Bűnügyi nyomozás Izraelben a Kovid-al kapcsolatos csalások ügyében

Gamzo professzor és Rahav ellen bűnügyi nyomozás megindítására irányuló kérelmet nyújtottak be a legfőbb ügyészségen Izraelben.

Követelik a főügyésztől, hogy indítson büntetőeljárást Profzo Gamzo és Galia Rahav ellen a nyilvánosság megtévesztésének és a Pfizer-vakcinával kapcsolatos állítólagos hamis információk csalása gyanúja miatt.
Ruth Kiryati 2021. március 15., hétfő | Izraeli hírek

Az Irit Yankovitz ügyvédi iroda azzal a követeléssel fordult a legfőbb ügyészhez, hogy bűnügyi nyomozást indítson Roni Gamzo és Galia Rahav professzor ellen, valamint követelését a Pfizer oltóanyagainak leállítására Izraelben, azt állítva a per szerint, hogy a professzor félrevezeti a nyilvánosságot, hogy a Pfizer oltást Valójában az FDA jóváhagyása. Azt mondják, hogy a Pfizer nem kapta meg az FDA jóváhagyását.

A vád így hangzik: “A nyomozók, orvosok és ügyvédek által felállított Civil Nyomozó Bizottság által lefolytatott alapos vizsgálatok, az Egészségügyi Minisztérium által biztosított és a honlapján rendszeresen közzétett információk, valamint az összes médiában propagandában bemutatott információk, az Egészségügyi Minisztérium által készített videók, Galia Rahav és Roni Gamzo professzor főszereplésével, mind a nyilvánosság  félrevezetésén alapulnak.

Galia Rahav professzor és Roni Gamzo professzor ellen a közvélemény bűncselekményekkel való gondatlanság általi megtévesztésének állítólagos gyanúja miatt folytatott állítás, miszerint a Pfizer-t az FDA jóváhagyta és ezért biztonságosan használható, miközben az igazság teljesen más: a Pfizer nem kapta meg az FDA jóváhagyását ami valójában nem történt meg. Legalább 2023 februárjáig, a Pfizer klinikai kísérleteinek befejezésének időpontjáig kérdéses, hogy biztonságos-e a használata, a Pfizer kutatásának tárgya, mind a 3. fázisú klinikai kutatásában. Az izraeli állampolgárok beleegyezése nélkül végeznek  kutatásokat,  a betegjogi törvény és az emberi kísérletekről szóló törvények megsértésével. A Polgári Nyomozó Bizottság által elvégzett mélyreható vizsgálatok azt mutatják, hogy a Pfizer tervét az FDA nem hagyta jóvá, de a Pfizer sürgősségi engedélyt kapott a készítmény használatára.

A teljes populáción lefolytatott klinikai vizsgálattal kapcsolatban. E levél keletkezése idején kutatási célú klinikai vizsgálatot végeznek az izraeli állampolgárok körében , s az Egészségügyi Minisztérium és a Pfizer közötti megállapodás értelmében – egy olyan megállapodás, amelynek címe önmagáért beszél – fel kell használni a valós epidemiológiai értékelésre., az állomány immunitás bizonyítására.

Más szavakkal, Izrael, ahogy Albert Burla Pfizer-elnök maga fogalmazott, laboratóriumként szolgál az állomány immunitásának tesztelésére a világ több részén. A definíció és az állítás között, miszerint egy csodás oltásról van szó, pontosan ugyanolyan távolság van, mint az élet és  a halált között.  A bizottság 7 napot vár a minisztérium válaszára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük