oltott lakosság számára, ha a halálozásról van szó.

Augusztus 21. és december 21. 5. között 3070-en haltak meg a Covid-19-ben az oltatlan lakosság körében Angliában, szemben a beoltott lakosság 12 058 halálesetével ugyanebben az időszakban. Ez 293%-os különbség.

A nyilvánosságot hazugsággal , a hazugság hátán etetik.