CDC dokumentumok: “A 2019-NCoV vírusból jelenleg nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok”

Jon Rappaport, a CBS Healthwatch egykori riportere és a The Matrix Revealed című könyv szerzője leleplezte a Betegségellenőrzési Központot a COVID-19-re vonatkozó nyilvánvaló propagandája miatt. Az egyik saját dokumentumukban egyértelműen kijelentik: “Mivel a 2019-nCoV-ból jelenleg nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok, a 2019-nCoV RNS kimutatására tervezett próbákat [diagnosztikai teszteket] az in vitro átírt teljes hosszúságú RNS jellemzett állományaival tesztelték…”. Mivel ez a helyzet, hogy nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok, hogyan lehetünk biztosak abban, hogy amit COVID-19-ként határoznak meg, az valóban COVID-19?

A Rappaport által hivatkozott konkrét dokumentum 2020. július 13-án kelt, és a címe “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel”. A dokumentum az alábbiakban található.

CDC 2019-Novel Coronavirus … által Tim Brown

Itt van, amit Rappaport írt:

A dokumentum mélyén, a 39. oldalon, a “Teljesítményjellemzők” című részben ezt találjuk: “Mivel jelenleg nem állnak rendelkezésre a 2019-nCoV kvantált vírusizolátumai, a 2019-nCoV RNS kimutatására tervezett teszteket [diagnosztikai teszteket] az in vitro átírt teljes hosszúságú RNS jellemzett állományaival tesztelték…”.

A kulcsmondat itt a következő: “Mivel jelenleg nem állnak rendelkezésre a 2019-nCoV számszerűsített vírusizolátumai…”.

Minden létező objektum kvantifikálható, azaz mérhető. A “számszerűsített” kifejezés használata ebben a mondatban azt jelenti: a CDC-nek nincs mérhető mennyisége a vírusból, mert nem áll rendelkezésre. A CDC-NEK NINCS VÍRUSA.

További tipp a “izoláltak” szó használata. Ez azt jelenti, hogy NINCS ISOLÁLT VÍRUS ELÉRHETŐ.

Másképpen fogalmazva: SENKINEK SINCS IZOLÁLT MINTÁJA A COVID-19 VÍRUSBÓL.

SENKI SEM IZOLÁLTA A COVID-19 VÍRUST.

EZÉRT SENKI SEM BIZONYÍTOTTA, HOGY LÉTEZIK.

Mintha ez nem lenne elég nagy felfedezés ahhoz, hogy megdöbbentse a világot, a CDC a továbbiakban azt mondja, hogy bemutatnak egy diagnosztikai PCR-tesztet a még nem izolált vírus kimutatására… és a teszt RNS-t keres, amelyről feltételezik, hogy a vírusból származik, amelynek létezését nem sikerült bizonyítani.

És ezt a tesztet használva a CDC és minden más közegészségügyi ügynökség a világon számolja a COVID eseteket és haláleseteket… és a kormányok zárlatokat és gazdasági pusztítást vezettek be, ezeket az eset- és halálozási számokat használva indoklásként.

Ha az emberek azt hiszik, hogy “megvan a vírus, de nem elérhető”, és megvan a vírus, csakhogy más anyagban van elrejtve, és nem sikerült kivonni, megtisztítani és izolálni, akkor ezek az emberek azt hiszik, hogy a Hold zöld sajtból van.

Ez olyan, mintha azt mondanánk. “Nálunk van a 20 billió dollár, valahol a számtalan számlánkban van, csak nem tudjuk, hogy hol”. Ha nem tudod, hogy hol, akkor nem tudod, hogy nálad van a pénz.

“A kocsikulcsok valahol a házban vannak. Csak nem tudjuk, hol.” Tényleg? Ha nem tudod, hogy hol, akkor nem tudod, hogy a kulcsok a házban vannak.

“Az eltűnt rakéta valahol az arzenálban van, csak nem tudjuk, hol.” Nem. Ha nem tudod, hogy hol, akkor nem tudod, hogy a rakéta az arzenálban van.

“A COVID-19 vírus valahol a nálunk lévő anyagban van – csak még nem távolítottuk el az anyagból. De tudjuk, hogy mi az, azonosítottuk és ismerjük a szerkezetét.” NEM TUDOD. EZT FELTÉTELEZI.

A tudomány nem feltételezésekből áll.

“De…de…van egy tanulmány, amely szerint néhány kutató egy laborban izolálta a vírust…”

Azt mondják, hogy igen. De júliusban a CDC azt mondja, hogy nincs vírus. Gondolom, ez azt jelenti, hogy nem álltak rendelkezésre teherautók, hogy a vírust a laboratóriumból a CDC-hez szállítsák. A teherautókból kifogyott a benzin. Esett az eső. A hidat elöntötte a víz. A teherautók a műhelyben voltak. Joe, a sofőr nem találta a maszkját, és nem akart nélküle hazamenni…

A világjárvány egy csalás, a  gyökeréig.

A nyilvánvaló kérdés a következő: Amikor az orvosok ténylegesen kezelik azokat a betegeket, akikről azt hiszik, hogy az általuk COVID-19-nek nevezett betegségben szenvednek, mit kezelnek valójában?

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük