Bejelentés a legfelsőbb ügyészség felé

A tárgy:

Erdei Sándor az OGYSZ elnöke decemberi körlevelében utasította a gyámokat és a nevelőszülőket at 5-14 év közötti gyermekek kényszer oltására.

A feljelentést megelőzően 2 estetben próbáltam tényekkel és a lehetséges veszélyekkel tarkított levelemben jobb belátásra bírni.

Legfőbb Ügyészség

 

 

Hiv.Sz: T.kv.FKv/2021/1-I.

 

Tisztelt Tóthné Dr. Rácz Ágnes!

 

Korábbi levelem Erdei Sándornak, Országos Gyermekvédelmi Szolgálat vezetőjének azért írtam, mert 909021-A/395/2021. szám alatt kiadott egy állásfoglalást, amellyel szakmai állásfoglalás címén lényegében törvénysértően kötelezővé tette az 5-12 éves gyámolt gyermekek részére a SARS-CoV-2 oltás felvételét, amelyben arra is tett intézkedést, hogy amennyiben a gyám nem járul hozzá a gyámolt oltásához, helyette ki fogja megadni a hozzájárulást.

 

Levelem felhívásként szántam, hogy fenti intézkedésével súlyosan veszélyeztetheti a gyámolt gyermekek egészségét. Önöknek azért küldtem meg a levelet, hogy az üggyel kapcsolatos szükséges intézkedéseket tegyék meg!

 

A hatályos jogszabályok alapján az 5-12 éves gyerekeknek a SARS-CoV-2 oltás nem kötelező, annak felvételét az orvosok szakmai protokollra hivatkozva ajánlják, de ezen ajánlásért azonban semmilyen felelősséget nem vállalnak. Az oltás felvételéhez a gyám hozzájárulása és egyben felelősségvállalása szükséges!

 

A fentiek tükrében Erdei Sándor a hivatali helyzetével visszaélve, a hatáskörét túllépi, amikor a gyámolt gyermekek oltását kötelezővé teszi a gyámok felelősségére! Ez már véleményem szerint kimerítheti a Btk. 195. §. szerinti kényszerítés bűncselekményét, esetleg a Btk. 305. §. szerinti hivatali visszaélés bűncselekményét is, hiszen az intézkedésben burkoltan az is benne van, hogy amennyiben a gyámok nem járulnak hozzá az oltás felvételéhez, akkor annak következményei lehetnek, helyettük más fog eljárni, azaz a gyermekek elvételével is járhat!

 

Kérem, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket, ha kell indítsák meg a büntetőeljárást, de törvényességi felügyeleti jogkörükben eljárva mindenképpen hívják fel Erdei Sándor figyelmét, hogy a SARS-CoV-2 oltás az 5-12 éves gyerekek számára a hatályos jogszabályok alapján nem kötelező, ezért ő sem használhatja ki az 5-12 éves gyermekek cselekvőképtelenségét arra, hogy a gyámukon keresztül kötelezi Őket az oltás felvételére! Ha gyám magától, kényszer és fenyegetés nélkül nem kívánja gyámoltat oltatni, arra Erdei Sándor semmilyen utasítást nem adhat, valamint annak semmilyen jogkövetkezményei nem lehetnek, különben a hivatali visszaélés bűncselekménye megvalósulni látszik! Hívják fel arra, hogy a fenti szakmai ajánlását vonja vissza és arról soron kívül tájékoztassa az érintetteket!

 

Továbbá feljelentést szeretnék tenni ismeretlen tettesek ellen a Btk. 165. §. (1) bekezdésbe ütköző és aszerint minősülő foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés azon személyek ellen, akik Magyarországon engedélyezték, hogy a Pfizer 5-11 évesek és a 12-18 évesek számára, amely egyértelműen szakmai hibának számít, amellyel veszélyeztetik a magyar gyermekek egészségét!

 

A nemzetközi szakirodalom szerint a gyermekek covid fertőzés miatti súlyos következmény kialakulásának lehetősége, 0,001 %. Ezen fertőzés rájuk nézve egyáltalán nem veszélyes!

 

A covid járvány ideje alatt mértékadó, tényszerű adatok vannak arra nézve, hogy a gyerekek nem terjesztik a járványt és rájuk nézve a betegség kevésbé veszélyes, mint a szezonális influenza, egészséges gyerek nem hal bele, különösen nem, ha szakszerű ellátást kap idejekorán ivermectin vagy más hatásos generikus szerek kombinációjával. Ez igaz az összes variánsra és mutánsra.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32371442/2020 May 5. Childrenarenot COVID-19 super spreaders: time to go back to school

 

A Pfizer „oltóanyag” kísérleti szer, sehol a világon nem kapott végleges forgalomba hozatali engedélyt, tehát alkalmazására a második világháború után, a náci orvos-perek alapján kidolgozott Nürnbergi Kódex előírásai érvényesek.

 

Az „oltások” nyomán a gyermekeknél elszaporodtak a szívizom gyulladások, szívburok gyulladások és a halálozások. Az „oltás” utáni betegségekből felépülő gyerekeknél a megmaradt hegesedés hosszú távú hatása ismeretlen. Robert KennedyJr., a Children’s Health Defense részéről figyelmezteti az FDA-t, az amerikai gyógyszer-engedélyező ügynökséget, hogy az mRNA kockázatok a gyerekoltásoknál magasabbak az elérhető előnyöknél:https://www.rcreader.com/commentary/rfk-childrens-health-defense-notifies-fda-mrna-risks-outweigh-benefits-jab-kids

 

A gyerekek számára ideiglenesen engedélyezett Pfizer „oltás”

– Összetétele részben ismeretlen, emiatt perlik az FDA-t, hogy hozza nyilvánosságra a szer teljes összetételét: https://www.icandecide.org/ican_press/secret-ingredient-in-the-pfizer-vaccine/

az mRNA oltások módosíthatják az ember génjeit, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14726469/Properties of the reverse transcription reaction in mRNA quantification

– A gén manipuláló Pfizer„oltások” hatóanyaga szétszóródik az egész testben és különösen sok halmozódik fel a petefészekben https://www.docdroid.net/xq0Z8B0/pfizer-report-japanese-government-pdf (A Pfizer jelentése a japán kormány számára)

– az FDA és a CDC is elismeri a szívbetegségek kockázatát az „oltás” után,

– a gyártó eleve beletette a halált, mint lehetséges mellékhatást a vészhelyzeti engedély iránti kérelembe, a tények azt mutatják, ezt az ígéretüket betartják!

– a termék ABSZOLÚT hatékonysága soha sem volt magasabb 1 %-nál, többszörös csalás ellenére sem,https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext

– „védettség” (nem tudjuk mitől) pár hónap alatt elmúlika hatóságok állítsa szerint,

– a hosszútávú károk továbbra is ismeretlenek.

– Már érkeznek a jelentések arról, hogy egészséges kisgyerekek halnak meg az „oltás” után

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-adverse-events-deaths-5-year-old-died-pfizer-vaccine

U.S. VAERS data from Dec. 14, 2020, to Nov. 26, 2021 for 5- to 11-year-olds show:

The second death (VAERS I.D. 1890705) occurred in a 5-year-old girl who died four days after receiving her first dose of Pfizer.

 • 1,581 adverseeventshavebeenreportedinthe 5 to 11 agegroupsince Nov. 1.

Nem hivatalos fordítás:

Az amerikai VAERS nyilvános adatbázis adatai 2020. december 14 és 2021. november 26-a között az 5 és 11 éves gyerekekkel kapcsolatban ezt mutatja:

 • 586 nem kívánatos hatás történt, ezek közül 34-et súlyosnak minősítettek, és két haláleset is történt. Az egyik halott egy 11 éves kislány Georgiából, akitszeptember 14-én oltottak be, a Pfizer COVID vakcina 5 és 11 év közöttiek számára történt engedélyezés előtt.

A második halott (VAERS I.D. 1890705) egy 5 éves kislány, aki négy nappal a Pfizer első adagja után halt meg.

 • Az 5 és 11 éves korcsoportban november 1-e óta 1.581 nem kívánt hatást jelentettek.

A VAERS rendszerbe a bejelentés önkéntes és az amerikai hatóságok által évekkel korábban készített felmérés szerint az oltások okozta károsodásnak alig egy százalékát jelentik. Ez a covid miatti Pfizer injekciók esetén sincs másképpen.

A Pfizer készített egy előterjesztést az FDA számára, amiben kéri a Covid „oltás” jóváhagyását az 5 és 11 év közötti gyerekek számára. Az eredeti iratokat itt lehet elérni:

https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-october-26-2021-meeting-announcement

FDA Briefing Document

EUA amendmentrequestforPfizer-BioNTech COVID-19 Vaccineforuseinchildren 5 through 11 years of age

Vaccines and RelatedBiological Products AdvisoryCommittee Meeting October 26, 2021

Az előterjesztés alapján ez a kommentár jelent meg az előnyök és a kockázatok szintjéről:

https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-kids-myocarditis-risk/

However, if cases of COVID-19 were to fall to the low levels last seen in June, the FDA predicted the U.S. might not see enough severe COVID-19 cases in children to outnumber the incidents of myocarditis or pericarditis.

At that level, the FDA said it was possible that the vaccine might lead to 21 prevented COVID-19 hospitalizations and 58 excess hospitalizations for myocarditis, per million children vaccinated. 

Amennyiben a Covid-19 esetek száma olyan alacsony szintre süllyednek, mint amit utoljára júniusban láttunk, akkor az FDA előrejelzése szerint nem fog látni olyan számú elég súlyos Covid-19 esetet a gyerekeknél, ami nagyobb lenne a miocarditis vagy pericarditis előfordulási számainál.

Az FDA szerint azon a szinten lehetséges, hogy az oltással 21 esetben kerülnek el kórházi kezelést Covid-19 miatt és 58 többlet kórházi kezelésre kerül sor miocarditis miatt minden egy millió beoltott gyerek esetében.

Az FDA számai akkor állnak elő, ha a beteg gyerekek (az amerikai felnőttek többségéhez hasonlóan) nem részesülnek megfelelő kezelésben a betegség korai szakaszában és a kezelés nem a bevált, hatékony olcsó és biztonságos szerekkel történik.

 

A fentiek alapján az oltás gyermekeknek Magyarországon történő használatának az engedélyezése előtt, az engedélyezők előtt is ismert tény volt, hogy a koronavírus fertőzés a gyermekre egyáltalán nem veszélyes, míg a gyermekek Pfizer vakcinával való oltása igazoltan nagyobb károkat – súlyos egészségromlást, halált – okoz a gyermekeknél, mint maga a betegség, s a vakcina hosszútávú hatásai még nem is ismeretlenek!

 

Továbbá a Pfizer kísérleti génterápiás kezelés (vakcina) ALC-0315 és ALC-0159 segédanyagot tartalmaznak, amely emberi használatra alkalmatlan anyag.

Itt található a BioNTech/Pfizer termékismertető linkje: https://www.ema.europa.eu/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_de.pdf

 

A tájékoztató 2. pontja azt tartalmazza, hogy nem alkalmazható, ha Ön allergiás a hatóanyagra vagy a gyógyszer 6. pontban felsorolt egyéb összetevőire.

 1. pontban felsorolt anyagok között szerepel

– ((4-hidroxibutil)azándiil)bisz(hexán-6,1-diil)bisz(2-hexildekanoát) (ALC-0315).

– 2-[(polietilénglikol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamid (ALC-0159)

Az ALC-0315 és az ALC-0159-ről a gyártó, az Echolon Biosciences Inc. weboldalán található információ.

A https://www.echelon-inc.com/product/alc-0315/ link alatt,  (vagy a https://web.archive.org/web/20211219064918/, https://www.echelon-inc.com/product/alc-0315/) az ALC-0315 termékinformációkat találja, és onnan letöltheti a “Műszaki adatlapot” a “Dokumentáció” menüponton keresztül: https://www.echelon-inc.com/wp-content/uploads/2021/09/N-1020_TDS_rev1a.pdf., ahol megtalálható a megjegyzés: “Ez a termék kizárólag kutatási célra és nem emberi felhasználásra”

 

Emberi felhasználásra nem ajánlott anyag emberi felhasználásra való alkalmazása szintén súlyos szakmai hiba, amit elkövettek azok, akik engedélyezték az oltás magyarországi emberi használatra történő alkalmazását, amellyel nemcsak a gyermekek egészségét veszélyeztették!

 

Az oltásokat ráadásul úgy engedélyezték a gyermekeknek, hogy lényegében semmilyen oltási ellenjavallatot nem fogalmaztak meg!

 • A fertőzésen igazoltan átesett, védett gyermekek az orvostudomány jelenlegi állása alapján, hosszú távú, életre szóló védettséget szereztek, amely oltással el nem érhető védettséget biztosít, így egy esetleges újabb fertőződés enyhe lefolyású! Az újra fertőződés semmilyen egészségügyi kockázattal nem jár, az oltás felvétele viszont számos már ismert és ismeretlen súlyos egészségügyi kockázat lehetőségét hordozza magában! Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. tv. 57. §. (1) bekezdés alapján „a védőoltás célja a fertőző betegségekkel szembeni aktív, illetve passzív védettség kialakítása.” Tekintettel arra, hogy a koronavírussal szemben védett személyek oltásának semmilyen orvosszakmailag indokolható célja nincs, védett személyek oltása szakmai hibának tekintendő, továbbá a kisebb-nagyobb kockázat értékelésekor egyértelmű, hogy az oltatlanság kisebb kockázattal jár, mint az oltás felvétele, az orvosszakmai protokoll alapján azonban mégsem javasolják a gyermekeknél az oltás előtti védettség vizsgálatát, a fertőzésen igazoltan átesett gyerekeket nem tiltanak el az oltás felvételétől, amely súlyos szakmai hibának tekintendő, amellyel veszélyeztetik a gyermekek egészségét!
 • A SARS-Cov-2 oltások betegtájékoztatójában ismertet ellenjavallat azon körülmény, ha valaki az oltóanyag valamely összetevőjére allergiás. Annak ellenére, hogy nem ismert, hogy az oltóanyag összetevőjére allergiásak-e a gyerkekek, semmilyen elővizsgálatot, vagy előszűrést nem írnak elő a szakmai protokollban arra vonatkozóan, hogy kiszűrjék, hogy a gyermekek az oltóanyag összetevőjére allergiásak-e, melyre tekintettel súlyos szakmai hibát vétenek, amellyel közvetlenül veszélyeztetik a gyermekek egészségét, s az egyéb súlyos következményeknek az elmaradásában könnyelműen bíznak.
 • A SARS-CoV-2 oltásokat világszerte 2020. december hónap óta alkalmazzák, amely idő alatt több millió embert oltottak be, amely idő során a nemzetközi irodalom számos súlyos kimenetelű, rövidtávú mellékhatásokat regisztráltak,

https://vaersanalysis.info/2021/12/03/vaers-summary-for-covid-19-vaccines-through-11-26-2021/

 • Guillain-Barre
 • Akut disszeminált encephalomyelitis
 • Transzverzális myelitis
 • Agyvelőgyulladás
 • Görcsrohamok
 • strók
 • Narkolepszia, kataplexia
 • Anafilaxia
 • akudt szívinfarktus (szívroham)
 • Szívizomgyulladás/pericarditis
 • Autoimmun betegség
 • Egyéb akut demyelinizáló betegségek
 • Terhesség és szülés következményei (vetélések)
 • Egyéb allergiás reakciók
 • Thrombocytopenia
 • Disszeminált intravaszkuláris koaguláció
 • Vénás thromboembolia
 • Ízületi gyulladás és ízületi fájdalom/ízületi fájdalom
 • Kawasaki-kór
 • Szisztémás gyulladásos válasz szindróma
 • remisszióban lévő rákos betegek betegségének kiújulása és a betegségben történő nagyon gyors halálozása
 • nőknél fellépő súlyos vérzési zavarok
 • súlyos pszichiátriai megbetegedések

 

Magyarországon a SARS-CoV-2 oltások útókövetése nem igazolt, a magyar szakmai protokollt kialakító személyek a nemzetközi irodalomban megfogalmazott lehetséges mellékhatásokat sem veszik figyelembe, a 2020. decemberi szakmai protokollhoz képest az oltási ellenjavallatok listája nemhogy gyarapodott volna, azok mára szinte teljesen eltűntek, holott az ésszerűség az diktálja, hogy a lehetséges súlyos mellékhatásokra fogékony személyek pl. autóimmun, kawasaki, vérképzőszervi betegek, szívizom, szívhártya gyulladást elszenvedők, korábban rákos megbetegedésben lévők, nőgyógyászati problémákkal küzdő nők, terhesek, pszichiátriai betegek, stb. oltása ellenjavallott, vagy legalább különösen megfontolandó legyen!

 

A fentiekből látható, hogy a koronavírus fertőzés a gyermekre egyáltalán nem veszélyes, míg a gyermekek Pfizer vakcinával való oltása már most igazoltan nagyobb károkat – súlyos egészségromlást, halált – okoz a gyermekeknél, mint maga a betegség, s a vakcina hosszútávú hatásai még ismeretlenek!

 

Amikor egy gyógyszer, vagy vakcina használatát engedélyezik, akkor az engedélyező szerveknek kötelezettsége a kisebb-nagyobb kockázatok mérlegelése, s amennyiben a gyógyszer, vakcina használata nagyobb kockázattal jár, mint annak elmaradása, akkor azon gyógyszer, vakcina engedélyezése, vagy mindenféle korlátok nélküli engedélyezése szakmai hibának számít! A gyermekeknél igazolt, már a Magyarországi engedélyezés idejében is igazolt volt, hogy a vakcina gyermekeknél történő alkalmazása nagyobb kockázattal jár, mint annak elmaradása, az az a gyermekek számára történő engedélyezés szakmai hibának számít!

Szlávik Úr a sajtóban azt nyilatkozta, hogy azért kell a gyermekek oltása, mert nincs elég felnőtt, aki vakcinákat felvenné! Ezen indoklás szerint a gyermekek oltásának az engedélyezése egyértelműen nem a gyermekek védelme érdekében történik, egy állítólagos társadalmi érdekből áldozzák fel az önmagukról rendelkezni nem tudó gyermekeket, holott az Alaptörvény II. cikkben megfogalmazott emberi élethez, emberi méltósághoz való jog értelmében nincs az a társadalmi érdek, amiért törvényesen fel lehet áldozni egyetlen egy ember életét, vagy egészségét, azaz bűncselekménynek minősül, ha valaki ezt megteszi!

 

Nem tudom, hogy ma Magyarországon már hány gyermeknek adták be a Pfizer vakcinát, s azoknak milyen következményei lettek, mert erről hivatalos tájékoztatásokat nem kapunk, de az interneten sorra számolnak be az oltott gyermekek hirtelen szívleállásáról, haláláról,  szívizomgyulladásáról, autóimmun megbetegedéseikről, ezek a gyermekek mind ezen bűncselekmény sértettjei!

 

A fentiek tükrében kérem a tisztelt Ügyészséget, hogy indítsa meg az eljárást a Pfizer vakcina gyermekeknek történő Magyarországon történő engedélyezőivel szemben először a Btk. 164. §. (1) bekezdésbe ütköző és aszerint minősülő foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetése miatt, s a kivizsgálásokig soron kívül intézkedjenek a gyermekek oltásának a felfüggesztésére!

 

A büntetőeljárás keretében szerezzék be az oltott gyermekek adatait, valamint az oltás előtti és utáni kortörténetét, amely alapján megállapítható, hogy az oltás után felléptek-e súlyos egészségromlások, vagy halálok, megfelelő szakmai protokoll mellett lettek volna-e az oltásnak ellenjavallatai. A sajtóban tegyenek közérdekű felhívást a Pfizer oltásban részesített gyermekek szülei felé, hogy jelezzék Önök felé, ha gyermeküknél az oltás után egészségromlás lépett fel!

Az adatok összegyűjtése után készítsenek nyilvántartást, amelyben szerepel a beoltott gyermekek száma, az oltás után fellépő szövődmények, majd rendeljenek ki igazságügyi orvosszakértőt, lehetőleg külföldit!

 

Az orvosszakértőnek felteendő kérdések:

 • A Pfizer kísérleti génterápiás kezelések (vakcina) a gyártó irat alapján ALC-0315 és ALC-0159 segédanyagot tartalmaznak, amely a gyártó tájékoztatása alapján emberi használatra alkalmatlan anyag. Szakmai hibának számít-e emberi használatra alkalmatlan anyag emberi használatra történő engedélyezése? Válaszát indokolja!
 • Nemzetközi irodalmat figyelembe véve – csatolva az általam megküldött irodalmat is – a 18 év alatti gyermekek számára a koronavírus fertőzés súlyos következményeinek a bekövetkezésének mennyi a százalékos aránya? A koronavírus fertőzés a 18 alatti személyek számára veszélyes vírusnak tekinthető-e? Ha igen, mivel indokolná azt?
 • A gyermekek Pfizer vakcinával való oltásának milyen nemzetközileg ismert egészségügyi kockázatai vannak, ezek a kockázatok mióta ismertek?
 • Összességében a gyermekeknek mi jár nagyobb egészségügyi kockázattal, a fertőzésen való átesés, vagy a Pfizer vakcina felvétele? Válaszát indokolja!
 • Ha oltás előtt a beteg fertőzéssel szembeni védettségét megvizsgálnák, az oltás egészségügyi kockázata, vagy szükségessége előzetesen jobban megállapítható lenne-e?
 • Az oltóanyag összetevőire végzett allergia vizsgálattal nagyobb eséllyel megelőzhetők lennének-e az oltás után esetlegesen fellépő súlyos allergiás, esetleg hiperszenzitivitási reakciók? Milyen szakmai indokkal – gazdasági indokok mellőzését kérem – magyarázható az, hogy az oltások előtt a szakmai protokoll semmilyen elővizsgálatot, vagy előszűrést nem ír elő arra vonatkozóan, hogy vizsgálják a beteg védettségét, vagy kiszűrjék az oltóanyag összetevőjére fennálló esetleges allergiát?
 • Magyarország Alaptörvény III. cikk (2) bekezdése szerint tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi, vagy tudományos kísérletet végezni, amely az orvosszakmának az Alaptörvény által meghatározott szakmai szabálynak minősül! A SARS-CoV-2 oltások jelenleg kísérleti szakaszban vannak el? Azok az emberek, akik a SARS-CoV-2 oltásokat felveszik, azok szakmai szempontok alapján tudományos kísérletben vesznek-e részt?
 • Az oltás invazív egészségügyi beavatkozásnak minősül-e?
 • A szakértő nyilatkozzon arra nézve, hogy annak ellenére, hogy világszerte egyre több oltás utáni mellékhatás válik ismerté, milyen szakmai adatokkal és indokokkal magyarázható a SARS-CoV-2 oltásokra vonatkozó szakmai protokoll olyan szintű változása, hogy az oltóanyag Magyarországi forgalomba hozatalakori szakmai protokoll szerinti oltási ellenjavallatok nemhogy szaporodtak volna, azok lényegében pár hónap leforgása alatt teljesen eltűnhettek?
 • Szakmailag megalapozott döntés lenne-e a SARS-CoV-2 oltások ellenjavallatának a bővítése a nemzetközileg regisztrált lehetséges mellékhatásokra fogékony betegek tekintetében? Ha nem, miért nem? Ezen betegek tekintetében tudja-e a szakma garantálni, hogy az oltás felvétele kisebb kockázattal jár, mint annak elmaradása?

 

 • Továbbá az érintett gyermekek tekintetében kérem megállapítani:
 • Az összes körülményre tekintettel, így a sértett koronavírussal szembeni esetleges védettségére, meglévő betegségeire, a sértett SARS-CoV-2 oltása orvosszakmailag igazolhatóan kisebb egészségügyi kockázattal járt-e, mint annak elmaradása? Válaszát indokolja!
 • Ha oltás előtt a beteg fertőzéssel szembeni védettségét, vagy az oltóanyaggal szembeni érzékenységét megvizsgálták volna, az oltás egészségügyi kockázata, vagy szükségessége előzetesen jobban megállapítható lett volna-e?
 • A sértett Pfizer oltása után fellépő betegségek, tünetek, vagy hirtelen halál az oltással okozati összefüggésbe hozható-e, vagy az oltással való okozati összefüggés teljes mértékkel kizárható? Válaszát szakmai adatokkal indokolja!
 • Az oltás után bekövetkezett betegség büntetőjogi gyógytartamát kérem határozza meg!

 

A fentiek alapján egyértelműen igazolt, hogy a gyermekek oltása nagyobb egészségügyi kockázattal jár, mint annak elmaradása, így a gyermekek SARS-CoV-2 oltásban való részesítésének a korlátlan engedélyezése, szakmai hibának minősül, amellyel több gyermek egészsége került veszélybe.

 

A fentiek alapján kérem a büntetőeljárások megindítását és a vizsgálat idejére a gyermekek oltásának az azonnali felfüggesztését!

 

Gyermekeink egészségének védelme érdekében tisztelettel köszönöm munkájukat!

 

Dátum: 2022. Január 20.

 

Szűcs Attila Civilek a Tisztánlátásért mozgalom

 

 

Melléklet: Erdei Sándor 909021-A/395/2021. szám alatt kiadott állásfoglalása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük