Az oltottság státusza ideiglenes, élethosszig tartó emlékeztető oltások szükségesek

Az oltottság státusza ideiglenes, élethosszig tartó emlékeztető oltás szükséges
Dr. Joseph Mercola tényekkel alátámasztott elemzése

– november 17, 2021

A jogosítványa oltási útlevéllé válik

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA
– A világ nagy egészségügyi szervezetei több orvosi fogalom meghatározását is megváltoztatták, többek között a “vakcina”, a “nyájimmunitás” és a “világjárvány” definícióit, amelyek viszont jelentős hatással vannak a mindennapi életre. Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjai most azt fontolgatják, hogy megváltoztatják a “teljesen beoltott” fogalmát.
– Izrael és Ausztrália már visszatolta a céltáblát. Az állampolgároknak a második oltás után hat hónappal emlékeztetőt kell kapniuk, különben elveszítik az “útlevélszabadságot”. Daniel Andrews ausztrál miniszterelnök kijelentette, hogy a jövőben az oltottak élete “az oltottsági státusz fenntartásáról fog szólni”.
– A “teljesen beoltott” fogalmának aktualizálása azzal a mellékhatással is jár, hogy a halálozási statisztikákat is elferdíti, ami újabb muníciót ad a kormánynak a hamis állításokhoz. Már többször elmondták, hogy most a be nem oltottak világjárványában vagyunk, és ez a hazugság új lendületet kap, amint a teljesen beoltott embereket az utolsó oltás után hat hónappal a be nem oltottak kategóriájába sorolják.
– A Nemzeti Kosárlabda Szövetség sürgeti azokat a játékosokat, akik még két hónappal ezelőtt kaptak egy adag Janssen oltást, hogy kapjanak Pfizer vagy Moderna emlékeztetőt, különben 2021. december 1-től kezdődően a játéknapon vizsgálatnak kell alávetniük magukat. Azokat a játékosokat, akik két adagot kaptak, arra kérik, hogy hat hónap múlva kapjanak emlékeztetőt.
– A Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Hivatal (OSHA) már arról beszél, hogy kiterjeszti a COVID-19 vakcinára vonatkozó szabályát, így a 100 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kisvállalkozásoknak is kötelezővé tehetik az oltás beadatását alkalmazottaiknak, különben komoly bírságra számíthatnak. A nyilvános véleményezési időszak 2021. december 6-án zárul.
Az elmúlt években, és különösen a 2020-as COVID-járvány kezdete után a világ nagy egészségügyi szervezetei több orvosi fogalom meghatározását is megváltoztatták, ami viszont jelentős hatással van a mindennapi életre. Valójában, ha az Egészségügyi Világszervezet nem változtatta volna meg a “pandémia” fogalmát még 2009-ben, akkor nem is lennénk ebben a zűrzavarban.
A sertésinfluenzához hasonlóan a SARS-CoV-2 sem minősült volna világjárványnak, ha a WHO nem töröl ki néhány kulcsszót a definícióból. 2009 előtt a világjárvány hivatalos definíciója a következő volt:1,2
“… amikor egy olyan új influenzavírus jelenik meg, amellyel szemben az emberi populáció nem rendelkezik immunitással, és amely világszerte több, egyidejű járványt okoz, hatalmas számú halálesettel és megbetegedéssel.”
Aztán 2009-ben a WHO törölte a súlyossági és a magas halálozási kritériumokat (“hatalmas számú haláleset és megbetegedés”), így a világjárvány definíciója maradt: “egy betegség világméretű járványa “3 .
Azáltal, hogy a súlyos, magas megbetegedést okozó súlyos betegségre vonatkozó korlátozó kritériumokat eltörölték, és a világjárvány egyetlen kritériumaként a földrajzilag széles körben elterjedt fertőzés maradt, a WHO-nak lehetősége van arra, hogy bármikor világjárványt hirdessen ki, amikor egy adott betegségből a szokásosnál több eset fordul elő.
Ennek a képességnek a megléte döntő fontosságú, tekintve, hogy a WHO központi szerepet játszott a mostani technokrata hatalomátvételben. A WHO vészhelyzeti hatáskörrel rendelkezik 194 tagországa felett, így amikor a WHO nemzetközi közegészségügyi eseményt hirdet, minden tagállam köteles “lépést tartva” követni a WHO utasításait.
Ha nem lenne a WHO, a nemzetek különféle módon reagálnának egy adott járványra. Ha megpróbálnánk befolyásolni őket, hogy a technokrácia számára előnyös módon reagáljanak, az olyan lenne, mintha macskákat terelgetnénk. A világ összes nemzete közötti összehangolt koordináció nélkül a biológiai biztonságról szóló narratíva felhasználása az emberek ellenőrzésére és a vagyonelosztás globális szintű megváltoztatására egyszerűen nem lenne lehetséges.
De van egy még nagyobb és tartósabb következménye is a társadalomra nézve. Azáltal, hogy újraértelmezi bizonyos szavak és kifejezések jelentését, a biológiailag biztonságos állam megpróbálja megváltoztatni a felfogásunkat arról, hogy mi igaz és mi hamis. Eközben a tudományt olyanná torzítják, amit a hit, a spekuláció és az elfogult vélemények uralnak. Ennek veszélyei felbecsülhetetlenek.

Mi az a “vakcina”?
2021 szeptemberében az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja sokkolta az egészségügyi szakértőket azzal, hogy a vakcina definícióját “olyan termékről, amely immunitást hoz létre, ezért védi a szervezetet a betegségtől”, “olyan készítményre, amelyet a szervezet betegségekkel szembeni immunválaszának serkentésére használnak” változtatta.
A legfontosabb változás az, hogy a “vakcina” már nem termel immunitást, tehát már nem véd a betegség ellen. Csak az adott betegséggel szembeni immunválaszt serkenti. Ezt a definíciót nyilvánvalóan azért találták ki, hogy leírják a COVID-19 génterápiás injekciók korlátozott funkcióját, amelyek nem teszik Önt immunissá, és nem tudják megakadályozni a fertőzés elkapását vagy terjesztését.
A 2021 előtt használatos vakcina bármely definíciója szerint a COVID injekció nem vakcina. Az oltás legfeljebb a tüneteket csökkenti. Ez azt is jelenti, hogy soha, de soha nem tudnak állományimmunitást előidézni. Ez annak ellenére van így, hogy a csordai immunitás újradefiniálását követően a természetes fertőzés eredményeként létrejövő immunitás helyett a tömeges oltás eredményeként létrejövő immunitásról van szó.
A csordaimmunitás definíciója már nem rendelkezik tudományos alappal
A WHO 2020 októberében megváltoztatta a nyájimmunitás definícióját, valószínűleg a globális tömeges oltási kampányra való tekintettel. Ismétlem, a múltban a nyájimmunitás azt jelentette, hogy egy fertőző betegséggel szemben elegendő ember szerzett immunitást, hogy a betegség ne tudjon tovább terjedni a közösségben.
Mielőtt a tudomány bevezette a védőoltásokat, a nyájimmunitást a fertőző betegségnek való kitettséggel és az abból való felépüléssel érték el. Az Internet Archive’s Wayback Machine jóvoltából 2020 októbere előtt a WHO nyájimmunitás definíciója magában foglalta mind a vakcinaimmunitást, mind a “korábbi fertőzés révén kialakult immunitást “6 .
2020 októberében azonban a frissített definícióból a természetes immunitás teljesen kikerült. A jelenlegi meghatározás most a következőképpen hangzik:7
“A “nyájimmunitás”, más néven “populációs immunitás” a vakcinázásra használt fogalom, amely szerint egy populáció egy bizonyos vírussal szemben védetté válhat, ha a vakcinázás elér egy bizonyos küszöbértéket”. Még tovább fokozva a sérelmeket, azt is pontosítják, hogy “A nyájimmunitást úgy érik el, hogy megvédik az embereket egy vírustól, nem pedig úgy, hogy kiteszik őket a vírusnak”. Ez teljesen figyelmen kívül hagyja azt a több milliárd embert a történelem során, akik természetes úton fertőződtek meg kanyaróval, mumpszal, bárányhimlővel és más fertőző betegségekkel, és akiknek ma már élethosszig tartó immunitásuk van ezekkel a betegségekkel szemben a természetes fertőzésnek köszönhetően, szemben a vakcinákkal, amelyek lecsengenek és rendszeres emlékeztető oltásokat igényelnek.
A “teljes mértékben oltott” fogalmát hamarosan újraírhatják
Ha már az emlékeztetőknél tartunk, a COVID oltások bevezetése azt jelenti, hogy a CDC valószínűleg átírja a “teljesen beoltott” fogalmát is.Amint arról az Axios 2021. október 22-én beszámolt.
“Jelenleg a CDC definíciója a következő: ‘Teljesen beoltott személyek azok, akik ≥14 nappal az FDA által engedélyezett COVID-19 vakcina elsődleges sorozatának befejezése után vannak’ … ‘Lehet, hogy a jövőben frissítenünk kell a ‘teljesen beoltott’ definícióját’ – mondta [a CDC igazgatója, Rochelle] Walensky egy sajtótájékoztatón.””.

Nem bonyolult megérteni, hogy mit fog jelenteni egy ilyen újradefiniálás. Azt jelenti, hogy bárki, aki megkapta a COVID “oltóanyag” első, egyszeri vagy kétszeres adagját, egy bizonyos idő elteltével varázslatos módon ismét be nem oltottnak minősül. Amint azt a The Atlantic is megjegyezte, a “teljesen beoltott” kifejezés, ha újrafogalmazzák, elveszti értelmét.
Nem meglepő, hogy a CDC igazgatójának megjegyzései teljes fordulatot jelentenek a 2021. szeptember végi álláspontjához képest. A The Epoch Times szerint akkor azt mondta, hogy a tisztviselők nem vizsgálják a “teljesen beoltott” definíció megváltoztatását.
Alig egy hónappal később, 2021. október végén a The Epoch Times arról számolt be, hogy Walensky most azt sugallja, hogy a definíció “változhat, ahogy az emlékeztető oltások egyre gyakoribbá válnak”. Véletlenül éppen öt nappal ezután a CDC bejelentette ajánlásait az emlékeztető oltás beadásáról mindenki számára, sőt, bizonyos immunhiányos egyének számára még egy negyedik adagot is javasolnak.
Hogyan lehet a szegregáció még messzemenőkig elfogadható?
A “teljesen beoltott” fogalmának újradefiniálása eszköz lesz a soha véget nem érő emlékeztető oltások kikényszerítésére, mivel az oltási engedélye minden egyes adag után egy bizonyos időpontban lejár, és ezzel együtt az összes úgynevezett “szabadsága” is. Teljesen világos, hogy az oltási útlevelek mögött az egész ötlet a szegregáció megteremtése.
Ezt látjuk Ausztráliában és számos más országban, ahol az oltatlan személyeket kizárják a gazdasági és társadalmi tevékenységekből. Az ausztrál miniszterelnök, Daniel Andrews valóban kijelentette, hogy a jövőben az oltottak élete “az oltási státuszuk fenntartásáról fog szólni”. El tudod ezt hinni? Erre redukálódott mostanra az “élet”. Az oltási státusz fenntartására.
Ugyanezt a forgatókönyvet látjuk Izraelben is, ahol az oltási útlevelek hat hónappal a második COVID adag után lejárnak. Ha megtagadod a következő adag beadását, kitaszítanak a társadalomból, mint mindenkit, aki már a kezdetektől fogva megtagadta.
Ausztráliában még letartóztatás is fenyegeti az egyéneket, ha nem vállalják az emlékeztető oltást, amikor azt megkövetelik. Elképesztő belegondolni, hogy mindez egy olyan betegség miatt történik, amely a lakosság mindössze 0,012%-át és a fertőzöttek 1%-át ölte meg. És az ok, amiért ez egyáltalán megtörténhet, az az, hogy bizonyos szómeghatározásokat tudománytalanul manipuláltak és megváltoztattak, hogy alátámasszák förtelmes tetteiket.
Az új definíciók a halálozási statisztikákat is elferdítik
A “teljesen beoltott” definíció frissítésének az lesz a mellékvonzata, hogy a halálozási statisztikákat is elferdíti, így a kormány újabb muníciót kap a hamis állításokhoz.
Már többször elmondták, hogy az oltatlanok világjárványában vagyunk, és ez a hazugság új lendületet kap, amint a teljesen beoltott embereket hat hónappal az utolsó oltás után a be nem oltottak kategóriájába sorolják.
Izraelben már látjuk, hogy ez a narratíva máris elterjedt. Amint arról a The Wall Street Journal beszámolt, “az oltatlan izraeliek tették ki a súlyosan megbetegedettek nagy részét” az elmúlt napokban. Ugyanakkor azt is írja, hogy a tisztviselők ezt annak tulajdonítják, hogy több mint 2 millió ember kapta meg a harmadik emlékeztető oltást. Ez azt jelenti, hogy a “be nem oltottak” között vannak olyanok is, akik nem teljesen oltatlanok, hanem csak a harmadik emlékeztető oltás hiányzik belőlük:
“‘A legveszélyeztetettebb embercsoport jelenleg azok az emberek, akik két adag oltást kaptak, de a harmadikat nem’ – mondta Bennett úr egy múlt heti kabinetülésen, hozzátéve, hogy úgy viselkednek, mintha teljesen védettek lennének, pedig nem azok.””
Az alábbi videón Dr. Vladimir Zelenko az izraeli rabbinikus bíróság előtt tanúskodik a COVID-19 oltást követően jelentkező mellékhatásokról, és arról, hogy milyen sikerrel kezeli betegeit egyszerű nutraceutikumokkal és szabadalom nélküli gyógyszerekkel. Az ő vallomása és saját adataik ellenére az izraeli egészségügyi tisztviselők még mindig azt sürgetik, hogy mindenki kapjon emlékeztető oltást.

 

Ausztráliában a kormány lefoglalja az emberek bankszámláit és bevonja a jogosítványukat, hogy behajtsa a COVID-bírságokat. Megszüntetik a munkanélküli segélyt és leállítják a bankszámlákat, amíg az emberek nem kapják meg az oltást. Az ilyen intézkedések automatizálhatók, amint a banki tevékenységet a digitális egészségügyi igazolványhoz kötik.

Az oltások nem a COVID-19 megszüntetéséről szólnak. Hanem a tömeges ellenőrzés rendszerének részei. Végső soron ez a rendszer mindenkit rabszolgasorba fog taszítani, mivel a kívülmaradás a megélhetés, az oktatás, a vásárlás vagy a bárhová való eljutás minden lehetőségéről való lemondást jelent. Ennek igazsága fájdalmasan nyilvánvalóvá fog válni, amint a digitális oltási útleveleket egy új digitális központi banki valutához kötik.
Ausztráliában a kormány már most is lefoglalja az emberek bankszámláit és bevonja a jogosítványukat, hogy behajtsa a COVID-bírságokat. Megszüntetik a munkanélküli segélyt és a bankszámlákat is leállítják, amíg az emberek nem kapják meg az oltást. Az ilyen intézkedések automatizálhatók, amint a banki tevékenységet a digitális egészségügyi igazolványhoz kötik.

Talán most már egyre többen kezdenek rájönni, hogy nem lesz vége annak, hogy hányszor kell majd beletörődniük az orvosi kísérletekbe. És ne felejtsük el, hogy minden egyes alkalommal, amikor beadják az oltást, olyan mellékhatásokkal kell szembenéznünk, amelyek akár életre szóló fogyatékosságot okozhatnak, vagy akár meg is ölhetnek bennünket. Katonákon, sportolókon, terhes nőkön és gyermekeken kísérletet végezni, valóban érthetetlen. Az NBA új szabályára reagálva Clay Travis sportkommentátor tweetelt:
“Ébresztő, birkák! Az NBA már most kötelezővé teszi a védőoltás emlékeztetőt. Ennek soha nem lesz vége, [most] arra fogjuk kényszeríteni a 100%-ban egészséges embereket, hogy hathavonta COVID oltást kapjanak életük hátralévő részében?”.
Ugyanebben az ügyben az Inner Sports alapítója, Garret Kramer a következőket tweetelte: “Milyen bolygón folytatjuk a gyógyszerek kötelezővé tételét olyan emberek számára, akik nem betegek? Mondj NEM-et!” Steve Flesch golfbajnok is beszólt, mondván: “Ez a világ és ez a liga napról napra egyre ostobább”.

Mint azt Ron DeSantis floridai kormányzó egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón megjegyezte, ahol felszólalt a Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Hivatalnak a Biden-kormányzat utasítására bevezetett azon előírása ellen, hogy a 100 vagy annál több alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásoknak minden alkalmazottjuknak kötelezően meg kell szereznie a védőoltást:

senger tweet

“Hogy tisztázzuk, mit tesz az OSHA – nyilvánvalóan nem a tudományt képviselik, mert elutasítják a korábbi fertőzésen keresztüli védettséget, elutasítják az izraeli tanulmányt … amely azt mutatja, hogy a COVID-ből felépült emberek erős védelmet élveznek ….

Félreértés ne essék, azok az egyének, akik átmentek egy normális oltási sorozaton a COVID ellen, rövidesen meg fogják állapítani, hogy nem oltottak. Ezt fogják tenni.

Azt fogják mondani önöknek: “Ön oltatlan, és be kell oltatnia magát, különben a munkahelye elvesztésével nézhet szembe. Ez fog történni … Ez tehát csak a jéghegy csúcsa. Ez egyre szigorúbb lesz. A jövőben még több hatalom fog érvényesülni, ha most nem állunk fel.”

Amint azt előre jeleztem, az OSHA már arról beszél, hogy a COVID-19 vakcinára vonatkozó szabályt a 100 vagy annál kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kisvállalkozásokra is ki akarja terjeszteni. NTD jelentette, 2021. november 5.:21

“A Munkaügyi Minisztérium Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Hivatala (OSHA) által kiadott és a tervek szerint pénteken hatályba lépő ideiglenes sürgősségi szabványt úgy mutatják be, hogy az csak a 100 vagy annál több alkalmazottat foglalkoztató cégekre vonatkozik. Az OSHA azonban nyilvános észrevételeket vár a standard ezen aspektusával kapcsolatban, és az végül kiterjeszthető a kisebb vállalkozásokra is – közölte az ügynökség a 490 oldalas dokumentumban.

Az OSHA közölte, hogy “az érdekelt felek észrevételeit és további információkat kér, hogy eldönthesse, hogy az ETS, vagyis a vészhelyzeti szabvány hatályát “a jövőben a kisebb munkáltatókra is ki kell-e terjeszteni”.

Forrás https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/11/17/vaccination-status-is-temporary.aspx