Az Istenkáromlás magas foka, hogy már a gyermekeket teszik felelőssé

 

Az Egyesült Királyság kormánya számára készített, “A korlátozások enyhítésének további modellezésének összefoglalása – ütemterv 2. lépés” című dokumentum, amely az ország újbóli megnyitásának következményeiről ad iránymutatást, kijelentette, hogy a harmadik hullám elkerülhetetlen, és hogy ez a gyermekek és a Covid-19 kísérleti oltóanyagot elutasítók hibája lesz.

Az is csalódást fog okozni a brit közvélemény több millió naiv tagjának, akik azt hiszik, hogy az élet 2021. június 21-től visszatér a normális kerékvágásba, hogy a Pandemikus Influenza Modellezéssel Foglalkozó Tudományos Csoport által készített dokumentum megerősíti, hogy a hosszú távú enyhítő intézkedések és iránymutatások ezen időpont után is érvényben maradnak.

A dokumentum, amelyet az Egyesült Királyság kormánya kétségtelenül szó szerint követni fog, mivel folyamatosan elismeri, hogy “a tudomány vezérli”, két modellt használ arra, hogy megjósolja a korlátozások enyhítésének eredményét az egész éves oltási program mellett. Az egyik modellt a hírhedt Imperial College, míg a másikat a Warwicki Egyetem állította össze.

Az Imperial College a hírhedten téves Neil Ferguson professzor segítségével készítette el azt a rendkívül eltúlzott modellt, amelyet az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok arra használt, hogy igazolja a drákói korlátozások bevezetését 2020 márciusában. Furcsa módon azonban ezúttal az ő modelljük valamivel optimistább, mint a Warwick Egyetem által készített modell.

De míg a számok és a dátumok kissé eltérnek, minden más változatlan, és ez az, ahol a dolgok kissé furcsává válnak.

A dokumentum 31. szakasza kimondja, hogy mindkét modell a Covid-19 vakcinák rendkívül magas felvételén alapul, és nem számoltak a csökkenő immunitással vagy a “menekülési változattal” (ez egy nem eléggé kijátszott kártya, és várhatóan 2021 nyarának végére már ki is játszhatják). De mindkét modell még mindig egy jelentősen káros harmadik hullámot jósol, annak ellenére, hogy a modellen belül a legjobb forgatókönyvet használják, és találja ki, kit fognak hibáztatni? – A gyerekeket és az oltatlanokat.

A dokumentum szerint “Az újbóli kiújulás annak köszönhető, hogy egyesek (főként gyerekek) nem jogosultak az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg a vakcinát; mások pedig be vannak oltva, de nem tökéletesen védettek”.

Mit tudunk ebből levonni? Nos, pörgessük vissza a 2020. márciusi dátumot, amikor a hatóságok azt mondták a briteknek, hogy mindössze “három hétre van szükségük a görbe ellaposításához”. Tizenhárom hónappal később az Egyesült Királyság még mindig próbálja “ellaposítani a görbét”, és az Egyesült Királyság kormánya folyamatosan mozgatja a céltáblákat. Nézzük meg például, mit mondott Matt Hancock egészségügyi miniszter az elmúlt hónapokban: “A vakcina a mi utunk vissza a normális állapotba”.

Most, hogy az állítólagos koronavírusos megbetegedésre leginkább veszélyeztetettek teljes mértékben be vannak oltva, nézzük meg, mit mond most Matt Hancock – “A rendszeres tesztelés a mi utunk vissza a normális kerékvágásba”. A céltáblák áthelyezése.

A hatóságoknak több mint egy évig sikerült átverniük a közvéleményt, hogy bedőljenek a Covid-19 homlokzatának, amelyben végső hatalmat kaptak a brit emberek felett, komolyan azt hiszed, hogy most feladják?

A következő kérdés, aminek mindenki ajkán ott kellene lennie, hogy “miért akarnak a hatóságok olyan kétségbeesetten beoltani minden férfit, nőt és gyermeket?”. Az adatok azt mutatják, hogy az állítólagos Covid-19 az általa megfertőzöttek mindössze 0,2%-át öli meg. Azt is mutatják, hogy a halálesetek túlnyomó többsége a 85 év feletti, alapbetegségben szenvedő személyek körében következik be. Még 60 és 85 éves kor között sem jelentős a halálozás kockázata, hacsak az illetőnek nincs már súlyos alapbetegsége. Az adatok azonban azt is mutatják, hogy 60 év alatt olyan kicsi az esélye annak, hogy valaki súlyos betegségben szenvedjen és meghaljon, hogy ez a szám elhanyagolható. Tehát újra megkérdezzük, miért akarnak a hatóságok minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltatni?

Ha mindezt figyelembe vesszük, és alkalmazzuk a dokumentumban tett kijelentésre, miszerint a megjósolt újbóli megbetegedés “annak az eredménye, hogy egyesek (főleg gyerekek) nem jogosultak az oltásra; mások úgy döntenek, hogy nem kapják meg a vakcinát; megint mások be vannak oltva, de nem tökéletesen védettek”, nem látják, hogy ez egy trükk, amit arra használnak majd, hogy igazolják a gyerekek beoltását? Annak ellenére, hogy szinte nulla a kockázata annak, hogy akár csak a Covid-19 tünetei is kialakulnak náluk. Ez egy trükk arra is, hogy igazolják azok kiközösítését, akik nem hajlandók részt venni egy tömeges emberkísérletben, mivel a Covid-19 vakcinák harmadik fázisú vizsgálatai legkorábban 2023-ban fejeződnek be. Ezt garantáltan arra fogják felhasználni, hogy igazolják az “oltási útlevél” rendszer, azaz a szabadságkártyák bevezetését.

A dokumentum következő része a megjósolt harmadik hullámmal kapcsolatban megállapítja, hogy "a kórházi kezelések és a halálesetek számának növekedését azok dominálják, akik két adag vakcinát kaptak, és a hullám 60-70%-át teszik ki".

​​ 

Micsoda? Ez bizonyára valamilyen tévedés? A kórházi felvételeket és a halálozást azok fogják uralni, akik két adag vakcinát kaptak?

Ahogy tovább olvasunk a dokumentumban, és az 56. szakaszra ugorva világosan láthatjuk, hogy ez nem tévedés volt. Mivel az Influenza Pandémiás Influenza Modellezéssel Foglalkozó Tudományos Csoport számos illusztrációt nyújt a kórházi felvételekről és halálesetekről, és csoportosítja őket a nem beoltottak, az egy adagot kapottak és a két adagot kapottak csoportjába.

​​ 

Az ábrák egyértelműen mutatják, hogy a harmadik hullám előre jelzett csúcspontján naponta körülbelül 300 haláleset lesz, és ebből körülbelül 250-et a teljesen beoltottak tesznek ki. Azt is mutatják, hogy a teljesen beoltottak teszik majd ki az állítólagos koronavírusos megbetegedés miatti kórházi felvételek mintegy 60-70%-át.

​​ 

De hogyan lehetséges ez? A dokumentum egyértelműen kijelenti, hogy a harmadik hullámért elsősorban a gyermekek és a vakcinát visszautasítók lesznek felelősek, tehát a halálesetek többségét bizonyára azoknál kell keresni, akik visszautasították a vakcinát. Ha ez nem így van, akkor itt annak beismeréséről van szó, hogy ezek a kísérleti vakcinák lényegében feleslegesek és nem működnek. De ez ismét visszavezet minket ahhoz a kérdéshez, hogy mi a fenéért akarnak a hatóságok minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltani.

 

 

Ennek egyik lehetséges oka, hogy kétségbeesetten próbálnak egy oltási útlevélnek álcázott digitális személyazonosságot bevezetni. A másik ok természetesen az, hogy a kormány és tudományos tanácsadói köre egy vagyont kereshet a Covid vakcinák bevezetésén, mivel jelentős részesedéssel rendelkeznek a gyógyszeripari vállalatokban.

Az "oltási útlevél" biztosítja, hogy milliók, akik egyébként nemet mondanának a kísérleti Covid vakcinákra, most igent mondanak, mert úgy gondolják, hogy ez visszaadja nekik a szabadságukat. Az aggodalomra okot adó kártya változatai a hatóságok bevételeit is növelni fogják a gyógyszeripari vállalatokban lévő részvényeiken keresztül, mivel elkerülhetetlenül szükség lesz az éves vagy akár kétszeres vakcinafelújításokra.

Természetesen számos más ok is van, ami megmagyarázhatja, hogy a hatóságok miért akarnak minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltatni, de ezek alátámasztására szilárd bizonyítékokra van szükségünk. (Ha van ilyen, kérjük, küldje el a contact@theexpose.uk címre). Van azonban szilárd bizonyítékunk a "vakcinaútlevélnek" álcázott digitális személyazonosság​​ bevezetésének alátámasztására, valamint annak alátámasztására, hogy a kormány és tudományos tanácsadói köre jelentős részesedéssel rendelkezik gyógyszeripari cégekben (lásd itt és itt).

Az utolsó bizonyítékkal zárjuk, amely alátámasztja állításainkat, hogy ez nem ér véget 2021. június 21-én. Az "Összefoglaló a korlátozások enyhítésének további modellezéséről - Útiterv 2. lépés" című dokumentum 51. szakasza a következőket állítja: "Lehetséges, hogy az alacsony prevalenciájú nyarat a következő ősszel és télen az incidencia jelentős növekedése követheti. A nyár végi alacsony prevalencia nem tekinthető annak jeleként, hogy a SARS-CoV-2 visszahúzódott, vagy hogy a lakosság elég magas szintű immunitással rendelkezik egy újabb hullám megelőzéséhez.".

​​ 

Mindez feketén-fehéren az egész, a szezonalitást arra fogják használni, hogy egy harmadik hullám illúzióját keltsék, amelyről a gyerekeket és azokat fogják hibáztatni, akik elutasították a vakcinát, hogy igazolják a gyerekek beoltását és a "vakcinaútlevél" társadalomra kényszerítését. De a legtöbb haláleset azoknál fog bekövetkezni, akik teljesen be vannak oltva, így egy új "aggasztó változatot" fognak hibáztatni, hogy igazolják az éves vagy féléves Covid-19 oltások bevezetését.

A kérdés az, hogy miért? Azért, mert itt nem egy vírusról van szó, hanem az egész az ellenőrzésről - nem jöttek még rá?

 

Forrás:

https://dailyexpose.co.uk/2021/04/11/uk-government-model-states-the-fully-vaccinated-will-dominate-deaths-in-3rd-wave-and-they-will-blame-children-and-unvaccinated-for-it/

Az Istenkáromlás magas foka, hogy már a gyermekeket teszik felelőssé

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük