Az új AFLDS-szám röviden feltárja a COVID-vakcinázott betegek fő aggályait

A dokumentum meggyőző bizonyítékokat szolgáltat arra vonatkozóan, hogy a mellékhatásokat, az oltás utáni szövődményeket nem veszik komolyan

 

Los Angeles, Kalifornia- Amerika Frontline Doctors (AFLDS) ma közzétette legújabb kiadványának rövid ismertetését: „Az oltás utáni szövődmények és azok okai: a Covid-19 betegadatok elemzése”, amely mellékhatásokról és az injekció beadása utáni egészségi állapotról szóló jelentésekben foglalkozik. a kísérleti COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos szövődmények, amelyeket a mainstream médiumok többnyire figyelmen kívül hagynak. A probléma rövid leírása itt érhető el .

 

Az AFLDS öt fő aggodalomra okot adó területet azonosít azon betegek számára, akik már megkapták a három kísérleti COVID -immunizálás egyikét, vagy azok, akik fontolóra veszik az injekció beadását. Ide tartoznak a hosszú távú egészségügyi hatások, a neurológiai problémák, a menstruációs kihívások a nők körében, valamint a potenciálisan káros részecskék „lehullása” a vakcinázatlan felnőttek és gyermekek számára. A Centers for Disease Control and Prevention korai figyelmeztető rendszere a vakcinák mellékhatásaira, a 30 éves vakcina-mellékhatások bejelentési rendszere (VAERS) több ezer más „nemkívánatos eseményt” rögzített a COVID-19 elleni vakcinázási erőfeszítések 2020-as kezdete óta. .

 

„A COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos legtöbb mellékhatások töredékét mutatják a Johnson & Johnson oltásból származó egyszeri oltásból származó vérrögökről szóló jelentéseknek. A kérdés az, hogy miért ” – mondta az AFLDS. „Nonprofit szervezetünk új kiadványa célja, hogy további információkat nyújtson az érintett állampolgároknak, egészségügyi szakértőknek és döntéshozóknak az EUA keretében jelenleg beadott három kísérleti COVID-19 vakcina által okozott nemkívánatos eseményekről és egyéb oltást követő problémákról. Mint mindig, a potenciális oltóanyag-befogadóknak mérlegelniük kell az orvosi mellékhatásokra vonatkozó rendelkezésre álló bizonyítékokat sajátos szükségleteikhez képest, harmadik fél kényszere, megfélemlítése és fenyegetései nélkül.

Egy AFLDS tájékoztató az állampolgárok, a politikai döntéshozók és az orvosok számára ÁLLÁSFOGLALÁS

A COVID-19 vakcina beadásának kapacitással kapcsolatos problémáival való több hónapos foglalkozás után az amerikai államokban a Pfizer, a Moderna és a Johnson & Johnson oltásokból a kísérleti oltások iránti keresletet meghaladó mennyiséggel kell számolni.

A Kaiser Family Foundation nemrégiben kiadott jelentése szerint május közepére az államok elérik azt a “fordulópontot, amikor az oltóanyagok iránti kereslet és  a kínálat jelenti az elsődleges kihívást”. Az Amerikai Közegészségügyi Szövetség egyik tisztviselője így fogalmazott: “Bárki, aki valaha is csinált közegészségügyi programot, tudja, hogy a cél utolsó 20-30%-a a legnehezebb”. A Biden-kormányzat – talán előre látva a kihívást – 48 milliárd dollárt különített el az ösztönző jogszabályban arra, hogy “a SARS- CoV-2 és COVID-19 elleni nemzeti, bizonyítékokon alapuló stratégiát hajtson végre a tesztelésre, a kontaktok nyomon követésére, a felügyeletre és az ellenük való védekezésre”. Összehasonlításképpen, a Nemzeti Hírszerzési Program költségvetése, amely magában foglalja a CIA-t és az FBI egyes részeit, a folyó évben mintegy 62 milliárd dollárt költ – mindössze 29%-kal többet, mint az elnök “amerikai mentőtervének” egyetlen, COVID-hoz kapcsolódó tétele.

 

Április 24-én Indiana, New York, Virginia, Missouri és Michigan állam egészségügyi hatóságai újra megkezdték a Johnson & Johnson COVID vakcina beadását, miután a szövetségi hatóságok 11 napos “szünetet” rendeltek el az oltásra. A közzétett jelentések szerint a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) tanácsadó bizottsága, az ACIP által végzett felülvizsgálat 15 olyan esetet tárt fel, amikor a vakcina mellékhatásai potenciálisan halálos vérrögökkel jártak. Mindegyik nő volt, a legtöbbjük 50 év alatti. Hárman meghaltak, heten pedig kórházban maradtak. Az ACIP végül úgy döntött, hogy feloldja a szünetet, és azt javasolta, hogy a kísérleti injekcióhoz csatoljanak figyelmeztető feliratot, ambe a J&J vezető orvosigazgatója beleegyezett, hogy egy későbbi időpontban hozzáadják.

A CDC vakcinák mellékhatásaira vonatkozó korai figyelmeztető rendszere, a 30 éves Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) több ezer egyéb “nemkívánatos eseményt” rögzített a COVID-19 vakcinázási erőfeszítések 2020 végi kezdete óta. Mégis ezek a szövődmények töredékét kapták annak a figyelemnek, amelyet a J&J véralvadási vitája kapott. Miért?

 

Az America’s Frontline Doctors (AFLDS) ellenzi az állami és szövetségi joghatóságok azon kísérleteit, hogy kötelezővé tegyék a COVID-19 elleni oltást, és támogatja a független egészségügyi tisztviselők további tanulmányait, mielőtt az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) az oltásokra vonatkozó feltételes ” sürgősségi felhasználási engedélyét ” (EUA) teljes körű jóváhagyással, úgynevezett biológiai engedélyezéssel váltja fel, amely döntés akár már ezévben megszülethet. Az AFLDS Issue Brief célja, hogy további információkat nyújtson az aggódó polgárok, egészségügyi szakértők és politikai döntéshozók számára a jelenleg EUA alapján beadott három kísérleti COVID-19 vakcinából eredő mellékhatásokról és egyéb oltás utáni problémákról. Mint mindig, a vakcinák potenciális befogadóinak az orvosi mellékhatásokról rendelkezésre álló bizonyítékokat saját szükségleteikkel szemben kell mérlegelniük, harmadik fél kényszerétől, megfélemlítésétől és fenyegetéseitől mentesen.

 

A BETEGEK TAPASZTALATAINAK KOMOLYAN VÉTELE

 A Pfizer gyógyszergyártó arra számít, hogy 2021-ben 15 milliárd dollárt szed be az mRNS kísérleti COVID vakcina értékesítéséből. A gyógyszeripari vállalatok körében megállíthatatlan gazdasági ösztönzés van a gyermekkori COVID vakcinák , emlékeztetők és hasonlók iránt. A közegészségügyi szakértőknek meg kellene állniuk és értékelniük kellene a vakcinák lehetséges mellékhatásaira és a kapcsolódó oltás utáni kérdésekre vonatkozó adatokat, mielőtt túl késő lenne. Íme néhány főbb aggodalomra okot adó kategória, amelyekkel az FDA vagy a CDC még nem foglalkozott nyilvánosan. Az AFLDS úgy véli, hogy ezeket a betegekkel kapcsolatos aggodalmakat az Egyesült Államok és külföld egészségügyi szabályozó hatóságainak komolyabban kellene venniük. Ha ezeket és más “ismert ismeretleneket” nem veszik figyelembe, az az alapvető orvosi kutatások elmulasztása.

 

1.  Miért van ekkora aggodalom ezzel a  vakcinával kapcsolatban?

A COVID-19 vakcinák még kísérleti stádiumban vannak. Jelenleg “sürgősségi” alapon használják, és az FDA nem hagyta jóvá őket. Évekbe telik, mire megbizonyosodhatunk arról, hogy valami új dolog biztonságos. A vakcinák és az általuk alkalmazott technológia is új. Ez az új biotechnológia a hagyományos oltóanyagban található hagyományos gyengített antigénválasz helyett egy úgynevezett “tüske fehérjét” vezet be. Senki sem tudja , hogy ennek a spike fehérjének milyen hosszú távú egészségügyi hatásai vannak a szervezetre és az agyra, különösen a fiatalok körében. Ráadásul, ha a fehérjével kapcsolatban dokumentált problémák merülnek fel, soha nem lesz mód a káros hatások visszafordítására azoknál, akiket már beoltottak.

 

2.  Mi a helyzet a bejelentett neurológiai problémákkal?

 A COVID vakcinákkal kapcsolatban két fő neurológiai probléma merül fel. A tüske fehérjék és a lipid nanorészecskék, amelyek az mRNS-t a sejtbe juttatják, képesek átjutni  a “vér-agy gáton“, amely általában teljesen elszigeteli az agyat és a gerincvelőt a szervezetbe jutó anyagoktól. Egyszerűen nem volt elég idő ahhoz, hogy tudjuk, milyen agyi problémák alakulhatnak ki és milyen gyakran . Sok tudós aggódik a prionbetegség (neurodegeneratív agyi betegség) miatt.

A hagyományos vakcinák nem jutnak át a vér-agy gáton. A vér-agy gáton való áthaladás a betegeket a krónikus gyulladás és a trombózis (vérrögképződés) kockázatának teszi ki az idegrendszerben, ami hozzájárul a remegéshez, a krónikus letargiához, a stroke-hoz, a Bell-bénuláshoz és az ALS-típusú tünetekhez. A lipid nanorészecskék potenciálisan összeolvadhatnak az agysejtekkel, aminek következtében késleltetett neurodegeneratív betegség alakul ki. Az mRNS-indukált tüskefehérje pedig 10-20-szor erősebben tud kötődni az agyszövethez, mint az eredeti vírus (természetes) részét képező tüskefehérjék.

3.  Megbetegedhetnek-e a nem beoltottak a beoltottakkal való érintkezéstől??

A vakcina sok trilliónyi tüskefehérje-részecskét termel a befogadóban. A beoltott betegek ezekből a (tüskefehérje) részecskékből néhányat a közeli kontaktoknak is átadhatnak. Így a részecskék képesek gyulladást és betegséget okozni . Más szóval, a spike fehérjék patogén (“betegséget okozó”) hatásúak, akárcsak a teljes vírus.

A legaggasztóbb az, hogy az ember szervezetét hirtelen 13 trillió ilyen részecske árasztja el, és a tüske fehérjék szorosabban kötődnek, mint a teljesen ép vírus. A tüskék biomimikriája (hasonlósága) miatt úgy tűnik, hogy a tüskék termelése egyes személyeknél sokféle autoimmun betegséget okoz (amikor a szervezet a saját szöveteit támadja meg). Világszerte szívburokgyulladás, övsömör, tüdőgyulladás, vérrögök a végtagokban és az agyban, Bell-bénulás, hüvelyi vérzés és vetélések eseteit jelentették olyan személyeknél, akik oltott személyek közelében tartózkodtak. Ezenkívül tudjuk, hogy a tüske fehérjék a hagyományos vakcinákkal ellentétben átjuthatnak a vér-agy gáton.

4.  Mi a helyzet az oltatlan gyermekek és az oltott felnőttek közötti kölcsönhatással?

Az AFLDS aggódik amiatt, hogy néhány gyermeknél a COVID tünetei jelentkeznek majd, miután szüleik és tanáraik beoltották őket. Ez az aggodalom nem a fertőzés kockázatával kapcsolatos. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia és a Gyermekkórházak Szövetsége szerint ugyanis a COVID-19 ismert esetével rendelkező gyermekek körülbelül “1,6%-a került kórházba, és 0,01%-uk meghalt”. A közegészségügyi bürokraták inkább arra használhatják ezeket az áttöréses átviteli eseteket vagy tüneteket, hogy azt találgassák, hogy a gyermek betegsége a SARS-CoV-2 “változatához” köthető, holott valójában a vakcinára adott reakcióról van szó. A másik aggodalmunk az, hogy a gyermekeknél hosszú távú krónikus autoimmun betegség alakulhat ki, beleértve a neurológiai problémákat is, ami annak köszönhető, hogy a gyermekek előtt évtizedek állnak, és a fent említett tüskés fehérjékből trilliónyi van.

5.  Fennáll-e az oltás utáni menstruációs vérzés kockázata?

 Az AFLDS több ezer olyan jelentésről tud, amelyek a COVID-19 vakcinázást követően hüvelyi vérzéssel, menopauza utáni hüvelyi vérzéssel és vetéléssel kapcsolatosak, valamint a beoltottakkal szoros kapcsolatban állók körében hasonló mellékhatásokról szóló anekdotikus jelentésekről. A közeli kontaktusokról egyelőre nem tudunk véglegesen nyilatkozni, csak annyit mondhatunk, hogy világszerte hallottunk erről szóló beszámolókat. De annyi jelentés érkezett a vakcinázás utáni hüvelyi vérzésről, hogy egyértelmű, hogy kapcsolat van a vakcina és a szabálytalan vérzés között. Ezen egyértelmű bizonyítékok ellenére a menstruációs ciklus megváltozása nem szerepelt az FDA által a harmadik fázisban részt vevő klinikai résztvevőknél a gyakori mellékhatások között.

Az egészségügyet komolyan kell venni, nem pedig közegészségügyi hivatalnokok napirendi pontjai alapján elhessegetni.

 

KÖVETKEZTETÉS

 A COVID-19 vakcinák folyamatos bevezetése a betegek mellékhatásainak és az oltás utáni komplikációknak a kellő figyelembevétele nélkül zajlik. Az AFLDS felszólítja az állami és szövetségi megbízottakat, hogy az egészségügyi szabályozóknak több, a mellékhatásokkal kapcsolatos adatot kell közzétenniük, és további nyomon követési vizsgálatokat kell végezniük, mielőtt az FDA teljes körűen engedélyezné a jelenleg sürgősségi felhasználási engedély alapján beadott vakcinák bármelyikét. A növekvő számú bizonyíték túl meggyőző ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk.

 

Dátum: 26-04-2021

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük