Az Egyesült Királyság közegészségügyi tájékoztatója

Az Egyesült Királyság közegészségügyi tájékoztatója azt mutatja, hogy a Delta -változatban elhunytak 65% -a oltott.

2021. augusztus 27.

LONDON, Egyesült Királyság ( LifeSiteNews )-A közegészségügyi hivatal ebben a hónapban technikai tájékoztatót tett közzé, amelyben arról számolt be, hogy az Egyesült Királyságban a Delta-változatban elhunytak kétharmada mindkét adag COVID-19 vakcinát megkapta, ugyanakkor az Egyesült Királyság szeptemberben visszahívja az oltásokat.

Az augusztus 6-i tájékoztató, amely az Egyesült Királyságban tíz COVID-változatra és négy aggodalomra okot adó változatra (VOC) összpontosított, arról számolt be, hogy a Delta-változat összesen 300 110 esetéből 742-en haltak meg. A halálesetek 481, azaz 65%-a azoknál következett be, akik megkapták a COVID knockdown-t.

A tájékoztató összegezte, hogy a PCR-tesztek pozitív és negatív esetei rutinszerűen “hasonlóak az oltatlan és az oltott egyének között”.

Az Egyesült Királyság nem az egyetlen ország, ahol a COVID-ot kapók körében a fertőzések és a halálesetek száma növekszik.

Izrael is hasonló mintáról számolt be. A Szentföldön a Delta-változat a Science szerint a lakosság több mint ötven százalékában megtalálható, akiknek 60 százaléka szedte a Covid-vakcinát. A közelmúltban közzétett előzetes kutatások arra utalnak, hogy az mRNS-vakcina hatékonysága kimerül Izraelben és más országokban is.

Három friss tanulmányt idézve – kettőt a CDC-től, egyet pedig Oxfordból – az Infection Control Today arról számolt be, hogy “a COVID-19 vakcinák hatékonysága csökkent a delta variáns ellen”. Az oxfordi tanulmány azt tette közzé, hogy “a delta esetében a fertőzések vírusterhelése két oltás után hasonló volt az oltatlan egyénekéhez”, és hogy a vakcina hatékonysága “a deltavírus hatására csökkent”.

Dr. Joseph Mercola, M.D., egy kitüntetett orvos, aki a The Defender számára publikált írásában kifejtette, hogy azok, akiket beoltottak a Wuhan-vírus ellen, “a mutációk táptalajául szolgálnak”.

“A vírusok állandóan mutálódnak” – mondta Mercola – “és ha van egy olyan vakcina, amely nem blokkolja teljesen a fertőzést, akkor a vírus mutálódni fog, hogy kikerülje az adott személy immunválaszát”. A vakcinák valójában arra ösztönzik a vírusokat, hogy veszélyesebb törzsekké mutálódjanak.

A Covid oltás egyik különlegessége, hogy “nem arra tervezték, hogy blokkolja a fertőzést. Lehetővé teszik a fertőzés bekövetkezését, és a legjobb esetben is csak a fertőzés tüneteit enyhítik” – jelentette ki Mercola. “Ha a SARS-CoV-2 végül halálosabb törzsekké mutálódik, akkor a tömeges oltás a legvalószínűbb hajtóerő”.

Az a narratíva, miszerint a világ “az oltatlanok világjárványába” lép, és hogy az oltatlanok “vírusgyárak a veszélyesebb változatok számára, egyszerűen hamis” – állítja Mercola.

Annak ellenére, hogy a Delta-változat elleni oltás hatékonysága csökken, és mind a fertőzések, mind a halálesetek száma növekszik azoknál, akik COVID-oltást kaptak, sokan még mindig további COVID-oltásokat ajánlanak, mint előrevivő lépést.

Sarah Walker professzor, az Oxfordi Egyetem orvosi statisztika és epidemiológia professzora, az oxfordi vizsgálat vezetője és tudományos vezetője arra a következtetésre jutott, hogy mivel a beoltottak még mindig megfertőződnek a vírussal, így átadhatják a vírust a be nem oltottaknak. “Ez azt jelenti, hogy elengedhetetlen, hogy minél többen beoltassák magukat – mind az Egyesült Királyságban, mind világszerte”.

Az Egyesült Királyságban hamarosan bevezetik az emlékeztető oltásokat, Izrael már megkezdte az oltások beadását, Kanada a “magas kockázatúnak” minősítettek számára teszi elérhetővé, az Egyesült Államok pedig nyilvánosságra hozta terveit, hogy minél többeknek beadják az emlékeztető oltást.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kijelentette, hogy az emlékeztető oltásokat “csak akkor szabad alkalmazni, ha erre kényszerítő közegészségügyi ok van”, mivel jelenleg “korlátozott számú bizonyíték [] áll rendelkezésre e döntés megalapozására”.

Soumya Swaminathan, a WHO vezető kutatója egy közelmúltban tartott sajtótájékoztatón kijelentette, hogy: “nemrégiben volt egy szakértői csoportos ülésünk a világ minden tájáról érkező tudósokkal, amelyen részt vettek kutatók és különböző hatósági ügynökségek szakértői is, és egyetértés volt abban, hogy … az emlékeztető oltások szükségessége körüli adatok nem meggyőzőek”.

“Az emlékeztetők biztonságosságáról sem tudunk” – folytatta – “mert amikor vakcinákról beszélünk, nem csak a hatékonyságról van szó, hanem arról is, hogy mi történik … amikor egy mRNS-vakcina vagy bármilyen más vakcina harmadik adagját adjuk be”.

“Ezeket is tanulmányozni kell, tehát mielőtt teljes körű emlékeztető programokat indítanánk a teljes lakosság számára, számos kérdésre választ kell találnunk.”

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük