BREVNER – “More of Us”

Thu Jan 6, 2022
(LifeSiteNews) – Egy kanadai rapper új videót tett közzé, amelyben megkérdőjelezi nemzetének mainstream COVID-narratíváját és azoknak az embereknek a démonizálását, akik úgy döntenek, hogy nem szúratják magukat.

A Vancouverben született és a Rebel News videósaként dolgozó Matt Brevner keresztény hitétől és attól a vágytól inspirálva, hogy valami pozitív dolgot tegyen Kanadáért, kedden kiadta a “More of Us” című szabadságpárti dalát.

 

“Az elmúlt egy évben kollégámmal, Drea Humphrey-val közösen tudósítottunk a világjárványról” – mondta Brevner a LifeSiteNews-nak.

“Nagyon sok inspiráló emberrel találkoztam, akik annak ellenére, hogy a szakadék szélét nézték, legyen szó akár állásvesztésről vagy nevetségessé válásról, kiálltak azért, amit helyesnek tartanak. Kiálltak mindannyiunkért. Fájdalmas látni, ahogyan ezeket az embereket a médiában lefestik. A tavalyi hősök, az idei nullák” – folytatta.

“Úgy éreztem, hogy ihletet kaptam, hogy írjak erről egy dalt, és belekerült néhány kedvenc felvételem, amit a Rebel News-szal készítettem 2021-ben. Nagyon felháborít az az erőszakos retorika, ami a legfelsőbb körökből érkezik a be nem oltottakkal szemben. Ez veszélyes, és véget kell vetni neki.”

A dal egy dallamos és reményteli hangzású hip-hop dallam, amely kifejezi Brevner érzéseit arról, hogy mi történt Kanadában a 2020 márciusában bejelentett járvány óta.

“Nem tehetek róla, de körülnézek, és úgy érzem, hogy a dolgok kicsúsznak a kezemből” – kezdődik a dal. “Azt mondták nekünk, hogy bízzunk a tudományban, de a tudománynak egyszerűen nincs értelme”.

A dal kritizálja a kényszerített oltást, aláhúzva azt a képmutatást, hogy valakinek választania kell “az oltás vagy a munkája” között, miközben az oltást nem mondják kötelezőnek.

Brevner arra is rámutat a dalban, hogy az egészségügyi dolgozókat és “frontvonalbeli ápolókat”, akik a bejelentett világjárvány kezdetén “napi 18 órát” dolgoztak, végül feláldozhatónak tekintették, és egyes esetekben elbocsátották őket, ha nem szedtek be egy olyan kísérleti oltóanyagot, amivel nem értettek egyet.

A művész reménye és keresztény hite átragyog a dalban, hiszen azt mondja, hogy “nem tud segíteni, de körülnéz, és úgy érzi, hogy az elmék lassan kezdenek megváltozni, mert még ha háromszorosan beoltottak is, akkor is tudod, hogy a szegregáció nem a helyes út”.