Bill Gates globális riasztórendszere

Bill Gates egy globális riasztórendszert és "pandémiás tűzoltó osztagokat” szorgalmaz a Covid-19 utáni világ számára

Bill Gates egy globális riasztórendszert és “pandémiás tűzoltó osztagokat” szorgalmaz a Covid-19 utáni világ számára

A közösségi média felhasználói igencsak hátrahőköltek Bill Gates globális betegség-riasztási rendszerre irányuló felhívásának hallatán, és m…

 Egy olasz törvényhozó Bill Gates letartóztatását követeli emberiség elleni bűncselekmények miatt
 Hillary Clinton bujkálni kezd, miközben folytatódik az összeesküvés eltávolítása az üres nukleáris háborús fenyegetések ellenére
 Bill Gates jótékonysága: 30 ezer indiai lányt használtak kísérleti nyúlként egy rák vakcina tesztelése során

A közösségi média felhasználói igencsak hátrahőköltek Bill Gates globális betegség-riasztási rendszerre irányuló felhívásának hallatán, és megkérdőjelezik, hogy miért tervezi az orvosi szakértelemmel vagy megválasztott hivatallal nem rendelkező technológiai milliárdos, hogy egy sokak által zsarnoki platformnak tartott világméretű rendszert hozzon létre.A Microsoft társalapítója, aki a világ harmadik leggazdagabb embere, hétfőn a Twitteren jelentkezett egy új rendszer felállításának tervével, amely szerinte segít megelőzni a jövőbeni járványokat.

Ez magában foglalna olyan “mega tesztelő diagnosztikai platformokat,” amelyek minden héten tesztelhetnék a lakosság 20 százalékát, mondta Gates a terveit népszerűsítő videóban.

Hozzátette, hogy a jövőbeni kezelések, például a monoklonális antitestek és az oltások sokkal gyorsabban kifejlesztésre kerülhetnek a jövőbeli járványkitörésekre reagálva.

Gates és felesége, Melinda a múlt szerdán nyilvánosságra hozott éves levelükben részletezték a tervet. De a Twitter videó erőteljesebben rávilágított arra, hogy valójában mire is gondolnak. Gates a tervét kis figurákkal mutatja be a videóban, melyeket mint sakkfigurákat mozgat a világtérképen.

A figurák különböző fajú embereket ábrázolnak, és Gates úgy pozícionálja őket, hogy “észrevegyék a betegség kitörését, amint megtörténnek, bárhol a világon“.

Ha az úgynevezett “globális riasztórendszer” új fertőző kórokozót azonosít, az elsősegélynyújtó csapatok, például a “pandémiás tűzoltók” a helyszínre sietnek, hogy megfékezzék a járványt, mondta Gates, melynek szemléltetésére játékrepülőgépeket, helikoptereket és figurákat használ, melyek sárga színű védőruhába vannak öltözve.

A következő járvány megállításához nagy befektetésekre lesz szükség, de én erre úgy gondolok, mint a világ legjobb biztosítási kötvényére,” – mondta Gates.

A tervet szkepticizmus és félelem fogadta a közösségi médiában, ahol a megfigyelők rámutattak arra, hogy az olyan szervezetek, mint a CDC és az Egészségügyi Világszervezet már felelősek a járványkitörések figyelemmel kíséréséért, és felvetették, hogy Gatesnek ismeretlen szándékai vannak.

Bill Gates a globalizmust reklámozza, megteremti a további járványok színterét, kiáll egy válaszadó sereg mellett, és egyértelműen azt akarja, hogy az egész lakosságot hathetente átvilágítsák,” – mondta az egyik Twitter-felhasználó. “Ez egyértelműen a világuralom terve, ami gonosz.

Nem segített, hogy Gates letiltotta a Twitter oldalán a megjegyzéseket, kivéve azokét, akiket ő is követ. “Bill annyira bízik abban, hogy megakadályozza a járványokat, hogy kikapcsolja a válaszokat,” – mondta Andy Bird kommentátor. “Propaganda,” – tette hozzá.

Egy magát libertariánus konzervatívnak nevező hozzászóló azt kérdezte: “Bill Gates még sok járványt tervez?

Forrás:https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/02/bill-gates-egy-globalis.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük