Az oltás jó, az oltottak fertőznek, az oltottak meghalnak?

Eddig automatikusan Covid-halottnak tekintettek mindenkit, akiből kimutatható volt a vírus, most meg pont az ellenkezőjét csinálják: hiába gyanús az időbeli közelség az oltás és a halálesetek között, más halálokokat tolnak előtérbe.

Az koronavírus elleni oltásokkal járó mellékhatásokról és elhalálozásokról gyűjtötte össze a nemzetközi tapasztalatokat a virusinfok.hu.
A legfrissebbek:

Nagy-Britannia
A Basingstoke-i Pemberley House idősek otthonában 24 személy, az ott lakók egyharmada januárban elhunyt. A helyi sajtó azt írja, hogy az idősek megkapták az oltás első adagját, de nyitva hagyják, hogy Pfizer vagy az AstraZeneca oltóanyagot kaptak-e. Nagy Britanniában mindkét oltóanyaggal oltanak.

A Seagrave House otthonban (Corby, Northamptonshire) kilencen hunytak el januárban. Mindkét otthont az Avery Healthcare vállalkozás tartja fenn. A fenntartó munkatársai mélyen megrendültek a halálhírekre. “Együtt éreznek a családokkal és a barátokkal, akik hirtelen elvesztették szeretteiket. Továbbra is mindent megtesznek az ott lakók érdekében.”

A kormány, illetve az egészségügyi hatóságok úgy nyilatkoznak, hogy lehetséges, hogy az illető személyek már meg voltak fertőzve, de nem mutattak még tüneteket az első adag vakcina beadásánál. És nem bizonyított, hogy a Covid-19 volt a halál oka. Hangsúlyozzák továbbá, hogy a vakcina csak az első adag után 2 héttel fejti ki hatását.

“Nem váratlan, mondja a MHRA képviselője, hogy a beoltottak az oltás után alapbetegségeikben illetve korukból kifolyólag meghalnak. De az oltás nem vezet halálhoz.”

Az eseteket széles körben ismerteti a brit sajtó, például ebben a cikkben.

USA

Január 22-ig 9845 nem kívánatos eseményt, köztük 329 halálesetet jelentettek a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) rendszernek a Pfizer és Moderna mRNS oltások következtében. A halálesetek fele a 75 évesnél idősebb személyeket érintette. Tanulmányok figyelmeztetnek rá, hogy a bejelentés a VAERS rendszer felé önkéntes, és valószínűsíthető, hogy az esetek 99 %-át nem jelentik.

A CDC szerint a haláleseteket nem az oltóanyagok okozták. A humansarefree cikke ismerteti Janet L. Moore egy 39 éves ápolónő esetét, aki minden betegség nélkül 48 órával az oltás után elhunyt. Az ápolónőt munkaadója kényszerítette az oltás fölvételére.

Egy magát Jamesnek nevező férfi, aki ápolóként dolgozik egy idősek otthonában, 47 perces videójában azt állítja, hogy az idősek úgy hullanak oltás után, mint a legyek. A fenntartó ugyanúgy nyilatkozik, mint a többi cég: a halál oka a Covid-19, amit egy szuperfertőző hozott be, nem pedig az oltás.

Larry King talkshow moderátor legenda 87 évesen Covid fertőzéssel került kórházba. Jan. 20-án fia azt közölte, apja jól van, hamarosan kijön a kórházból, de előtte még megkapja a védőoltást. Január 23-án elhunyt. A hatóságok hallgatásba burkolóznak, csakugyan kapott-e oltást. De már eleve a szándék, lábadozófélben lévő betegnek védőoltást adni kísérleti vakcinával, gyilkossági (jobb esetben gondatlanságból elkövetett emberölési) szándékra utal.

Gibraltár

A speciális geopolitikai helyzetű  Gibraltáron 30 ezren élnek. 2020-ban 16 Covid-halottat regisztráltak. Az oltások (Pfizer) megkezdése után 10 napon belül 53-an, elsősorban 75 év feletti idősek haltak meg.

Izrael

12 ezer izraelit pozitívnak teszteltek az első Pfizer-oltás után, köztük 69 olyan személyt, akik már a második adagot is megkapták. Úgy tűnik, a beoltottak között pont akkora a tesztpotizívok aránya (2,6 %), mint az oltatlanok között. A Pfizer szerint az immunitás az első adag utáni 15. és 21. nap között ugrik föl 52-ről 89 %-ra, míg a 2. adag hozza meg az ígért 95 %-os védettséget.

Németország

Leverkusen, Idősek Otthona

  • December 28-án tesztelés. 47 idős és 15 ápoló tesztpozitív. December 30-án ennek ellenére tömeges oltás (150 fő),
  • Január 20-án a második dózis 11 főnek.
  • Január 31-ig 15 halott. Természetesen nem lehet minden halottat az oltások rovására írni. A rendkívüli magas szám azonban indokolttá teszi, hogy mindenütt felhagyjanak az ész nélküli oltásokkal és alaposan kivizsgálják a körülményeket, különösen az idősek számára várható veszélyeket, kockázatokat.

Markt Schwaben: 19 halott az első adag oltás után föllépő koronajárvány kitörése után (1.29)

Dessau-i Idősek otthona: Két idős elhunyt az első adag vakcina után (1.29.)

Bremerhaven Elisabeth Ház: 14 idős személy és hét ápoló fertőzött lett az első adag vakcinázás után (1.27.)

Két Kelet-Holsteini Otthon: 72 idős és ápoló lett tesztpozitív az első adag oltás után

Schwäbisch Gmünd Idősek Otthona: Több, mint 130 tesztpozitív, 13 halott

Koblenzer Senior-otthon: 65 tesztpozitív közvetlenül a második oltás tervezett időpontja előtt

Feltételezhető, hogy az oltásoknak más országokban is ugyanilyen arányban vannak negatív következményei. Csak a hírzárlat egyelőre tökéletesen működik úgy az illető országokban, mint nálunk. Itthon ezerrel megy az oltás népszerűsítése. Több tudós állítja, hogy az oltással szerzett immunitás nagyobb hatású, mint a természetes immunitás. Mindezt úgy, hogy a teljesen újszerű genetikai oltóanyagok (a kínai kivételével az összes) csak sürgősségi, rendkívüli engedéllyel rendelkeznek. Emlékeztetünk: A mortalitási és letalitási adatok nem indokolták a sürgősségi engedélyezést. Ezeknek az oltóanyagoknak a hosszú távú hatásairól illetve mellékhatásairól nem állnak rendelkezésre adatok.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük