BOTRÁNY: Fauci és társai egy “univerzális mRNS influenza elleni vakcinát” terveztek, amelyből a “COVID-19 mRNS vakcina” lett

BOTRÁNY: Fauci és társai egy “univerzális mRNS influenza elleni vakcinát” terveztek, amelyből a “COVID-19 mRNS vakcina” lett, mivel az emberek nem féltek eléggé az influenzavírustól.

Faucciék álma:

Immunizálás, ami alatt a természetes immunitásnak már a létrejöttét is meg kellene akadályozni . Ehhez 6 éves korig az mRNS kezeléseket el kell kezdeni. 2. Globál vakcinázás amit végre kell hajtani, ehhez nem elég az influenza, nem eléggé félnek tőle az emberek. Kell valami nagyobb.

Szerkesztő Brian Shilhavy ,  Health Impact News

 

Tegnap este Alex Jones az Infowars.com-ról egy különleges adást készített egy 2019 októberi, videóval kapcsolatban, amelyről most szereztek tudomást, és amely egy nyilvános beszélgetés volt, melyet a Milken Intézet rendezett. A téma az egyetemes influenza elleni védőoltás szükségességének a megvitatása volt

A videoklip, amelyet lejátszottak erről az eseményről, egy 1 perc 51 másodperces párbeszéd volt a moderátor, Michael Specter, egy újságíró, aki a New Yorker munkatársa és egyben a Stanford Egyetem biotechnológiai professzora, Anthony Fauci, a Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatója és Rick Bright, a HHS Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) igazgatója között.

Az egyórás megbeszélésből kiragadott rövid klipben Anthony Fauci elmagyarázza, hogy egy új, még nem tesztelt oltóanyagfajta, például egy mRNS-vakcina bevezetése legalább egy évtizedet vesz igénybe (“ha minden tökéletesen megy”), mire a megfelelő vizsgálatokon  keresztül megy, és az FDA jóváhagyja. Ő tudhatná, mert addigra (2019 októbere) már körülbelül egy évtizede próbálkozott , hogy kifejlesszen egy mRNS-alapú vakcinát a HIV ellen.

De most valami sokkal nagyobb dologról beszéltek, mint egy holmi AIDS-betegek számára kifejlesztett vakcina. Egy “univerzális influenza elleni oltóanyagról” volt szó, amit mindenkinek be kellene adni – ez egy hatalmas piac a Big Pharma számára!

Ezután Rick Bright, a HHS Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) igazgatója veszi át a szót, és kijelenti, hogy az is lehetséges, hogy “egy olyan izgalmas entitás, amely teljesen formabontó, és nem kötődik bürokratikus kötöttségekhez és folyamatokhoz”, megváltoztathatja ezt a helyzetet.

 

Íme a rövid klip, amelyet tegnap este feltettem a Bitchute és Rumble csatornánkra:
 

Alex Jones tegnap este több mint 50 percet töltött ezzel a témával a műsorában, és úgy tűnik, hogy ma is foglalkozott vele. Még nem volt alkalmam megnézni ezeket, mivel megkerestem az eredeti 1 órás videofelvételt a vitáról, és egész nap azt hallgattam és elemeztem, hogy ezt a beszámolót az olvasóink rendelkezésére bocsáthassam.

Fauci, Rick Bright és Michael Specter mellett az eseményen részt vettek:

Margaret Hamburg, a Nemzeti Orvosi Akadémia külügyi titkára.

Bruce Gellin, a Sabin Vaccine Institute globális immunizációért felelős elnöke.

Casey Wright, a FluLab vezérigazgatója.

Röviden, ez a vitaműsor arra összpontosított, hogy szerintük szükség van egy univerzális influenza elleni vakcinára, de elismerték, hogy a vakcinák előállításának régi módja nem elegendő a céljaikhoz, és hogy szükségük van valamilyen globális eseményre, ahol sok ember hal meg, hogy ki lehessen dobni egy új mRNS vakcinát, amelyet a lakosságon tesztelhetnek.

Mindannyian egyetértettek abban, hogy az éves influenzavírus nem elég ijesztő ahhoz, hogy olyan eseményt hozzanak létre, amely meggyőzné az embereket egy univerzális vakcina igénybevételéről.

És mint ma már tudjuk, körülbelül 2 évvel az említett rendezvény után, ez a “félelmetes vírus”, amelyet bevezettek, a COVID-19 Sars vírus nevet kapta.

Így most már tudjuk, hogy miért “tűnt el” az influenza a 2020-21-es szezonban. Egyszerűen a COVID-19 váltotta fel, egy világméretű, okosan megtervezett “világjárvány” során, hogy a világ első univerzális mRNS vakcináját bevezethessék.

Mindig is ez volt a cél, és a különböző influenzákon, AIDS-en, Ebolán és más “vírusokon” keresztül tett korábbi erőfeszítések nem vezettek egy olyan univerzális vakcina kifejlesztéséhez, amelyet a világ teljes lakosságának be lehetett volna adni.

Margaret Hamburg kijelentette az “univerzális vakcina” piacra dobásával kapcsolatban:

 

“Ideje felhagyni a beszéddel, és ideje cselekedni.”

“Azt hiszem, ez azért is van, mert nem éreztük sürgősnek a helyzetet .”

Michael Specter kérdezi:

“Sok embernek kell meghalnia ahhoz, hogy ez a sürgősségérzet kialakuljon?”

Hamburg így válaszol:

“Már most is sokan halnak meg” az influenzában minden évben.”

Bruce Gellin szerint pedig, az emberek egyszerűen nem félnek kellőképpen az “influenza” szó hallatán.

A nyilvános párbeszéd során nagyon sok minden kiderül arról, hogy a nagy gyógyszergyárak és a kormányzati egészségügyi hatóságok hogyan gondolkodnak. Például azon siránkoznak, hogy ha túl jó munkát végeznek a közegészségügyben, akkor elveszítik a vírusok elleni termékek fejlesztésére szánt finanszírozást.

Michael Specter kijelenti:

“Nekem úgy tűnik, hogy a közegészségügy egyik átka az, hogy ha ti jól végzitek a munkátokat, akkor mindenki jól van és egészségesen elboldogul”.

Mire Hamburg: “És megvonják a finanszírozásukat.”

Rick Bright arról panaszkodik, hogy az influenza elleni oltóanyagok éves elosztása nem hatékony az adatgyűjtés szempontjából, és közben tulajdonképpen elismeri, hogy egyes oltóanyagok egyszerűen nem váltják be a hozzá fűzött reményeket:

“Évente 150 millió adag szezonális (influenza)vakcinát osztunk ki, és még azt sem tudjuk, hogy az emberekhez eljuttatott adagokból hány embert oltottak be, milyen adagokat kaptak, és mi volt a tényleges eredmény, hogy ebből a tudásbázisból tanulhassunk arról, hogyan optimalizáljuk vagy javítsuk a vakcinánkat. Tehát vannak olyan lehetőségek, amelyekkel ma rendelkezünk…

Úgy gondolom, ha napvilágra hoznánk a piacon lévő, legrosszabbul teljesítő vakcinákat, az nagyon sokat elárulna arról, hogy milyen technológiáink vannak, és lehetővé tenné számunkra, hogy mélyebben belemerüljünk ezekbe, hogy kideríthessük, miért hatékonyabbak. Vannak olyan oltóanyag-licencek, amelyek manapság hatékonyabbak. Azt hiszem, hogy csak félünk beismerni az igazságot.”

Ennyit a Big Pharma és a kormány által hirdetett nyilvános mantráról, miszerint a vakcinák “tudománya” “megalapozott”, és hogy teljesen “biztonságosak és hatékonyak”.

Casey Wright megismétli azt a mantrát, amelyet a COVID előtt minden évben nyilvánosságra hoztak arról, hogy az influenzavírus mennyire halálos: “650 000 ember hal meg évente az influenzában.”

Amint azt az elmúlt évtizedben sokszor dokumentáltuk itt a Health Impact News-on, ez egyszerűen nem igaz. Ez egy becslés, mivel az influenza tényleges, laboratóriumban megerősített esetei évente nagyon kicsik, valószínűleg 1000-nél kevesebbet jelentenek az Egyesült Államokban.

A legtöbb influenzaszerű tünetet soha nem vizsgálják laboratóriumban, hogy megállapítsák, mi okozza a tüneteket. Mindig csak “influenzának” minősítették őket, hogy felduzzasszák a számokat, és ezzel igazolják a minden évben nagyon jövedelmező influenza elleni védőoltást. Néhány korábbi tudósításunk erről a témáról:

A CDC felduzzasztja az influenza halálozási statisztikákat, hogy több influenza elleni oltóanyagot adjon el

 Tényleg 80 000 ember halt meg tavaly influenzában? Az influenza okozta halálozási adatok felfújása az influenza elleni oltások eladása érdekében

 Fauci végül kitért erre a ” felfogásbeli problémára”.

Itt ez a felfogás (az influenzával kapcsolatban), hogy ha annyira komoly, hogy lehet, hogy az emberek minden évben elkapják az influenzát, és ez nem jelent katasztrófát?

Ha egy olyan betegséggel van dolgunk, mint a HIV, ha valaki elkapja a HIV-et, az komoly dolog. Akár fiatal vagy, akár középkorú, akár idős. Ha rákos leszel, az is rossz. Akár fiatal vagy, akár középkorú… míg ha influenza, akkor néhány ember egész életében átvészeli, és egyáltalán nem hat rájuk.

Senki sem fél az influenzától. Menj be egy fókuszcsoportba, és mondd azt: Félsz a HIV-fertőzéstől, ha ki vagy téve a kockázatnak? Ó, abszolút.

Félsz a rákos megbetegedéstől? Abszolút. Félsz az influenzától? Nem érdekel.

Ez a valóság, ahogy az emberek az influenzát érzékelik.

És ezen nagyon nehéz lesz változtatni, hacsak nem belülről csinálod, és azt nem mondod, hogy nem érdekel mit gondolsz, mi a véleményed, mi meg fogjuk oldani a problémát, méghozzá rendbontó módon…..

Specter ezután megkérdezi:

Hosszú távon, ha a 2009-es világjárvány sokkal halálosabb lett volna, az végül jobb lett volna az emberiség számára?

Mindenki elhallgat, mert nyilván azon gondolkodtak, hogyan válaszoljanak erre, mire Specter azt mondja: “Gyerünk, srácok”.

Fauci végül válaszol, és azt mondja: “Nem”, mert voltak más évek, amelyek rosszabbak voltak, mint 2009, és ez semmit sem változtatott az egyetemes vakcina megalkotásán.

Ezt követően Hamburg  szólalt meg:

A szomorú igazság az, hogy amikor egy nagyobb válsághelyzet van, az rendszerint a figyelmet és  az erőforrásokat magára irányítja, és jelentős mozgósítást eredményez.

Ezúttal másképp kell eljárnunk, és valóban úgy kell megszerveznünk magunkat, hogy ne csak a válaszadás, hanem a tartós cselekvés is szamon kérhető legyen.

Specter kijelenti:

Craig Venter, aku ugyan ellentmondásos személyiség, de számomra érdekes, azt írta, hogy szerinte szükségünk lenne egy olyan vakcinára, amelyet ha Hongkongból felszállsz egy repülőgéppel, és megfertőződsz, mire a géped leszáll New Yorkban, ez össze legyen állítva, és azt  el kellene juttatni hozzád.

Milyen őrültség ez? Milyen messze vagyunk ettől? El fogunk valaha is jutni oda?

Bright válaszol:

Nem árulhatom el, hogy milyen messze, de nem hiszem, hogy ez túlságosan őrültség lenne.

Úgy gondolom, hogy ha elindulunk a szintetikus alapú vakcinák korszaka felé, akkor szerintem megszüntetjük azokat a függőségeket, hogy az oltóanyagot valami másban, egy tojásban, egy sejtben vagy rovarsejtben – bármiféle embrióban – kelljen kifejleszteni.

Ha szintetikusabb, nukleinsav-alapú, hírvivő RNS-alapú vakcinák felé tudunk elmozdulni, akkor ezeket a szekvenciákat gyorsan meg lehet osztani a világon.

Ezt követően arról beszél, hogy egy 3D nyomtató segítségével kinyomtat egy “oltóanyagtapaszt”, amelyet az emberek a “vakcina” beadására használhatnak.

Ezen a beszélgetésen azt is megtudjuk, hogy Anthony Fauci miért ellenzi annyira a természetes immunitást, mert a természetes immunitás az influenza esetében szerinte az adott influenzavírus más törzsei elleni immunválaszt jelent, ami megzavarja azt, amit a vakcinákkal próbálnak elérni.

Ezért akarja már a 6 hónapos csecsemőknek beadni az univerzális vakcinát, ahogy itt állítja, hogy megakadályozza, hogy ez a “zavaros” természetes immunitás létrejöjjön, mielőtt a gyermek felnőne.

 

Tehát a nagy kérdés, amellyel ez a fórum foglalkozott, az volt, hogy hogyan hajtsák végre stratégiáikat, és melyek a hátráltató tényzők?

Természetesen a kormányzati/szabályozási kérdés egy nagy kérdés, és most, két évvel később pontosan láthatjuk, hogyan tették ezt, az FDA és a CDC irányításával, hogy a lehető leghosszabb ideig támogassák a “gyilkos vírus világjárvány” narratívát, hogy igazolják a vészhelyzeti intézkedések meghozatalát, amelyek megrövidítik az újonnan kifejlesztett, újabb gyógyszerek piacra dobásának szokásos eljárásait.

 

Ez világosan megmagyarázza a meglévő, olcsó terápiás szerekkel szembeni ördögi ellenállást is, amelyek nagyon könnyen kezelték azt, ami valójában csak a szezonális influenza “vírusa”, és ami útjában állt az egyetemes vakcina bevezetésének.

Casey Wright ezután egy meglehetősen figyelemre méltó megjegyzést tett a “filantrópiáról” és annak szerepéről ezekben az erőfeszítésekben:

A filantrópia potenciális szerepet játszhat ebben… mi abban a helyzetben vagyunk, hogy egy kicsit több kockázatot vállaljunk (kísértetiesen mosolyog, mialatt ezt mondja), hogy nyitottak legyünk egy kicsit több kísérletezésre és  módszerek használatára  a dolgok intézésében

Ez az, ami szerintem egyedülálló a FluLabban, és egyedülálló más filantrópiákban is.

Szerintem nagyon fontos szerephez juthatnak ott, és finanszírozhatnak egy sor merészebb, talán korábban ígéretesnek tűnő koncepciót.

 

Bingo! Gondoljunk csak a Bill és Melinda Gates Alapítványra, a Rockefeller Alapítványra és más “filantrópiákra”, amelyeket “nem terhelnek” szabályozási kérdések, mivel a pénzüket nagyjából ellenőrizetlenül, elszámoltathatóság nélkül költik el, mindezt a “tudomány” és a “közjó” nevében.

Láthattuk, hogy a Gates Alapítvány hogyan tette ezt Indiában, amikor szegény embereket csábított a vakcinákkal kapcsolatos, etikailag igencsak megkérdőjelezhető kísérletekre, mint például a Gardasil vakcina, amellyel oly gyakran foglalkoztunk az elmúlt években itt a Health Impact News-on.

Bruce Gellin ezután  a szervezete által közzétett jelentésről beszél, amely egy olyan “szervezetet” szorgalmaz, amely meghozza ezeket a döntéseket, és mindenkit összefog, hogy együttműködve hozza létre ezt az univerzális vakcinát, és kiiktassa azokat, akik ellenzik.

A jelentés 2019-ben jelent meg, és itt a sajtóközlemény.

Elmondása szerint:

Ez az “egység” az az együttműködés, amelyről beszéltünk. Arra szólították fel, hogy szükség van az innovációra, hogy meg kell találni néhány olyan embert, akikről nem tudjuk, hogy lehetnek-e a probléma részeseii, és be kell vonni őket ebbe a folyamatba. És hogy próbáljuk meg átgondolni, hogyan beszéljünk erről másképp, hogy a gyomorrontás ne akadályozzon meg bennünket az előrehaladásban. (mindenki nevet…)

Feltételezem, hogy ez az “entitás” Gellin csoportja, a Sabin-Aspen Vaccine Science & Policy Group.

Ma ez a fő csoport, amely az “oltási bizalmatlanság” ellen harcol, és megpróbál elhallgattatni minden ellenvéleményt, amely az univerzális vakcina bevezetésének útjába áll, amelyről most már természetesen tudjuk, hogy a COVID-19 vakcina.

Forrás: