Az Orvosok és Orvostudósok Nemzetközi Szövetsége KÖVETELI az orvosi szabadságot

Kép

FRISSÍTÉS: 2021. szeptember 27-én 19:00-ig több mint 5200 orvos és tudós írta alá a Római Nyilatkozatot 
.
Világszerte több mint 5200 orvos és orvostudós írta alá a „Római Nyilatkozatot”, hogy figyelmeztesse a polgárokat a Covid-19-politikai döntéshozók és az egészségügyi hatóságok példátlan viselkedésének halálos következményeire; olyan magatartások, mint például a betegek életmentő korai kezelésekhez való hozzáférésének megtagadása, a szent, orvos-beteg kapcsolat megszakítása és a nyílt tudományos vita elnyomása a nyereség és a hatalom érdekében.

A nyilatkozatot orvosok és tudósok alkották meg a római Covid-csúcstalálkozó során, és azonnal katalizálja az orvosok támogatását szerte a világon. Ezek a szakemberek, akik közül sokan a világjárvány kezelésének frontvonalában állnak, karrierveszélyt, karaktergyilkosságot, tudományos közlemények és kutatások cenzúráját, a közösségi média fiókjait blokkolták, az online keresési eredményeket manipulálták, a klinikai vizsgálatokat és a betegek megfigyelését betiltották, és szakembereik. a történelem és az elért eredmények minimalizálva mind az akadémiai, mind a mainstream médiában.

Bár a nyilatkozat aláírói szakterületeik, kezelési filozófiáik és orvosi véleményük tekintetében változatosak, felemelkedtek, hogy közösen lépjenek fel a vállalatok, orvosi egyesületek, valamint a kormányok és ügynökségeik tekintélyelvű intézkedései ellen. A nyilatkozat célja, hogy visszaszerezze vezető szerepüket a járvány leküzdésében.

Ha Ön orvos vagy orvostudós, kérjük, kattintson az alábbi gombra a Római Nyilatkozat aláírásához:
Kérjük, ossza meg ezt minden lehetséges orvossal és orvostudóssal, és határozottan bátorítsa őket a nyilatkozat aláírására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük