Az EMA a COVID-19 gyógyszerekre vonatkozó klinikai adatok Covid 19

Az EMA a COVID-19 gyógyszerekre vonatkozó klinikai adatokat közli a COVID-19 kivételes átláthatósági intézkedéseivel összhangban  .

Az összes többi központilag engedélyezett termék klinikai adatainak közzététele további értesítésig felfüggesztve marad.

21/03/2021: Klinikai adatok közzététele az új COVID-19 gyógyszerről

A Comirnaty egy vakcina a 2019-es koronavírus betegség megelőzésére (COVID-19) 16 éves és idősebb embereknél. Az EMA közzétette a feltételes forgalomba hozatali engedély megadását alátámasztó klinikai adatokat. Ide tartoznak egy folyamatban lévő klinikai vizsgálat időközi eredményei, amelyek átmeneti redukciókat tartalmaznak a vizsgálat elvakult természetének védelme érdekében, amint azt az anonimizációs jelentés ismerteti. Az EMA 2021 június végéig kevesebb tanulmányt tartalmazó, frissített dokumentumokat tesz közzé a tanulmány megszabadulása és a résztvevők biztonsági elbeszélései nyomán. További információ erről a gyógyszerről az EMA vállalati honlapján érhető el .

02/03/2021: Klinikai adatok közzététele az új COVID-19 gyógyszerről

A COVID-19 vakcina A Moderna egy oltóanyag a COVID-19 megelőzésére 18 éves és idősebb embereknél. Az EMA közzétette a feltételes forgalomba hozatali engedély megadását alátámasztó klinikai adatokat. A gyógyszerről további információ az EMA vállalati weboldalán érhető el .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük