Biden nyomán a WHO elfogadja a magas ciklusú PCR-teszteket

Biden nyomán a WHO elfogadja a magas ciklusú PCR-teszteket, amelyek hamis pozitív COVID-pozitív eredményeket hoznak létre

Tyler Durden fényképeÍRTA TYLER DURDEN2021. JANUÁR 21., CSÜTÖRTÖK – 17:10

Igaznak bizonyultak-e az „összeesküvés-elméleti szakemberek  a COVID „hamis mentési tervével” kapcsolatban?

Vajon a „tudománytagadók” csak megerősítést kaptak arról, hogy mégiscsak politikai ?

A COVID-19 „caseemiás” és a tünetmentes PCR-vizsgálatok tévedésére vonatkozó mindkét kérdésre adott rövid válasz: IGEN és IGEN!

Nagyon részletesen bemutattuk az amerikai COVID “caseemiás” körüli vitát, valamint a PCR-teszt és annak amplifikációs eljárásának félrevezető eredményeit az elmúlt hónapokban.

Emlékeztetőül: a “ciklusküszöbök” (Ct) azok a szintek, amelyeken a széles körben alkalmazott polimeráz láncreakció (PCR) teszt képes kimutatni a COVID-19 vírus mintáját. Minél nagyobb a ciklusok száma, annál alacsonyabb a vírusterhelés mennyisége a mintában; minél alacsonyabbak a ciklusok, annál inkább elterjedt a vírus az eredeti mintában.

Számos epidemiológiai szakértő azzal érvelt, hogy a ciklusküszöbértékek fontos mérőszámok, amelyek alapján a betegek, a nyilvánosság és a döntéshozók megalapozottabb döntéseket hozhatnak arról, hogy egy pozitív COVID-19 teszttel rendelkező egyén mennyire fertőző és / vagy beteg lehet. A JustTheNews beszámolója szerint azonban az egész ország egészségügyi osztályai  nem tudják összegyűjteni ezeket az adatokat .

Valójában még októberben felhívtuk a világ figyelmét a COVID-19 “caseemiára”, és a magas ciklusú küszöbértékű PCR-tesztek zavaró valósága rosszabb, mint haszontalan, mint a COVID-19 “betegség” mutatói. A PJMedia Stacey Lennox akkor azt mondta :

Biden kiadja a nemzeti szabványokat, például az éttermek plexi korlátjait, amelyekről a vita során beszélt, és nyomáskormányzókat, hogy a szövetségi kormány pénzügyi tőkeáttételének felhasználásával hajtsák végre az álarcos megbízásokat.

Néhány feltörés a CDC-nél vagy az FDA-nál új útmutatást ad ki a laboratóriumok által használt Ct  csökkentésére  , és az esetek varázslatosan csökkenni kezdenek.

A valóságban a változás csak a hamis pozitívumokat szünteti meg, de az amerikaiak többsége nem fogja tudni.

A jó öreg Joe bácsi lesz a hős, annak ellenére, hogy az egészségügyi bürokráciák mélyállam szereplői nem oldják meg a teszteléssel kapcsolatos problémát, amelyről hónapok óta tudnak. A TDS egy fene egy gyógyszer.

És most, amint Lennox az alábbiakban részletesen kifejti, 100% -ban helytállónak bizonyultunk, mivel kevesebb, mint egy órával Biden elnök beiktatása után a WHO igazolt bennünket .

Tavaly augusztusban a  The New York Times  közzétett egy cikket, amely szerint három államban a COVID-19 tesztek akár  90% -a  sem utal aktív betegségre . Más szavakkal, olyan vírustörmelékeket szedtek össze, amelyek képtelenek fertőzést okozni vagy továbbadni, mert a PCR-vizsgálat ciklusküszöbe (Ct) túl sokszor felerősítette a mintát.

Az Egyesült Államokban a laboratóriumok 37-40 Ct-t használtak. Az akkor megkérdezett epidemiológusok szerint a 30 körüli Ct valószínűleg megfelelőbb. Ez azt jelenti, hogy a CDC PCR-tesztre vonatkozó COVID-19 tesztstandardjai túl sok hamis pozitív eredményt kapnának. A  Times  jelentése megjegyezte, hogy a CDC saját adatai szerint a PCR nem észlelt élő vírust 33 Ct felett. A riporter azt is megjegyezte, hogy a klinikusok nem kapták meg a Ct értéket a teszt eredmények részeként.

A CDC PCR-vizsgálati útmutatója, amelyet  2020. július 13-án ötször módosítottak , meghatározta a teszt tesztelését és értelmezését egy 40 -es Ct használatával. 2020. szeptember 28-án  Clinical Infectious Diseases folyóiratban megjelent tanulmány   Jaafar  et al. a beteg laboratóriumai és a közel 4000 beteget érintő klinikai adatok alapján azt állította, hogy a 30-as Ct megfelelő a közpolitika meghozatalához. A PCR tesztelésére szolgáló CDC utasítások 2020. december 1-jei frissítése  továbbra is 40-es Ct-t használ.

Röviddel a  New York Times  cikkének megjelenése előtt a  CDC felülvizsgálta a COVID-19 tesztre vonatkozó ajánlásait , mondván, hogy csak szipomatikus betegeket kell vizsgálni . A média megőrült, és  Dr. Fauci végigment a televízión,  mondván, hogy nem volt része a tesztelési szabványok megváltoztatására vonatkozó döntésnek:

„Aggódom ezen ajánlások értelmezése miatt, és aggódom, hogy ez tévesen feltételezi az embereket, hogy a tünetmentes terjedés nem okoz nagy aggodalmat. Valójában az.

Tehát természetesen a Mendacious Midget ™ beszélt, és az irányelvek visszatértek arra, hogy mindenkit mindenkor túlérzékeny teszttel teszteljenek.

Az az elképzelés, hogy a tünetmentes terjedés aggasztó volt augusztusban, csak egy volt a sok hazugság közül, amelyet Dr. Fauci mondott. A január végi járvány elején azt mondta:

Az egyik dolog, amit történelmileg meg kell tudnia az embereknek, az az, hogy még ha valamilyen tünetmentes átvitel is tapasztalható, a bármilyen típusú légzőszervi vírusok történetében a tünetmentes átvitel soha nem volt a járvány oka. A járványok vezetője mindig tüneti személy. Még akkor is, ha van egy ritka tünetmentes személy, aki átterjedhet, a járványt nem tünetmentes hordozók vezérlik.

Nincs egyetlen tanulmány vagy metaanalízis, amely eltérne Fauci eredeti értékelésétől.

Ma, egy órán belül azután, hogy Joe Bidenet felavatották és aláírták az összes szövetségi vagyonra vonatkozó maszkot kötelező érvényű végrehajtási parancsot,  a WHO értesítést küldött a laboratóriumi szakembereknek  a PCR-teszt segítségével . Azt mondta:

A WHO útmutatása A SARS-CoV-2 diagnosztikai vizsgálata kimondja, hogy a gyenge pozitív eredmények körültekintő értelmezésére van szükség ( 1 ).

A vírus kimutatásához szükséges ciklusküszöb (Ct) fordítottan arányos a beteg vírusterhelésével.

Ha a vizsgálati eredmények nem egyeznek meg a klinikai megjelenéssel, új mintát kell venni és újból tesztelni ugyanazon vagy eltérő NAT technológiával.

szó szerint egy órával azután, hogy Biden megesküdött, a WHO elismeri, hogy a magas amplifikációs sebességgel végzett PCR-teszt megváltoztatja a tesztek prediktív értékét, és hatalmas számú hamis pozitív eredményt eredményez pic.twitter.com/iDtXmappRw– Andy Swan (@AndySwan) 

2021. január 20

Ez azt jelenti, hogy “tünetek hiányában a magas Ct érték azt jelenti, hogy nagyon nem valószínű, hogy megbetegedne, vagy bárki mást megbetegítene, ha a fertőzött személy nemrégiben volt kitéve”.

Dr. Fauci ezt júliusban tudta, amikor azt mondta, hogy a 35 feletti Ct-értékkel végzett vizsgálatok valószínűleg  vírustörmeléket vagy elhalt vírust szedtek össze .

Jaafar és munkatársai szerint még 35 Ct mellett is nagyon alacsony a replikálódni képes vírusminták előfordulási gyakorisága.

Az egyetlen állam, amelyet ismerek, és amelynél minden tesztnél jelentenie kell a Ct-t, Florida,  amely decemberben kezdte meg ezt a politikát .

A WHO folytatta, kijelentve:

A legtöbb PCR-vizsgálat a diagnózis segítésére szolgál, ezért az egészségügyi szolgáltatóknak minden eredményt figyelembe kell venniük a mintavétel ütemezésével, a mintatípussal, a vizsgálati jellemzőkkel, a klinikai megfigyelésekkel, a beteg előzményeivel, a kapcsolatok megerősített állapotával és az epidemiológiai információkkal.

Röviden: a pozitív PCR-teszt tünetek hiányában a 30-nál magasabb Ct-nél semmit sem jelent a New York Times által megkérdezett szakértők  és Jaafar és munkatársai szerint. Mégis pozitív teszt az a szám, amelyet a CNN szeret villogni a képernyőn.

Ha a Times  által augusztusban talált százalékos arány  fennáll, akkor eddig körülbelül 2,43 millió tényleges eset fordult elő, nem pedig 24,3 millió.

A COVID-19 halálozásának kiszámítására nincs mód, inkább az orrlyukakban néhány elhullott vírustörmelékkel.

Amit szeptember óta „caseemikusnak” nevezek, mágikusan megoldódik, hogy Joe Biden hősnek tűnjön. Amiért semmit sem csináltál.

Ne mondd, hogy egészségügyi ügynökségeinkben nincs politizált mély állam. Soha ne mondd, hogy újra meg kell hallgatnom Dr. Anthony Faucit. És minden üzleti tulajdonosnak, akit a sok „eset” miatt lezárt leállás miatt tönkrementek, élénknek kell lennie. Bármelyik szülőnek, akinek a gyermeke elvesztette egy év iskoláját, dühöngnie kell.

Mindez nem az egészségedre szolgált. Meg kellett szabadulnia az Orange Man Bad-től.

most le fogják ejteni a ciklusokat, és figyelheted, ahogy a görbe negatívvá válik … mint a varázslat … mert az új varázsember nem az a rossz ember, és az általa rendelt maszkok működtek !!!!!- Andy Swan (@AndySwan) 2021. január 20

most le fogják ejteni a ciklusokat, és figyelheted, ahogy a görbe negatívvá válik … mint a varázslat … mert az új varázsember nem az a rossz ember, és az általa rendelt maszkok működtek !!!!!- Andy Swan (@AndySwan) 

2021. január 20

Félretéve ez egyértelműen megmagyarázza az “influenza” eltűnését ebben a szezonban, mivel a magas Ct PCR-tesztek sokasága, amely állítólag a COVID megugrására mutat, semmiféle.

Ahogy azt Stephen Lendman korábban megjegyezte , azt állítva, hogy „a bezárások leállították az influenzát az Egyesült Államokban, 98% -kal zuhantak (kitörések) az Egyesült Államokban”, figyelmen kívül hagyták, hogy a COVID-nek csupán szezonális influenza kombinálva hamis pozitív (rendkívül magas Ct) PCR-rel -Tesztek.

És emiatt a nagyszerű, 2020-ban eltűnő influenza nagyrészt a média radara alatt halad el. A média által elterjedt tömeges megtévesztés és az ismétlés ereje elhiteti a legtöbb emberrel, és miután sikeresen “megölték az influenzát”, most ugyanezt fogják tenni a COVID-tel is … és ha jobb kedvünk engedi, mindannyian visszatérünk az új normális helyzetbe vágynak.

Biden nyomán a WHO elfogadja a magas ciklusú PCR-teszteket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük