Az első Pfizer oltást 2020. december 8-án

Angliában Az első Pfizer oltást 2020. december 8-án adták be. Azóta felpörgött az oltási gépezet. 2021. február elején napi 200000 ember beoltása a cél. A sor elején az egészségügyi dolgozókon kívül az idősotthonok lakói, az idősek gondozói és a 80 éven felüliek álltak. Számukra az oltás első adagja már beadásra került 2021. január31-ig. A becslések szerint az angliai idősotthonokban 450 000 öreg él. Nagy részük január közepéig megkapta az 1. adag oltást. Január 19-én az idősek gondozásáért felelős bizottság jelentette, hogy az angliai idősotthonokban a Covid-19 halálozások szám 46 %-kal megemelkedett december közepe óta. Ez teljességgel érthető, mivel terjed a fertőzés az idősek között. Még csak említésre sem került, hogy az oltások is valamilyen szinten befolyásolhatják ezt a döbbenetes statisztikát. Az angliai oltásügyi miniszter január 19-én nyilatkozta, hogy az oltásokkal versenyt futunk a halál ellen. Véletlenül sem említette, hogy Anglia számtalan idősotthonában az oltások elkezdésének időpontja és a megnövekedett halálozás összefügghet. Mint mondta ” Sajnálattal halljuk, hogy emberek halnak meg az oltások elkezdése óta. De semmi nem utal arra, hogy bármely halálhoz is köze lenne a Covid-19 vakcinának. Pemberley-ben 24-en haltak meg, Seagrave House idősotthonban 9-en.

https://www.bbc.com/news/uk-england-hampshire-55840781

Lincolnshire Öregotthonban 27 lakó közül 18 öreg halt meg Karácsony előtt. Olyan váratlanul, hogy a személyzet alig tudta követni az eseményeket, az idősektől rokonaik semmilyen formában nem tudtak elbúcsúzni.

https://www.staffaid.co.uk/nursing-agency/covid-outbreak-at-lincolnshire-care-home-kills-two-thirds-of-residents/

StaffAid – Agency Staffing Support (https://www.staffaid.co.uk/nursing-agency/covid-outbreak-at-lincolnshire-care-home-kills-two-thirds-of-residents/)
COVID outbreak at Lincolnshire care home kills two thirds of residents | StaffAid

“Egyáltalán nem váratlan, hogy ezek az emberek akár a koruk, akár egyéb betegségeik miatt megbetegednek az oltás után.” Ugyanilyen megnyilvánulást hallani akár Norvégia 33 idős halottjáról, akár az USA St Anthony Nursing Home, https://www.facebook.com/St-Anthonys-Nursing-Home-174054749304117/

New York 32 egykori, ma már halott lakója esetében. A 32 öreg közül 20 fő egy héten belül halt meg. halottjának esetében.

De nem csak idősekről mondhatjuk el ugyanezt a véleményt. 2 dán oltott is hasonló módon járt, vagy a 41 éves portugál nővér is. Mexikóban egy 32 éves orvos esetében végzetes gyulladás alakult ki az agyban az oltás után.

https://news.yahoo.com/mexican-doctor-hospitalized-receiving-covid-161129180.html

A sort még hosszan lehetne folytatni ilyen rövid idő elteltével is, amikor mindenképpen rövidtávú mellékhatásokról beszélünk. Az Atlanti Óceán mindkét partján a média nem visel el semmilyen kritikát, felvetést az oltásokkal kapcsolatban. Gibraltárban 2021. január 10-e és 30-a között 75 idős halt meg. 525 %-kal megnövekedett a halálozások száma a Covid-19 miatt ezen időszak alatt. Korábban Gibraltáron 2020 márciusa és 2021. január 9-e között 10 ember vesztette életét Covid-19 halottként.

https://www.gibraltar.gov.gi/press-releases/government-confirms-death-from-covid-19-1112021-6664

Az oltások január 10-én kezdődtek. Fabian Picardo, Gibraltár irányítója január 26-án szomorúan állapította meg, hogy azok a idősek, akik túlélték 1940-ben Gibraltár evakuálását, napjainkban a vírus áldozatául esnek. Az elhalálozásnak nagyon sok oka lehet. De bármerre is nézünk a világban, drámaian megnövekszik az elhalálozás a Covid-19 oltási program elkezdése után. Választ kell kapni arra a kérdésre, hogy milyen összefüggés van az oltások elkezdése és a halálozások megnövekedése között. Fennáll a gyanú, hogy valaki nem mondja el a teljes történetet.

Ez meg a norvég de ezt ismeri mindenki: https://goodyfeed.com/norway-covid-19-vaccine/

Goody Feed (https://goodyfeed.com/norway-covid-19-vaccine/)
Case of 33 Elderly Who Died After Taking COVID-19 Vaccine in Norway Isn’t Related to the Vaccine
All of the patients who had passed after receiving the vaccine already had serious underlying conditions.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük