Az mRNS technológia feltalálója: A vakcina hatására a lipid nanorészecskék “nagy koncentrációban” halmozódnak fel a petefészkekben.

A “Dark Horse Podcast” című műsorában Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinatechnológia megalkotója elmondta, hogy a COVID vakcina lipid nanorészecskéi – amelyek a szervezetet a tüskefehérje előállítására utasítják – elhagyják az injekció beadásának helyét, és felhalmozódnak a szervekben és szövetekben.

Június 10-én Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinatechnológia megalkotója csatlakozott Brett Brownstein evolúcióbiológushoz egy 3 órás beszélgetésen a “Dark Horse Podcast” című műsorban, hogy megvitassák a Pfizer és a Moderna vakcinákkal kapcsolatos számos biztonsági aggályt.

A teljes podcast rövid részletében Malone, Brownstein és Steve Kirsch technológiai vállalkozó a Pfizer ellentmondásos japán biodisztribúciós tanulmányának következményeivel foglalkozik. A tanulmányt Dr. Byram Bridle vírusimmunológus hozta nyilvánosságra a hónap elején.

Kitérnek továbbá az új mRNS-vakcinák megfelelő állatkísérleteinek hiányára, valamint a Dr. Geert Vanden Bossche virológus által képviselt elméletre, miszerint az mRNS-vakcinákkal történő tömeges oltás egyre több fertőző és potenciálisan halálos variánst hozhat létre.

Amint arról a The Defender június 3-án beszámolt, a Bridle a japán kormányhoz intézett, a Pfizer adataira vonatkozó információszabadság iránti kérelem eredményeként megkapta egy japán biodisztribúciós tanulmány másolatát – amelyet eddig eltitkoltak a nyilvánosság elől.

A tanulmány nyilvánosságra hozatala előtt a szabályozók és a vakcinafejlesztők elhitették a nyilvánossággal, hogy az mRNS COVID vakcinák által termelt spike fehérje a vállban marad, ahol beadják, és nem biológiailag aktív – annak ellenére, hogy a szabályozók világszerte rendelkeztek a tanulmány másolatával, amely ennek ellenkezőjét mutatta.

A Bridle által megszerzett biodisztribúciós tanulmány kimutatta, hogy a vakcinából származó lipid nanorészecskék nem maradtak a deltoid izomban, ahová beadták őket, ahogy azt a vakcina fejlesztői állították, hanem az egész szervezetben keringtek, és nagy koncentrációban felhalmozódtak a szervekben és szövetekben, beleértve a lépet, a csontvelőt, a májat, a mellékveséket és – “meglehetősen magas koncentrációban” – a petefészkekben.

Az mRNS – vagy messenger RNS – az, ami a szervezetnek azt mondja, hogy állítsa elő a tüskefehérjét. Malone szerint a lipid nanorészecskék olyanok, mint a “dobozok”, amelyekben az mRNS-t szállítják. “Ha egy szervben vagy szövetben lipid nanorészecskéket találunk, az azt jelenti, hogy a gyógyszer eljutott az adott helyre” – magyarázta Malone.

A japán tanulmány adatai szerint a lipid nanorészecskék négy órán belül az egész testben keringő teljes vérben megtalálhatóak voltak, majd nagy koncentrációban a petefészkekben, a csontvelőben és a nyirokcsomókban telepedtek meg.

Malone elmondta, hogy a vakcinát kapó személyeket leukémia és limfómák szempontjából nyomon kell követni, mivel a csontvelőben és a nyirokcsomókban lipid nanorészecskék koncentrációja volt. De ezek a jelek gyakran csak hat hónap, három vagy kilenc év múlva jelennek meg – mondta.

Tegyen ismétlődő adományt, hogy részt vehessen az apák napi tiszteletadás sorsolásán
Általában az ilyen jeleket az állatkísérletek és a hosszú távú klinikai kísérletek során észlelik, de ez nem történt meg az mRNS-vakcinákkal, mondta Malone.

Malone elmondta, hogy két olyan mellékhatásjelzés van, amely az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) számára nyilvánvalóvá vált. Az egyik a trombocitopénia, vagyis az, hogy nincs elég vérlemezke, amelyek a csontvelőben termelődnek. A másik a lappangó vírusok újraaktiválása.

Malone a petefészek tünetét zavarba ejtőnek találta, mivel a herékben nincs felhalmozódás.

Malone elmondta, hogy az eredeti adatcsomagok ezt a biodisztribúciós információt tartalmazzák. “Ezek az adatok már régóta kint vannak” a világszerte a szabályozó hatóságok által védett, nem publikált adatok közé tartoznak – mondta.

Malone szerint az FDA tudta, hogy a COVID tüskés fehérje biológiailag aktív, és az injekció beadásának helyéről eljuthat és mellékhatásokat okozhat, valamint hogy a tüskés fehérje, ha biológiailag aktív, nagyon veszélyes.

Valójában Malone egyike volt azon tudósoknak, akik figyelmeztették az FDA-t a szabad spike fehérje veszélyeire.

Malone felvetette, hogy autoimmun problémák kapcsolódhatnak a szabadon keringő spike fehérjéhez, amiről a fejlesztők biztosították, hogy nem fog megtörténni. Az autoimmun problémák felismeréséhez a 3. fázisban lévő betegeknél 2-3 éves követési időszakra lenne szükség a vakcinák lehetséges autoimmun következményeinek nyomon követésére – de ez a nyomon követés nem történt meg a Pfizer és a Moderna vakcinák esetében.

A Pfizer és a Moderna nem végzett megfelelő állatkísérleteket sem, mondta Brownstein. Az állatmodellek olyan jelzést adnak nekünk, amely felhívja a figyelmünket arra, hogy mit kell nyomon követnünk az embereknél.

mondta Brownstein:

“Nagyon riasztó rövid távú dolgokat kaptunk. Vannak olyan rövid távú dolgok, amelyek riasztóak az alapján, hogy hol találjuk ezeket a lipideket, hol találjuk a tüskés fehérjéket – ezek a dolgok aggodalomra adnak okot, mert nem így kellett volna lennie. Van egy riasztó jelünk is a rendszerben jelentett veszélyek és halálesetek vagy a károsodások és a halálesetek tekintetében, és okkal gondolhatjuk, hogy ezek drámai aluljelentések.”

Vaden Bossche helyesen fogalmazott

Brownstein szerint az oltóanyagok egyik potenciális ártalmáról Vanden Bossche, a GSK Biologicals, a Novartis Vaccines, a Solvay Biologicals, a Bill & Melinda Gates Alapítvány seattle-i Global Health Discovery csapatának, valamint a genfi Global Alliance for Vaccines and Immunization (Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért) munkatársa, egy oltóorvos tette híressé.

Az év elején Vanden Bossche egy 12 oldalas dokumentummal alátámasztott felhívást intézett az Egészségügyi Világszervezethez, amelyben leírta azt a “fékezhetetlen szörnyeteget”, amelyet egy globális tömeges oltási kampány potenciálisan elszabadíthat.

Vanden Bosshe szerint a lezárások és a vírusra gyakorolt rendkívüli szelekciós nyomás kombinációja, amelyet az intenzív globális tömeges oltási program indukál, rövid távon csökkentheti az esetek, kórházi kezelések és halálesetek számát, de végső soron több aggasztó mutáns létrehozását fogja előidézni. Ezt nevezi Vanden Bossche “immunmenekülésnek” (azaz a vírusnak az emberi immunrendszer általi nem teljes sterilizálása, még a vakcina beadását követően is).

Az immunmenekülés viszont arra készteti majd a vakcinagyártó cégeket, hogy tovább finomítsák a vakcinákat, ami nem csökkenti, hanem növeli a szelekciós nyomást, és egyre több átvihető és potenciálisan halálos változatot hoz létre.

A szelekciós nyomás egyre nagyobb konvergenciát fog okozni az olyan mutációkban, amelyek a vírus kritikus tüskefehérjét érintik, amely felelős a légutak nyálkahártya-felületének áttöréséért, amely a vírus által használt útvonal az emberi szervezetbe való bejutáshoz.

A vírus hatékonyan túl fog járni az alkalmazott és a keringő változatoktól függően finomított, rendkívül specifikus antigénalapú vakcinák eszén. Mindez a súlyos és potenciálisan halálos megbetegedések hokibot-szerű növekedéséhez vezethet – valójában egy ellenőrzésen kívüli világjárványhoz.

Malone szerint:

“Vanden Bosshe aggodalma nem elméleti. Valós, és rendelkezésünkre állnak az adatok. Ezzel a vírussal vagy annak downstream változataival nagyjából életünk végéig együtt kell élnünk, és egyre inkább az influenzához fog hasonlítani. Folytatódni fog a változatok evolúciója és keringése, és ez egy menekülés”.

Forrás: 

A teljes “Dark Horse Podcast” itt tekinthető meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük