CDC volt tisztviselők manhattani projekt javaslata

Az amerikai nemzetbiztonsági és CDC volt tisztviselők egy „manhattani projektet” javasoltak a 2018-as járványok miatt

“Szükségünk van arra is, hogy ösztönözzük az amerikai embereket és az ipart abban, hogy részt vegyenek ebben … akárcsak a Manhattan-projektben, vagy más olyan dolgokban, amelyek nem csupán az egészségügy terén haladnak előre”

Jeffrey H. Smith, a CIA által finanszírozott nemzetbiztonsági cég, az In-Q-Tel kuratóriumának tagja

Forrás: 2021. március 31. ( LifeSiteNews ) – Azok, akik azt gondolják, hogy lehetetlen lenne, ha a kormányok és mások meghamisítanák a COVID-19 járványt, hasonlítsák össze a járvány meghamisításának nehézségeit a titkos „ Manhattan Project ” -nel . A Manhattan Project volt a kódnév az atombomba fejlesztésének az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Kanada által a második világháború alatt. A manhattani projekt annyira titkolózott, hogy Harry Truman alelnök nem is tudott róla, amíg elnökké nem vált, titkos városokat is tartalmazott , állítólag 600 000 embert tartalmazott, és körülbelül 4 évig titokban tartották.

Ne feledje ezt: több mint 600 000 ember vett részt egy nagy tudományos projektben, amelyet legalább 4 évig titokban tartottak. Ne felejtsük el azt sem, hogy a manhattani projekt befejezéséhez a 600 ezren közül csak kevesen tudták, hogy atombomba kifejlesztésének a célja; az érintett 600 000 ember többsége csupán parancsokat teljesített, és nem volt tisztában a projekt céljával.

Gondoljon most arra, hogy mi lenne a hamis járvány: ha a valódi járvány alapvetően egy fertőző betegség, amely folyamatosan nagyszámú embert fertőz meg az egész világon, akkor a hamis járvány egyfajta hamis esetek folyamatos biztosítása vagy terjesztése lenne, és / vagy ebben az esetben vírussal járó halálesetek. A túl egyszerűsítés itt hasznos lehet: a hamis járvány alapvetően a hamis számok és a közegészségügyi információk folyamatos továbbítása.

Most hasonlítson össze egy hamis járványt a Manhattan-projekttel; a kettő közül melyik tűnik nehezebbnek? Egy kormány vagy más nagyhatalom, amely számítógépes adatrendszereket használ hamis nagyszámú halálos szám nyilvánosságra hozatalához, amelyek gyakran csak kis százalékkal magasabbak az előző évinél és szinte megcáfolhatók, vagy titkos városokat és robbanószerkezeteket építenek, amelyek tönkretehetik a városokat és utána több évig őrzi a titkot 600 000 ember között? A kettő összehasonlításakor arra lehet következtetni, hogy a hamisított járvány nem lenne olyan nehéz, mint azt eredetileg gondolták.

COVID-19 vakcinák, mint az új Manhattan Project

A Manhattan-projektet részben azért emlegetik, mert a COVID-19-pandémia elején az USA koronavírus-vakcina kifejlesztésére irányuló szövetségi kormányzati műveletet eredetileg új „ Manhattan Project ” -nek és „ Manhattan Project 2 ” -nek nevezte egy csapat, amely a jelenlegi CDC-t is magában foglalta, Az NIH és a HHS tisztviselői, például Dr. Nancy Messonnier, Dr. Anthony Fauci és Alex Azar, az egészségügyi és humán szolgáltatások titkára 2018-2020 között. (Érintő, de figyelemre méltó, hogy 2005-ben Azar úr részt vett pandémiás oltási tervek kidolgozásában az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériumának.)

Az amerikai szövetségi kormány egykori tisztviselői, köztük az USA CDC egykori igazgatója, a „Clade X” szimulált pandémiás gyakorlat során 2018-ban nyilvánosan javasoltak egy „manhattani projektet” oltásokra és egyéb orvosi ellenintézkedésekre. Az Egyesült Államok szövetségi kormányának hírszerző közössége, az „In-Q-Tel” néven ismert In-Q-Tel egy pillanat alatt kidolgozza. (A Clade X pandémiás szimulációs gyakorlat megfelelő szakaszai megtekinthetők a YouTube-on: 1: 12: 00-1: 13: 00 és 1:16:38 ).

Hamisítani lehet egy koronavírus-járványt?

Korábbi cikkek tárgyalták a 2018-as „Clade X” -t és a 2019-es „201- es eseményt” – az USA és Kína volt és jelenlegi kormánytisztviselői által a Johns Hopkins Bloomberg Egészségbiztonsági Középiskola közreműködésével bevezetett – járványt szimuláló járványgyakorlatokat. A cikkek megvizsgálták annak lehetőségét, hogy a COVID-19 járvány részben vagy többnyire meghamisuljon. Javasoltuk, hogy alaposan tanulmányozza a 2018-as és 2019-es szimulált pandémiás eseményeket, és vonja le saját következtetéseit. Ez a cikk a 2018. évi kitalált pandémiát dolgozza fel, és tovább vizsgálja annak lehetőségét, hogy a COVID-19 járvány részben vagy többnyire meghamisítható legyen. Bár ez a cikk nem tárgyalja, egy 2017-es járványtervezési szimpózium A kiemelkedő demokraták házigazdája és részvétele szintén érdemes lehet alapos tanulmányozásra.

Fontos néhány különbséget tenni; felmerül a kérdés, hogy lehetséges-e különböző országokból származó emberek egy csoportjának hamisított koronavírus-járvány megtervezése és végrehajtása. Aztán felmerül a kérdés, hogy a személyek tehetnek-e ilyet. Felmerül a kérdés, hogy bizonyos embereknek milyen indítékokkal kellene cselekedniük. És akkor felmerül a kérdés, hogy megállapítható-e, hogy valóban tettek ilyet.

Arra a kérdésre, hogy lehetséges- e hamis koronavírus-járvány megtervezése és végrehajtása, a 2018-as és 2019-es szimulált világjárványok megtekintése után megállapítható, hogy bár nehéz lehet, mégis lehetséges. Ismételten a valódi járvány alapvetően fertőző betegség, amely folyamatosan sok embert fertőz meg az egész világon. A hamis járvány tehát alapvetően a hamis fertőzések és / vagy halálozások számának folyamatos biztosítása vagy terjedése.

Látszólag a hamis számok és a közegészségügyi propaganda biztosítása lenne a legnehezebb része a járvány meghamisításának. De mint a Manhattan Projekt, bár sok ember részt vehet egy ilyen hamisításban, csak néhány embernek kell pontosan tudnia, mi folyik itt.

Most, ha a felnőttek évente 2–4 gyakori megfázást tapasztalnak , és ha ennek legfeljebb 30% -át koronavírusok okozzák , akkor az Egyesült Államokban évente 250 millió vagy annál több koronavírus-eset fordulhat elő. Ez hatalmas szám. Ha a koronavírusok közönséges náthát okoznak, és évente több száz millió embert fertőznek meg, akkor nem feltétlenül nehéz, sőt nem is szükséges meghamisítani a koronavírus-járvány eseteinek számát.

A megbeszélés kedvéért hipotetikusan állítsa, hogy a SARS-CoV-2, a vírus, amely állítólag a COVID-19-et okozza, egy igazi koronavírus, amely valójában hosszú évek óta kering, és legtöbbször csak a náthát okozza. Ha olyan lenne, mint más koronavírusok, akkor évente millió SARS-CoV-2 nátha esne. Így a koronavírus esetek meghamisítása vagy egy ilyen náthát okozó vírus „pozitív tesztje” nem lehet nehéz, ha meghamisítják a COVID-19 járványt.

A koronavírus okozta halálesetek meghamisítása kissé, de nem teljesen nehéz lehet, mint a koronavírus esetek meghamisítása. Többen már említették, hogy a CDC valószínűleg túlértékeli a „COVID-19 halálozását” azzal, hogy alapvetően mindenkit, aki pozitív koronavírus-teszt, vagy akár feltételezett eset után meghal, COVID-19-es halálként vagy halálként számol be, . Könnyű lenne hamisan megcímkézni a valódi haláleseteket a COVID-19 okozta vagy azzal összefüggő halálesetek miatt, a létező koronavírus-fertőzések hatalmas száma miatt.

De úgy tűnik, mintha egy pandémiát meghamisítanának, némi számot kell adni és közzé kell tenni a halálesetek számát, amelyek a valóságban soha nem fordultak elő. Ezt úgy tehetik meg, hogy a közegészségügyi tisztviselők kétszeresen vagy hármasan számolják a valós haláleseteket, vagy akár számítógépes adatrendszerek a közegészségügyi tisztviselők tudta nélkül.

Vagy egy olyan központosított technológia / adat entitás, amely képes titokban maradni, hamis haláleseteket adhat az adatszámhoz anélkül, hogy felfedeznék őket, mivel szinte lehetetlen nagy számban cáfolni a világ több ezer helyszínén.

Tehát, ha a hamis halálesetek és esetek számát (vagy „pozitív teszteket”) egy központosított egység vagy néhány egymással koordináló szervezet ellenőrizheti, akkor a hamisított járvány végrehajtása látszólag egyáltalán nem lenne nagyon nehéz. A halálesetekről és esetekről a média értesülne, a média pedig, amely több pénzt keres a hisztériából, örömmel jelentené az egyre növekvő számú esetet és halálesetet. Akkor csak annyit kellene tenni, hogy fizetni kell néhány kormánytisztviselőnek vagy egészségügyi szakembernek, hogy nyilvánosan beszéljenek és terjesszék a kormányzati propagandát. Ez lényegében hamis pandémiát jelent: folyamatosan hamis számokat tesz közzé, a közegészségügyi tisztviselők pedig hamis tudományt tesznek közzé vagy közölnek.

Elgondolkodhatna azon, hogy az amerikai szövetségi kormány korábban tett-e hasonló dolgokat. Valószínűleg több példa létezik, de az egyik az FBI meghamisított vizsgálata Trump volt elnök ellen. A hamisított nyomozás több évig tartott, és abból állt, hogy folyamatosan hamis információkat szolgáltattak a médiának, amelyek ezt követően folyamatosan közzétették a hamis információkat. Az FBI hamisított vizsgálata valószínűleg nagy károkat okozott Amerikának.

A közelmúltban tehát úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok szövetségi kormányának hírszerző közössége, amely magában foglalja az FBI-t is, megmutatta magát, hogy több éven át együttműködött a médiával a jelentős hamisított műveletekben.

Az Egyesült Államok Szövetségi Kormányzati Hírszerző Közösségének kapcsolata a COVID-19 szövetségi és helyi adataival

A hamis koronavírus-járvány szükséges feltétele hamis adatok lennének. A Johns Hopkins Bloomberg Egészségbiztonsági Közegészségügyi Központ által tervezett és elfogadott szimulált pandémiás események révén több összefüggés fedezhető fel a közegészségügyi adatok lehetséges ellenőrzésével, és az események résztvevői többször is felvetik egy „központosított adat szükségességét”. ”Entitás egy járvány idején.

Egy korábbi cikk a Johns Hopkins Egyetem részvételét taglalta az amerikai szövetségi kormány adataiban. De több lehetséges mód van arra, hogy a közegészségügyi adatokat egyetlen szervezet vagy viszonylag kevés kormányzati szerv ellenőrizhesse.

Például a 2018-as „Clade X” szimulált pandémiás esemény egyik résztvevője Jeffrey H. Smith volt nemzetbiztonsági ügyvéd és a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) tanácsadója volt. Érintő, de mindenképpen figyelemre méltó, hogy nem sokkal a 2018-as eseményen való részvétel előtt Smith úr megdicsérte Rod Rosenstein kinevezését Robert Mueller III-ra Trump elnök hamisított FBI-nyomozásában. Smith úr aztán elkeserítette Trump elnököt az FBI hatalmas korrupciója miatt (amit ma már pontosan tudunk) nyilvános kritikája miatt. (Egy másik amerikai szövetségi kormány nemzetbiztonsági alkalmazottja, John Bellinger III , aki Trump elnököt 2016-ban nemzetbiztonsági kockázatnak minősítette , szintén részt vett az X Clade-ben.)

De a Johns Hopkins Bloomberg Egészségbiztonsági Közegészségügyi Központ által bevezetett 2018-as szimulált járvány idején Jeffrey H. Smith a következőket javasolja a járványra való felkészültség és nyilvánvalóan az oltások tekintetében:

Arra is szükségünk van, hogy ösztönözzük az amerikai embereket és az ipart, hogy részt vegyenek ebben a [vakcinákkal és orvosi ellenintézkedésekkel járó pandémiás készültségben] … Valami nagyon innovatív dolog, rajongok az In-Q-Tel mellett . Valami, ami arra ösztönzi az ipart, a piacokat, a Wall Streetet, hogy ezt érdemes legyen elérni, Amerika ipari kapacitásának kiépítése, csakúgy, mint a Manhattan-projekt, vagy más elvégzett dolgok, amelyek nemcsak az egészségügy terén haladtak elő. (Lásd a videót  1:12:27 – 1:12:58 között ; kiemelés hozzáadva)

Nem sokkal ezután Dr. Julie Gerberding , az USA CDC korábbi igazgatója 2002-től 2009-ig és a Merck Vaccines elnöke egyetért, mondván, hogy “biztosan nem tud vitatkozni egy orvosi ellenintézkedésekkel foglalkozó manhattani projekttel” ( 1:16:39 ), amely oltásokat is tartalmazna.

De itt hangsúlyozzák az In-Q-Tel-t, mivel szoros kapcsolatban áll az amerikai szövetségi kormánnyal. Az In-Q-Tel kockázatitőke-társaság, amelyet a CIA finanszíroz és kezdő vállalkozásokba fektet be, hogy az innovatív csúcstechnológiai vállalatokba történő befektetéssel “a CIA és az Egyesült Államok szélesebb körű hírszerző közössége a legújabb információs technológiával legyen felszerelve” . Az In-Q-Tel megjegyzi, hogy célja „az Egyesült Államok és szövetségesei nemzetbiztonságának fokozása és előmozdítása”.

Jeffrey H. Smith jelenleg az In-Q-Tel kuratóriumában van . A 2018-as „Clade X” esemény másik résztvevője, Dr. Tara O’Toole, az In-Q-Tel főmunkatársa volt, és Obama elnök korábbi belbiztonsági osztályának munkatársa volt . Egy időben Dr. O’Toole részt vett a „Biobiztonsági Szövetségben”, egy „együttműködésben”, amely „oltások, gyógyszerek és egyéb orvosi ellenintézkedések kifejlesztésén dolgozott az ország stratégiai nemzeti készlete számára”.

Az In-Q-Tel egyik beruházása 2013-ban azonban a Socrata- ban volt , egy olyan adatkezelő társaságban, amelyet a CDC és az Országos Egészségügyi Statisztikai Központ használ a COVID-19 halálszámok és egyéb közegészségügyi adatok közzétételére . Socrata együttműködik a városi önkormányzatokkal, beleértve New York-i kormányt is. A kezdeti beruházás idején tette és folytatja.

Ez nem azt jelenti, hogy Socrata részt vesz a jogsértésben; az Egyesült Államok szövetségi kormányának hírszerző közösségével való kapcsolat miatt említik itt. Egy adatcéget, amely nyilvánvalóan részt vesz a CDC-k és legalább néhány városi önkormányzat COVID-19 halálesetek, esetek és egyéb közegészségügyi adatok szolgáltatásában, közvetett módon az amerikai szövetségi kormány CIA finanszírozza.

Azért is emlegetik, mert azt mutatja, hogy egy szervezet, egy magáncég vagy az amerikai szövetségi kormány hírszerző és „nemzetbiztonsági” szervezete képes lehet a COVID-19 nemzeti és helyi adatainak ellenőrzésére, mondjuk helyi vagy állami kormányzati tisztviselők ismerete nélkül. Ez ismét hipotetikusan megkönnyítené a világjárvány hamisítását, mivel néhány ember nagy mennyiségű adatot kezel és folyamatosan hamisítja a fő számokat (COVID-19 halálesetek és esetek) anélkül, hogy sok ember tudná. Így a hamisított járvány alapvető feltételei teljesülnének.

A gyógyszergyárak általában megpróbálnak oltásokat kifejleszteni. Úgy tűnik, hogy a volt nemzetbiztonsági személyzet és az Egyesült Államok kormányának magas rangú közegészségügyi tisztviselői olyan hatalmas projektet javasolnak, mint például a „manhattani projekt”, amely felkészül a járványokra, új, jelentős, világszerte és potenciálisan titkos stratégiát jelent. A hamisított járvány, amely dollármilliárdok elköltését és a szocialista-drákói eszmék elterjedését eredményezi, valóban megfelelne egy új manhattani projekt definíciójának, amely „nem csupán az egészségügy terén haladt előre”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük