Bill Gates: Az oltások „fenomenális” profitszerzők

Gates jótékonysága nem az, aminek látszik

Sajnos, amint azt az AGRA Watch, Shiva Vandana , Ph.D. és mások megjegyezték  , Gates jótékonysága számos új problémát vet fel . Amint azt az AGRA Watch cikkében megemlítették:  „A filantrokapitalizmus: A Gates Alapítvány afrikai programjai nem jótékonyságok”, amely 2017-ben jelent meg, a filantrapapitalizmus hívei:

„… gyakran hosszú távú pénzügyi megtérülést vagy másodlagos hasznot várnak a társadalmi programokba történő befektetéseiktől. A filantrópia a profit és a vállalati kontroll motorjának újabb részévé válik. A Gates Alapítvány „fejlesztési” stratégiája valóban elősegíti a neoliberális gazdaságpolitikát és a vállalatok globalizációját. ”

Valójában az évek során Gates olyan helyzetbe került, hogy monopolizálja vagy aránytalan befolyást gyakorol nemcsak a technológiai iparra, hanem a globális egészségügyre és oltásokra, a mezőgazdaságra  és az  élelmiszerpolitikára  (beleértve a biopirátust és a hamis ételeket), az időjárás változásaira és egyéb  tényezőkre is.  éghajlati technológiák , felügyelet, oktatás és  média .

Nem meglepő, hogy az online tényellenőrző szervezetekhez kötődik, amelyek megfojtják a szólásszabadságot, és  nemrégiben azt mondta a  „60 percnek”, hogy a tudomány iránti bizalmatlanság leküzdése érdekében meg kell találnunk a módját, hogy „lelassítsuk az őrült dolgokat”. Ami azonban „őrült” és mi nem, az ritkán olyan egyértelmű, mint ahogy a mainstream média szeretné, ha elhinnéd.

És mint egy igazi filantrokapitalista, Gates nagylelkűsége végül is elsősorban saját maga javára válik. Amint  arról  „Bill Gates – A modern történelem legveszélyesebb filantrópja?” a Bill & Melinda Gates Alapítvány milliárdokat adományoz ugyanazoknak a  vállalatoknak és iparágaknak  , amelyekben az alapítvány részvényekkel és kötvényekkel rendelkezik.

Amint azt Gates maga is elárulja a kiemelt videóban, kitalálta, hogy az oltások fenomenális profitszerzők, mondván, hogy ők a legjobb befektetés, amit valaha tett, több mint 20: 1 arányú megtérüléssel. Az egyetlen dolog, amely ezt lehetővé teszi, az a  felelősségvédő oltóanyag-gyártók  , amelyeket a kormány adott.

Globális éghajlat befolyásolása

Amint a kiemelt videóban említettük, Gates finanszírozza a napsugarak elterelését a Föld felszínéről a globális felmelegedés elleni küzdelem érdekében – legjobb esetben irracionális megközelítés, figyelembe véve azt a lehetőséget, hogy ennek pusztítania kell a globális mezőgazdaságban.

Legutóbbi könyve részletesen ismerteti  éghajlatváltozási  ajánlásait, amelyek történetesen magukban foglalják a kormányok arra való ösztönzését, hogy támogassák azokat a vállalatokat, amelyekbe befektetett.

Eközben, amint azt a Nation megjegyezte, maga Gates is komoly szennyező, 66 000 négyzetméteres kúriával, magánrepülőgéppel, 242 000 hektár termőfölddel (ami az Egyesült Államok legnagyobb termőföldtulajdonosává teszi) és fosszilis üzemanyagoktól függő beruházásokkal rendelkezik. iparágak, például légitársaságok, nehézgépek és autók.

“A sugárhajtómű-elit szélsőséges szén-dioxid-kibocsátását vizsgáló 2019-es tudományos tanulmány szerint Bill Gates kiterjedt magángéppel történő utazása valószínűleg a világ egyik legfontosabb szén-dioxid-kibocsátójává teszi – valódi szuper kibocsátóvá” – írja a The Nation  .

„A 10 vizsgált híresség listáján – köztük Jennifer Lopez, Paris Hilton és Oprah Winfrey – Gates okozta a legtöbb kibocsátást. “A jómódú emberek a globális szegényeknek tulajdonított üvegházhatású gázok mennyiségének tízezerszeresét képesek kibocsátani” – jegyezte meg a tanulmány. “Ez felveti azt a kérdést, hogy kívánatos-e még a hírességek éghajlatának támogatása …”

Gates vezeti a technokrata hatalomátvételt

Gatesnek az éghajlatváltozásra való összpontosítása teljesen logikus, ha rájön, hogy része annak a  technokrata elitnek  , amely évtizedek óta dolgozik a világ erőforrásainak elrablásán, a Nagy Visszaállítás , korábban az Egységes Világrend kiépítésén  .

Az elmúlt évben a nagy visszaállítás szükségességét világszerte kormányzati vezetők jelentették be, azzal a  felhívással, hogy a világgazdaság és az élet, a munka, az utazás és a szocializáció módjának „alaphelyzetbe állítása” szükséges ahhoz, hogy a világ igazságosabb és fenntarthatóbb legyen. A klímaváltozás kezelése a globális vészhelyzet alatt a PR-kampány része.

Ha figyelt, valószínűleg látta a tippeket. A 2020 eleji kezdeti lezárások során számos cikk szólt arról, hogy a természet és az élővilág hogyan boldogul az emberi szocializáció és az utazás hiányában. Máskor a  COVID-19 járvány  figyelmeztetésként jelent meg mindannyiunk számára, hogy mi történik, ha kijutsz a természettel való szinkronból.

Nem jár igazi étel önöknek

Gates egyértelműen nyomást érez, hogy tegye meg a részét a technokrata álom megvalósításáért. Azt  mondta a  „60 percnek”, hogy alig várja, hogy különféle látomásai életében megvalósuljanak, és úgy gondolja, hogy 20 vagy 30 éve lehet még hátra. Amint  arról a  ZeroHedge beszámolt :

Gates drasztikus és „alapvető” változásokat hajt végre a gazdaságban annak érdekében, hogy azonnal megállítsa az üvegházhatású gázok – elsősorban a szén-dioxid – kibocsátását és „nullára menjen”, hogy megmentse a bolygót a régóta prognosztizált (és folyamatosan téves) környezeti hatásoktól. katasztrófa. A Gates jövőképének megvalósítása érdekében meg kell változtatnunk a következőket:

  • Évente 35 milliárd dollárt különítenek el az éghajlatváltozással és a tiszta energiával kapcsolatos kutatásokra.
  • Elektronizálást.
  • Széles körű hamis húsfogyasztás, mivel a tehenek teszik ki az összes üvegházhatású gáz 4% -át.
  • Az acél- és cementipar újratervezése – amely Gates szerint az összes szén-dioxid-kibocsátás 16% -át teszi ki – a befogott C02 akár 30% -át betonba injektálja, és más típusú acélt hoznának létre.
  • A következő generációs atomenergia széleskörű elterjedése a szél és a nap energia kiegészítésére.

És mivel a hamis hús előállítására szolgáló növények termelése gázokat is kibocsát, Gates támogatott egy olyan céget, amely gomba felhasználásával kolbászt és joghurtot készít, amelyeket a milliárdos „meglehetősen elképesztőnek” nevez … . Talaj és műtrágya nélkül elérhetjük ennek a táplálékfehérjének a termelését – amelyet aztán különféle, kis szénlábnyomú élelmiszerekké lehet alakítani. ”

Gates valóban azt szeretné, ha a gazdag nyugati nemzetek teljesen átállnának a szintetikus laboratóriumi termelésű marhahúsra, és korlátoznák azokat  a  törvényhozási kísérleteket, amelyek biztosítják a hamis hús megfelelő címkézését, mivel ez lelassítja a nyilvánosság elfogadását.

Gates ismét bebizonyítja, hogy a feudalizmus megbukott rendszer

Az ő  földtulajdonai , Gatest egyértelműen monopolhelyzetbe hozzák. A mezőgazdasági és élelmiszer-termelés kiterjedt irányítására  vágyik, és azt akarja, hogy mindenki fogyasszon annyi hamis élelmiszert, amennyit csak lehetséges. Amint  azt  a The Defender Gates filantrokapitalista törekvéseiről szóló hosszú és részletes cikkben megjegyezte :

Thomas Jefferson úgy vélte, hogy az amerikai feudalizmus igáját az önigazgatás nemes kísérletével kiszorító amerikai példamutató küzdelem sikere attól függ, hogy a nemzet földbázisát állandóan több tízezer független gazdálkodó ellenőrizze, akiknek mindegyike részt vesz a “demokráciánkban” .

Tehát végső esetben Gates amerikai mezőgazdasági ingatlanok felszámolására irányuló kampánya azt jelzi, hogy a feudalizmus ismét divatba jöhet, a globális élelmiszer-ellátás ellenőrzése egy hatalomra törő megalomán és egy napóleoni komplexum mellett.

A cikk részletezi Gates „a mezőgazdaság és az élelmiszer-termelés globális elsajátításának hosszú távú stratégiáját”, amely a GMO-k támogatásával kezdődött   1994-ben. Azóta Gates „filantróp” megközelítései épülnek az éhség és az élelmiszer-termelés terén. technológiai, vegyipari, gyógyszeripari és olajipari partnerei köré, ezáltal biztosítva, hogy minden sikertelen mentési vállalkozásért mégis gazdagabb legyen.

“Csakúgy, mint Gates afrikai oltóvállalkozásával, itt sem belső értékelés, sem nyilvános elszámoltathatóság nem történt” – írja a The Defender  :

 A „Hamis ígéretek: A Zöld Forradalom Szövetsége Afrikában (AGRA)” című 2020-as tanulmány a Gates-kartell 14 éves erőfeszítéseinek jelentése.

A vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a rendkívüli éhséget elszenvedő afrikaiak száma 30 százalékkal nőtt a Gates által megcélzott 18 országban. A vidékek elszegényedése drámai fordulatot vett …

Gates ültetvényrendszere alatt Afrika vidéki lakossága a saját földjén rabszolgává vált a csúcstechnológiájú inputok, a gépesítés, a merev ütemtervek, a megterhelő feltételek, a kreditek és a támogatások zsarnoki jobbágysága alatt. A Gates programjában egyedi entitások részesülnek az ő nemzetközi vállalataiból.

Befektetési előzményei azt sugallják, hogy Gates és társai számára az éghajlatválság nem más, mint a tolakodó társadalmi kontroll, a „nagy visszaállítás” szintű felügyelet és a nagy tudományos fantasztikus geo-mérnöki boogglogek alibije, ideértve az elbutított és rémisztő hiúsági projektjeit is. a sztratoszféra kalcium-kloriddal vagy tengervízzel a lassú felmelegedéshez, óriási léggömbök elhelyezéséhez, hogy fényvisszaverő részecskékkel telítsék a légkörünket, hogy eltüntessék a napot, vagy veszélyes gambitájával, amikor génmódosított szúnyogok millióit szabadítja fel Dél-Floridában.

Amikor ezeket a rémálom-sémákat összefüggésbe helyezzük a kísérleti vakcinákkal, amelyeket évente 161 millió afrikai gyermekre kényszerít, teljesen világos, hogy Gates mindannyiunkat laboratóriumi patkányának tekinti.

A Gates Alapítvány katasztrofális COVID-19 politikát hajtott végre

Gates természetesen vezető szerepet játszott a COVID-19 járvány globális válaszában is.  Jordan Schachtel oknyomozó újságíró szerint, akinek van csatornája az Substack-en, Gates keze volt a „bűncselekmény miatt gondatlan koronavírus-elhárítási politikában”, amely túl sok idős állampolgárt ölt meg New York-i, kaliforniai, New Jersey-i, Pennsylvania és Michigan idősek otthonában.

Schachtel rámutat, hogy ezekben az esetekben közös vonás, hogy meghallgatták a Bill & Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott és ellenőrzött Egészségügyi Mérési és Értékelési Intézet (IHME) rémisztően pontatlan modellezési előrejelzéseit. Azt  írja :

Márciusban és április elején a politikusokat a Gates által finanszírozott IHME modellezési „szakértői” tájékoztatták arról, hogy kórházaikat a koronavírusos betegek teljesen el fogják lepni.

Az IHME modellezői azt állították, hogy ez a hatalmas hullám a kórházakban napok, nem hetek vagy hónapok alatt kifogyhatnak az életmentő felszerelésekből. Az idő rövidsége volt a lényeg, és most jött el a gyors döntéshozatal ideje – állították a modellezők.

Két különálló április 1-jei és április 2-i sajtótájékoztatón Cuomo egyértelművé tette, hogy politikai döntései az IHME modellen alapulnak … Gretchen Whitmer michigani kormányzó április 9-i tájékoztatóján az IHME modellre hivatkozott a halálesetek és az egyéni védőeszközök forrásainak előrejelzése érdekében. Ez szükséges a feltételezett túlfeszültséghez. Ugyanez volt a helyzet Pennsylvania kormányával is.

A Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának tagjai Dr. Anthony Fauci  és Deborah Birx, akiknek  jelentős kapcsolataik vannak Gates-szel, szintén az IHME előrejelzési modelljeire támaszkodtak. Amint azt Schachtel megjegyezte:

Ezek a modellek és a rájuk támaszkodó politikai döntések olyan események láncolatát indították el, amelyek határozatlan idejű bezáráshoz, teljes üzleti bezáráshoz, állami szintű kijárási tilalomhoz és leghírhedtebben az idősek otthonában bekövetkezett halálesethez vezettek.

Eltörölni azt, ami már nem szolgál…

A Gates Alapítvány szintén támogatta az Event 201  eseményt , amely a forgatókönyvvel írt  gyakorlatot, amelyet alig néhány hónappal a COVID-19 kitörése előtt tartottak, és amely végül rendkívül prófétikus lett.

Furcsa módon egy 2020 áprilisi BBC-  interjúban  Gates tagadta, hogy a szimuláció megtörtént volna, mondván, hogy “Ezt nem szimuláltuk, nem gyakoroltuk, így mind az egészségügyi, mind a gazdaságpolitikák feltérképezetlen területen találjuk magunkat.” Norbert Häring a National Herald India című cikkében kiemeli Gates látszólagos feledékenységét,  kijelentve :

Igaz, hogy ha valamivel kevesebb hangsúlyt fektettek volna a véleménymanipulációra, nagyobb figyelmet lehetett volna fordítani az egészségügyre és a gazdaságpolitikára. A négy ülés egyikét teljes egészében ennek szentelték. De megvitatták az egészségügyi és a gazdaságpolitikát. Gates ezt aligha felejthette el.

A legérdekesebb a közvélemény ellenőrzésével foglalkozó videó, amely elősegíti az ezzel kapcsolatos erőfeszítések perspektíváját, amelyeket jelenleg tapasztalunk. Az egyik résztvevő elmondta, hogy Bill Gates olyan algoritmusokkal foglalkozik, amelyek átfésülik a közösségi média platformjain található információkat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az emberek megbíztak az ott talált információkban.

Gates más bizonyítékokat is törölt, ahol az igazság visszatér, hogy kísértjen. Példa: A Gates által finanszírozott tényellenőrök hevesen elutasították azokat az állításokat, amelyek szerint Gates valaha azt mondta, hogy digitális oltóanyag-útlevelekre lesz szükségünk, továbbadva azt egy újabb őrült összeesküvés-elméletként.

De Gates ezt mondta egy 2020 júniusi TED-beszélgetésen. Valaki csak kiszerkesztette beszédéből ezt a konkrét nyilatkozatot, miután az idézet bekerült a közösségi médiában. A The Defender 2020. december 11-i cikkében  bemutatta  a bizonyítékot.

A tényellenőrök elutasítják azt az állítást is, hogy a subdermális mikrochipeket vagy a digitális tetoválásokat végül fel fogják használni a nyomon követésünkhöz, de amint azt a The Defender megjegyezte, Gates megbízta az MIT-t egy injekciós kvantumpont festékrendszer kifejlesztésével, amely „tetoválja” az orvosi adatokat a testén, és szabadalmaztatott technológiájával rendelkezik, amely beültetett bioszenzorokat használ, amelyek figyelemmel kísérik a test és az agy aktivitását, és kriptovaluta rendszerhez vannak kötve.

Több tízmilliót fektetett mikrochip eszközökbe, távvezérelt gyógyszeradagoló rendszerekkel, katonai vállalkozókkal, amelyek nyomon követik és nyomon követik a járványos fertőzéseket és az oltások betartását, és több mint egymilliárd dolláros beruházást hajtott végre az 5G videomegfigyelő műholdakba és az 5G antennákba. Amikor ezeket a dolgokat valaki összeveti, Gates tervei meglehetősen baljóslatúvá válnak.

Gates a modern technokrácia leglátványosabb alakja

Akár előre megtervezték, akár nem, a  COVID-19 járvány  egyértelműen a rendkívül ellentmondásos változások bevezetésére szolgált, amelyek összetéveszthetetlenül totalitárius jellegűek, ideértve a kormányzat magán-állami átvételét az állami-magán partnerségek révén.

A megfigyelés a bolygó legnagyobb profitorientált iparává vált. Azok között, akik a legjobban profitálnak, van maga Gates is.

Annak érdekében, hogy jobban megértsd,  lásd  cikkemet,  a szociálpszichológust és a harvardi professzort, Shoshana Zuboffot, valamint rendkívüli könyvét: „A felügyeleti kapitalizmus kora. ”

Ugyancsak nem fog hiányozni az  interjúm  Patrick Wood-szal, amely a „Technokrácia nyomasztó veszélyei” című műsorban szerepelt. Olyan képet fest, amelyet nehezen lehet lenyelni, különösen, ha éppen most hallja először hallani mindezt, de nagyon fontos, hogy mindenki kezdje megérteni, hogy mi áll szemben.

Az idő fogy. Ahhoz, hogy bármilyen esélyünk legyen megállítani, meg kell értenünk a pályánkat, és egyesülnünk kell, hogy megváltoztassuk a Gates és mások, mint ő, számunkra kijelölt pályát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük