Az öngyilkos stratégia

forrás: Tamás Pápai
“Akkor leírom, hogy ez hogyan is fog működni, tegyük tisztába a dolgokat. nem a háttérhatalmakat tárgyalom, csak a módszert.
1., Amikor egy vírust (mondjuk kanyaró vírust ) kitenyésztesz tojásban, vagy bármiben, kiveszel belőle egy részt aztán lecsillapítod, legyengíted különböző módszerekkel aztán beinjekciózod egy emberbe, ilyenkor az immunrendszerünk látja a legyengített patogént, és pont annyira reagál rá, amennyi elég ahhoz, hogy beépüljön az immunrendszerünk emlékezetébe. Ez jórészt egy élethosszig tartó szinte tökéletes immunitást ad. Így működik a hagyományos vakcina.
2.,Az mRNA oltás esetében nem adnak neked egy legyengített patogént, hogy emlékeztesse, ébressze az immunrendszeredet, hanem programoznak egy mRNS-t, amely kapcsolódhat a Te DNS-edhez, ami egyébként egy közvetítő RNS, (vagy parancs továbbító) amely egy bizonyos fehérje termelésére serkenti a szervezeted sejtjeit. Csinálnak egy mRNS-t, amely megmondja a szervezetednek, hogy termeljen bizonyos dolgokat. (Nem az immunrendszerednek, a sejtjeidnek a testedben. ) Így a tested minden sejtje ( amellyel kommunikálni tud az mRNA- de nem rudjuk melyekkel tud…) létrehoz egy ilyen tüske fehérjét,(mert Cov-19 tüskefehérjéjének a kódját programozták bele) vagy legalábbis egy részét, ezt nem tudhatjuk pontosan. Így a saját tested hozza létre azt a bizonyos patogént, amit az első pontban említettem, a normális oltásoknál. -Az mRNS a sejt fehérje termelő rendszerét köti le, és elkezdi a vírus fehérjét termelni, a sejtek vírus ruhába öltöztnek. Tehát gyakorlatilag egy autoimmun betegséget vált ki. – Tehát nem egy vírusból kinyert gyengített anyagot kapsz, nem kapsz semmit, a sejtjeid létrehoznak valamit amire az mRNA oltástól parancsot kapnak.
Ott lesznek a dolgok problémásak, hogy valójában mennyi patogén-tüskefehérje termelődik így az oltás következtében. Fogalmunk sincs hogy hogyan lehet erre a mennyiségre rájönni, komoly szakemberek nem tudják, de valaki biztosan tudja.
3., Az mRNA állatkísérleteknél nem abban volt a probléma, hogy néhány állat meghalt a vakcina beadása után. Esetünkben sem azzal lesz a probléma ha néhány százezer ember meghal a beadás miatt. A kisérleti állatoknál akkor borult ki a bili, amikor a beoltott állatok találkoztak magával az eredeti vírussal. Kivétel nélkül elpusztultak a kisérleti állatok, mégpedig a valódi vírus megjelenésére adott fokozott immunválasz, másnéven a citokin vihar miatt. (Itt remekül leírják, mi is az a citokin vihar https://tinyurl.com/1jz1jn4u )
4., Az van, hogy megcsinálták az mRNA oltást, megkapta az állat , és jól volt.Aztán kitették a vírusnak. A bejuttatott vírus teljesen észrevétlen volt az állat immunrendszere számára, és gondtalanul szaporodott. A sejtekbe korábban bekódolt mRNA (ki tudja milyen mennyiség) arra sarkallta az immunrendszert, hogy védekezzen. Érted? Nem a bekerült vírus indította be az immunválaszt, hanem az akár évekkel korábban beadott mRNA oltás által manipulált sejtek. Honnan lehet tudni, hogy nekünk nincs-e meg az a fokozott immunválasz probléma, amikor ilyen irányú teszteket emberekkel egyáltalán nem végeztek?
5., Alapvetően nem az oltás az amivel tönkretehetnek. Legalábbis nem akkora számban halálos, mint sokan gondolják. Rendben van, ebbe is belehalhat néhány százezer ember, majd el mismásolják. De képzeld el azt a helyzetet, hogy 2 vagy 3 év múlva valaki úgy dönt, hogy ezt a vírust (ami most csekély veszélyességgel bír) ráereszti a már beoltott emberiségre? Milliók, tízmilliók, százmilliók adhatnak fokozott immunválaszt a vírusra és halhatnak bele abba, hogy találkoztak egy tulajdonképpen nem túl veszélyes vírussal. Persze az akkori kommunikációban senki nem fog arról beszélni, hogy a 3 évvel ezelőtti oltásnak ehhez bármi köze lenne… dehogyis, hogy is gondolhatod ezt? És majd akkor ugyanezt a vírust el lehet nevezni egy más névvel, és el lehet mondani, hogy na, ez már egy nagyon halálos változat. Pedig ugyanaz, csak a korábbi mRNA oltás által felprogramozott fokozott immunválaszod öl meg.
Na ezért kell beoltani a teljesen egészséges, és soha meg nem betegedett embereket is.
Még mielőtt tele kommentelnéd a posztot azzal, hogy én virológus vagyok-e? Nem, nem vagyok az. Egy egyszerű, mezei Vegyész-mérnök vagyok, és informatikus, de nem foglalkoztam soha virológiával. Az emberi szervezetre ható mérgező anyagokat tanulmányoztam.
Dr. Lee Merritt-et olvastam, és sok más orvos munkáját eredeti nyelven. és végre megértettem, hogy hogyan szeretnének valakik KIBASZNI velünk.
Nem vagyok oltás ellenes. CSAK mRNA OLTÁS ELLENES VAGYOK!
Amikor régen, távoli országokban jártam, kaptam egy csomó oltást, azt sem tudom már mit, 15-20 éve volt. Maláriára és tífuszra biztosan kaptam, meg még az ég tudja mire.
Szóval ha szeretnéd, nyugodtan olttasd be magadat akár ezzel is, engem nem zavar… nem ítéllek el miatta, nem mondom azt sem hogy idióta vagy. A Te dolgod…
Egyébként úgy tudom egy orvos barátomtól, hogy a Kínai és még pár más vakcina, amelyek engedélyeztetés alatt állnak (nyugatról is) hagyományos oltóanyagok, vagyis legyengített patogént tartalmaznak, illetve un. split-vakcinák ahol más vírustörzsre tették rá a C19 egy egy darabját.. NEM mRNA alapú oltások, vagyis a DNS-edbe nem turkálnak bele.. Ha választani lehet, és mindenképp oltatni kell, akkor én nem mRNA alapú oltást választanék. Vannak emberek akik olyan helyzetbe fognak kerülni, hogy oltaniuk kell, ha akarják, ha nem.”
– Eddig Tamás szavai.
Elgondolkodtató dolog, és megegyezik azzal, amit neves professzorok mint prof. Bhakdi is már elmondott nekünk, érthető emberi nyelven.
Akárhogyan is van, én más szemszögből, egyszerű józan paraszt logikával ezt az elvet látom:
hosszú éveket és milliárdokat fektettek be egyesek annak igazolásába, hogy genetikai un. személyre szabott gyógyszer fejlesztés létrejöhessen. Erről zengett a sajtó már évtizedekkel ezelőtt.
Ez az utópia hatalmas veszteségeket követelt, és nem volt rá mód, hogy nyereségessé tegyék. A befektetők ettől idegesek, joggal.
( megj: De kérem, ha én bukok a lóversenyen, akkor az nem az én dolgom? Miért illetne meg az a jog, hogy ezentúl ne kelljen a fogadáshoz a tétet betennem. Csak a végén, majd elvegyem a nyereményt, amit mások izzadsága összehozott, mindezek mellé még kötelezem is a többi résztvevőt mire fogadhat. )
A másik dolog amit látok, a vakcina működési elve, a téves logika.
Gondolatban mennyünk ki a csatatérre. Szemben áll az ellenség, meg kell küzdenünk a megmaradásért. Ehhez készítünk ellenséges ruhákat, magunkra öltjük azokat, és elkezdünk gyakorlatozni.
Egyszer csak a sötétség leple alatt megjelenik a valódi ellenség és megkezdődik a csata. Mi fog ekkor történni? A többit mindenkinek a fantáziájára bízom, De egyben biztos vagyok csúnya vége lesz, lehetséges, hogy a sereg addig fog csatázni, amíg mindegy szálig el nem pusztulnak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük