Az Istenkáromlás magas foka, hogy már a gyermekeket teszik felelőssé

 

Az Egyesült Királyság kormánya számára készített, “A korlátozások enyhítésének további modellezésének összefoglalása – ütemterv 2. lépés” című dokumentum, amely az ország újbóli megnyitásának következményeiről ad iránymutatást, kijelentette, hogy a harmadik hullám elkerülhetetlen, és hogy ez a gyermekek és a Covid-19 kísérleti oltóanyagot elutasítók hibája lesz.

Az is csalódást fog okozni a brit közvélemény több millió naiv tagjának, akik azt hiszik, hogy az élet 2021. június 21-től visszatér a normális kerékvágásba, hogy a Pandemikus Influenza Modellezéssel Foglalkozó Tudományos Csoport által készített dokumentum megerősíti, hogy a hosszú távú enyhítő intézkedések és iránymutatások ezen időpont után is érvényben maradnak.

A dokumentum, amelyet az Egyesült Királyság kormánya kétségtelenül szó szerint követni fog, mivel folyamatosan elismeri, hogy “a tudomány vezérli”, két modellt használ arra, hogy megjósolja a korlátozások enyhítésének eredményét az egész éves oltási program mellett. Az egyik modellt a hírhedt Imperial College, míg a másikat a Warwicki Egyetem állította össze.

Az Imperial College a hírhedten téves Neil Ferguson professzor segítségével készítette el azt a rendkívül eltúlzott modellt, amelyet az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok arra használt, hogy igazolja a drákói korlátozások bevezetését 2020 márciusában. Furcsa módon azonban ezúttal az ő modelljük valamivel optimistább, mint a Warwick Egyetem által készített modell.

De míg a számok és a dátumok kissé eltérnek, minden más változatlan, és ez az, ahol a dolgok kissé furcsává válnak.

A dokumentum 31. szakasza kimondja, hogy mindkét modell a Covid-19 vakcinák rendkívül magas felvételén alapul, és nem számoltak a csökkenő immunitással vagy a “menekülési változattal” (ez egy nem eléggé kijátszott kártya, és várhatóan 2021 nyarának végére már ki is játszhatják). De mindkét modell még mindig egy jelentősen káros harmadik hullámot jósol, annak ellenére, hogy a modellen belül a legjobb forgatókönyvet használják, és találja ki, kit fognak hibáztatni? – A gyerekeket és az oltatlanokat.

A dokumentum szerint “Az újbóli kiújulás annak köszönhető, hogy egyesek (főként gyerekek) nem jogosultak az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg a vakcinát; mások pedig be vannak oltva, de nem tökéletesen védettek”.

Mit tudunk ebből levonni? Nos, pörgessük vissza a 2020. márciusi dátumot, amikor a hatóságok azt mondták a briteknek, hogy mindössze “három hétre van szükségük a görbe ellaposításához”. Tizenhárom hónappal később az Egyesült Királyság még mindig próbálja “ellaposítani a görbét”, és az Egyesült Királyság kormánya folyamatosan mozgatja a céltáblákat. Nézzük meg például, mit mondott Matt Hancock egészségügyi miniszter az elmúlt hónapokban: “A vakcina a mi utunk vissza a normális állapotba”.

Most, hogy az állítólagos koronavírusos megbetegedésre leginkább veszélyeztetettek teljes mértékben be vannak oltva, nézzük meg, mit mond most Matt Hancock – “A rendszeres tesztelés a mi utunk vissza a normális kerékvágásba”. A céltáblák áthelyezése.

A hatóságoknak több mint egy évig sikerült átverniük a közvéleményt, hogy bedőljenek a Covid-19 homlokzatának, amelyben végső hatalmat kaptak a brit emberek felett, komolyan azt hiszed, hogy most feladják?

A következő kérdés, aminek mindenki ajkán ott kellene lennie, hogy “miért akarnak a hatóságok olyan kétségbeesetten beoltani minden férfit, nőt és gyermeket?”. Az adatok azt mutatják, hogy az állítólagos Covid-19 az általa megfertőzöttek mindössze 0,2%-át öli meg. Azt is mutatják, hogy a halálesetek túlnyomó többsége a 85 év feletti, alapbetegségben szenvedő személyek körében következik be. Még 60 és 85 éves kor között sem jelentős a halálozás kockázata, hacsak az illetőnek nincs már súlyos alapbetegsége. Az adatok azonban azt is mutatják, hogy 60 év alatt olyan kicsi az esélye annak, hogy valaki súlyos betegségben szenvedjen és meghaljon, hogy ez a szám elhanyagolható. Tehát újra megkérdezzük, miért akarnak a hatóságok minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltatni?

Ha mindezt figyelembe vesszük, és alkalmazzuk a dokumentumban tett kijelentésre, miszerint a megjósolt újbóli megbetegedés “annak az eredménye, hogy egyesek (főleg gyerekek) nem jogosultak az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg a vakcinát; megint mások be vannak oltva, de nem tökéletesen védettek”, nem látják, hogy ez egy trükk, amit arra használnak majd, hogy igazolják a gyerekek beoltását? Annak ellenére, hogy szinte nulla a kockázata annak, hogy akár csak a Covid-19 tünetei is kialakulnak náluk. Ez egy trükk arra is, hogy igazolják azok kiközösítését, akik nem hajlandók részt venni egy tömeges emberkísérletben, mivel a Covid-19 vakcinák harmadik fázisú vizsgálatai legkorábban 2023-ban fejeződnek be. Ezt garantáltan arra fogják felhasználni, hogy igazolják az “oltási útlevél” rendszer, azaz a szabadságkártyák bevezetését.

[docxpresso file=”https://civilekatisztanlatasert.hu/wp-content/uploads/2021/04/harmadikhullam.odt” comments=”true” SVG=”true”]

Forrás:

https://dailyexpose.co.uk/2021/04/11/uk-government-model-states-the-fully-vaccinated-will-dominate-deaths-in-3rd-wave-and-they-will-blame-children-and-unvaccinated-for-it/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük