Chananya Weissman rabbi 31 okot sorol fel arra, miért nem hajlandó beoltatni magát

31 ok, amiért nem veszem fel az oltást 

írta Chananya Weissman rabbi.

1.

Ez nem oltás.  A vakcina definíció szerint immunitást nyújt egy betegséggel szemben. Ez nem nyújt mentességet semmivel szemben. A legjobb esetben csak csökkenti annak esélyét, hogy súlyos vírusos esetet kapjon, ha valaki elkapja. Ezért ez orvosi kezelés, nem oltás. Nem akarok orvosi kezelést kapni olyan betegség miatt, amelyben nem szenvedek.

2.

A gyógyszergyárak, a politikusok, az egészségügyi intézmények és a média összefogtak, hogy ezt általánosságban vakcinának nevezzék, ha ez nem egy, azzal a céllal, hogy manipulálják az embereket, hogy biztonságosabbnak érezzék magukat az orvosi kezelés alatt.  Mivel csalók, nem bízom bennük, és nem akarok élni az orvosi kezeléssel.

3.

Ennek az orvosi kezelésnek a feltételezett előnyei minimálisak, és semmiképpen sem tartanának sokáig. A hatalom ezt ismeri, és már további felvételekről és folyamatosan növekvő számú új „vakcináról” beszél, amelyekre rendszeresen szükség lenne. Nem vagyok hajlandó krónikus pácienssé válni, aki rendszeresen kap új gyógyszerészeti injekciókat, pusztán azért, hogy csökkentsem annak esélyét, hogy súlyos vírusos esetet kapjak, amelyet ezek az injekciók nem is akadályoznak meg.

4.

Az immunrendszer természetes megerősítésével csökkenthetem annak esélyét, hogy súlyos vírusos betegséget kapjak.  Abban az esetben, ha egy vírus fertőzést elkapok, vannak olyan vitaminok és jól bevált gyógyszerek, amelyek csodálatos eredményeket hozhatnak egy betegség elhárításában, anélkül, hogy ennek az ismeretlen orvosi kezelésnek a kockázatait vállalnom kéne.

5.

A hatalom ragaszkodik ahhoz, hogy ez az orvosi kezelés biztonságos.  Ezt nem tudhatják, mert a hosszú távú hatások teljesen ismeretlenek, és sok éven át nem is fogjuk tudni. Lehet azon spekulálni, hogy biztonságos, de nem fogadható el a számukra egy ilyen állítás, amelyet senki nem tud bizonyítani És mivel eddig sem mondtak igazat nem bízom bennük, és nem szeretnék a kezelésükben részt venni.

6.

A gyógyszergyártók semmilyen felelősséget nem vállaltak arra az esetre, ha bármi rosszra fordul, és nem lehet beperelni őket.  Ugyanez vonatkozik azokra a politikusokra is, akik szorgalmazzák ezt a bánásmódot. Nem adatok be magamnak új, kísérleti orvostechnikai eszközt, melyre a mögöttük álló emberek nem vállalnak garanciát vagy felelősséget, ha valami rosszul alakul. Nem kockáztatom az egészségemet és az életemet, amikor ők sem hajlandók semmit sem kockáztatni.

7.

Izrael miniszterelnöke nyíltan elismerte, hogy az izraeli nép a világ laboratóriuma ebben a kísérleti kezelésben.  Nem szándákom, hogy tengerimalac legyek, vagy a testemet a tudománynak adományozzam.

8.

Izrael beleegyezett abba, a kezelés megkötéséről szóló megállapodásuk alapvető részeként, hogy megossza állampolgárainak orvosi adatait egy külföldi gyógyszergyártó céggel.  Soha nem járultam hozzá ahhoz, hogy személyes orvosi adataimat ilyen szervezetekkel osszák meg, és még csak nem is kértem. Nem járulok hozzá ehhez a nyavalyás vállalkozáshoz.

9.

A Pfizer vezetői és igazgatósági tagjai nyilvántartják, hogy minden rajongás és biztosíték ellenére sem vetették alá önmagokat a saját kezelésüknek. Ez nevetséges ürügy, és hihetetlen szemtelenség  kell ahhoz, hogy valaki ilyet mondjon. Az ilyen „sorrend” saját fantáziájuk szüleménye. Visszatarthatnának maguknak pár injekciót, ezért senki sem ítélné el ezért őket. Ráadásul a magánrepülőgépeket és saját szigeteket birtokló milliárdosok nem arról híresek, hogy szépen kivárnák a sorukat, hogy a parasztok százmilliói világszerte előbb kapjanak meg bármit is, amit ők maguk is szeretnének megkapni.

10.

A mainstrem média kérdések és aggodalom nélkül elfogadta ezt a huncut kifogást.  Sőt, dicsérik Pfizer vezetőit állítólagos önfeláldozásuk miatt, amiért addig nem vették igénybe saját kísérleti kezelésüket, amíg mi sorra nem kerülünk. Mivel ilyen bugyutának tartanak minket, nem bízom bennük, és nem akarom ezt az új kezelésüket. Felajánlom számukra a helyem a sorban. A sor legvégére állok.

11.

Három tény, amelyet össze kell állítani:

Bill Gates ezeket az oltóanyagokat alapvető fontosságúnak tartja az emberi faj túlélése szempontjából.
Bill Gates úgy véli, hogy a világon túl sok embere él, ezért népesség csökkentésre van szükség.
Bill Gates-et, a világ talán leggazdagabb emberét sem oltották még be. Tehát semmi ok kapkodásra.

Na ne! Felajánlok a számára minden olyan orvosi kezelést, amelyet ő akarna nekem.

12.

A hatalom teljesen győzelemittasan ünnepli ezt a kezelést.  A politikusok és a média arra ösztönzi az embereket, hogy tekintsék ezt erkölcsi és polgári kötelességüknek. A kezelés előnyeit nagymértékben eltúlozzák, a kockázatokat figyelmen kívül hagyják, és az ismeretlen tényezőket félresöpörik. Mivel csaló és manipulatív a teljes brancs,  nem fogom kockáztatni az egészségemet az ő csorbítatlanságukért.

13.

Intenzív propagandakampány folyik az emberek számára, ahogyan ezt a kezelést alkalmazzák.  A politikusok és a hírességek szelfiket készítenek arról, hogy injekciót kapnak (esetleg egyes esetekben úgy tesznek, mintha injekciót kapnának), a média ezt a legmenőbb, legokosabb, legboldogabb és szórakoztatóbb dolognak tartja. Ez a történelem legkiterjedtebb marketingkampánya. Ez egyáltalán nem alkalmas semmilyen orvosi kezelésre, nemhogy egy modernre, és ez számomra rettenetes.

14.

A tömegek elbűvölve sorakoznak fel, feltöltenek a világhálóra a szer beoltását ábrázoló képeket, így fejtve ki nyomást másokra, hogy utánozzák őket. Van ebben valami nagyon riasztó és beteges, és én semmiképp nem akarok részese lenni. Soha nem szedtem be gyógyszert csak azért, mert „mindenki csinálja”, és „király”. Biztosan nem fogom most elkezdeni.

 

15.

Akik aggodalmukat fejezik ki ezen orvosi kezelés miatt, azokat bántalmazzák, rágalmazzák, gúnyolják, cenzúrázzák, kiközösítik, megfenyegetik és elbocsátják állásukból. Ide tartoznak azok az egészségügyi szakemberek, akiknek tudományosan megalapozott aggodalmaik vannak az oltóanyaggal kapcsolatban, és beteggondozók, akik tanúi voltak annak, hogy a gondozottjukra szörnyű hatással volt az oltás, és meghalt röviddel az injekció beadása után. Amikor a hatalom olyan jó embereket távolít el, akik mindent kockára tesznek azért, hogy csupán kifejezzék egy új orvosi kezelés miatti aggodalmukat— még ha nem ellenzik is nyíltan—, akkor mindig jobban bízom ezekben a bátor emberekben, mint a hatalomban. Nem jut eszembe egyetlen ahhoz hasonló eset sem a történelemből, amikor az igazságról és az erkölcsről az derült volna ki, hogy a hatalom oldalán áll.

16.

Ez a legnagyobb orvosi kísérlet az emberi faj történetében.

17.

Szándékosan elhallgatják az emberi faj történelmének legnagyobb orvosi kísérletét és azt, hogy egyáltalán orvosi kísérletről van szó, súlyosan alábecsülik.

18.

Ha közölnék az igazat a tömegekkel, nagyon kevesen vállalnák, hogy részt vesznek egy ilyen kísérletben.  A tömegek manipulálása orvosi kísérletben való részvételre hamis érvekkel, sérti az orvosi etika és a demokratikus törvény alapjait. Nem engedem, hogy az etikátlan emberek, akik ilyen magatartást tanúsítanak, bármit is beadjanak nekem.

19.

Az egészségügyi szervek erről nem tájékoztatják az embereket.  Kísérleti gyógyszerek marketing ügynökeivé váltak, akik hatalmas cégeket és politikusokat szolgálnak ki, akik üzletet kötöttek velük. Ez közvetlen szembenállás azzal a megbízatásukkal, hogy kizárólag az ellátásuk alatt álló emberek jólétével foglalkozzanak. Mivel az orvosi intézmény megromlott, és nem lett más, mint vállalati és politikai eszköz, nem bízom abban a kísérleti gyógyszerben, amelyet olyannyira szeretnének beadni nekem.

20.

Különböző módokon nyomást gyakorolnak az injekció beadására, ami sérti az orvosi etikát és a demokratikus társadalom alapjait. A legjobb módja annak elérésére, hogy ne tegyek valamit, azt leginkább úgy érhetik el, ha kényszeríteni akarnak rá.

21.

A kormány harminc évre titkosította a vírussal és a kezelésekkel kapcsolatos protokollokat . Ez olyan információ, amelyet a nyilvánosságnak joga van tudni, és a kormány felelőssége megosztani. Mit takargatnak? Tényleg azt várják tőlem, hogy elhiggyem, hogy mindebben minden kóser, és elsősorban az egészségemmel foglalkoznak? Legutóbb ezt a jemeni gyermekek ügyével tették. Ha még nem ismerii, keressenek rá. Most is ugyanaz a jelenet zajlik. Először sem tévesztettek meg, és egészen biztos, hogy most sem fognak.

22.

A kormány megoszthatja személyes egészségügyi adatainkat külföldi vállalatokkal, de nem osztják meg velünk az ügyben a saját protokolljukat? Meg áll az eszem.

23.

A hatalom orvosokat, rabbikat, médiát és tömegeket toborzott azoknak az embereknek a figyelmeztetésére, akik nem akarják az új oltást felvenni. A legalávalóbb címkékkel bélyegeznek meg bennünket.. Azt mondják nekünk, hogy hiszünk az őrült összeesküvésekben, hogy ellenezzük a tudományt, hogy önzők vagyunk, hogy gyilkosok vagyunk, hogy nem törődünk az idősekkel, hogy a mi hibánk, hogy a kormány továbbra is drakonikus korlátozásokat kell meghozzon. Bennünket nem kérdeztek meg. Még azt is mondják nekünk, hogy hitbéli kötelességünk magunkat beoltatni, és ha nem tesszük meg, halálos vétket követünk el. Azt mondják, hogy ha nem egyezünk bele az injekció beadásába, akkor kénytelenek vagyunk örökre bent maradni otthonunkban, kizárva a közéletből.
Ez borzalmas, undorító, a józan ész, az erkölcs és a Tóra elferdítése. Elborzaszt, és csak tovább erősíti ezekkel az emberekkel szembeni bizalmatlanságomat, valamint kísérleti gyógyszerük elfogadásával szembeni ellenkezésemet. Hogy merészelik ezt?

24.

Sok olyan emberről tudok, aki megkapta az injekciót, de egyikük sem tanulmányozta mélyrehatóan a tudományt, vagy  mérlegelhette a lehetséges előnyöket a kockázatokkal szemben, nem vethette össze ezt a lehetőséget más alternatívákkal, vagy valóban tájékozott volt, és ezért úgy döntött, hogy ez az orvosi kezelés a legjobb megoldás számára . Éppen ellenkezőleg, a felhajtás, a propaganda, a nyomás, a félelem és a vak bizalom miatt fogadták el azt, amiben állítólag a „szakértők többsége” hitt (feltételezve, hogy MINDENKI mindent alaposan tanulmányozott és teljesen objektív volt, ami erősen kétséges ), a vak bizalom abban, amire bizonyos befolyásos rabbik késztették őket (a fentiek mellett), vagy hisztérikus félelem, hogy az egyetlen lehetőség az injekció beadása vagy a súlyos megbetegedés vár rájuk. Amikor tömeges hisztériát és kultuszszerű viselkedést látok az orvosi kezelés körül, rendkívül gyanakvó leszek, és elkerülöm.

25.

A gyógyszergyártóknak már régóta ismert, híres múltja van, hogy tömeggyilkosságokat okoznak olyan csodaszerekkel, amelyeket a gyanútlan populációkra alkalmaznak, még akkor is, ha már komoly problémák váltak ismertté.  Ahelyett, hogy megnyomták volna a “space” gombot, és megállították volna a gyógyszerek forgalmazását mindaddig, amíg ezeket a kérdéseket nem sikerült megfelelő módon kivizsgálni, a gyógyszergyártók mindent megtettek annak érdekében, hogy elnyomják az információkat és folyamatosan tolják a termékeiket. Amikor a vállalatok és az emberek ilyen érdektelennek bizonyulnak az emberi élet iránti aggodalmuk miatt, akkor nem bízom bennük, amikor új csodaszert röppentenek fel. Ez nem az első rodeónk.

26.

Valóban, a horrortörténetek már lassan beérkeznek, de a politikusokat ez a legkevésbé sem aggasztja, és valóban, a horrortörténetek szélsebesen érkeznek, de a politikusokat ez a legkevésbé sem aggasztja, az orvosi intézményrendszer félretolja őket oltástól független eseménynek vagy elhanyagolhatónak nyilvánítva, a média figyelmen kívül hagyja őket, a gyógyszergyárak teljes sebességgel, gőzerővel törnek előre, és azokat, akik megkongatják a vészharangot, továbbra is bántalmazzák, megalázzák, cenzúrázzák és büntetik. Nyilvánvaló, hogy nekik nem legfőbb gondjuk az életem és a közérzetem. Nem leszek laboratóriumuk következő tengerimalaca. Nem kockáztatom meg, hogy velem történjen meg a következő véletlen „egybeesés”.

27.

Bár sokan meghaltak röviddel az injekció beadása után – köztük teljesen egészséges fiatalok -, még csak nem is célozhatunk arra, hogy az injekciónak valami köze lehet ehhez. Isten tudja csak, miért és hogyan, ez a feltételezés tudományellenes, és még több ember halálát okozza. Én ellenben úgy vélem, hogy az tudományellenes, és bizony az okozhatja még több ember halálát, ha tagadják, hogy lehetséges bármilyen kapcsolat az oltás és a halálesetek között. Ha  zaklatják azokat, akik kételkednek benne, hogy  lehet ilyen  kapcsolat, és azok tudományellenesek, akik a legkevésbé sem kíváncsiak arra, hogy létezhet-e ez a kapcsolat. Ugyan ezek az emberek úgy vélik, hogy én is köteles vagyok injekciót kapni. Kösz, hülye azért nem vagyok!

28.

Visszataszít egy gyógyszeripari termék vallásos, kultuszszerű imádata, és nem veszek részt ebben a szertartásban.

29.

Az „egészségügyi” szolgáltatóink folyamatosan lebegtetik az injekció beadását, ennek ellenére nem adtak tényleges információt erről a kezelésről, vagy a lehetséges alternatívákról. Mindent, amit tudok, a hatalmon kívül esőktől, másoktól tanultam. A tájékozott beleegyezés egyfajta elfogadó beleegyezéssé vált. Elutasítom.

30.

Látok minden hazugságot, korrupciót, propagandát, manipulációt, cenzúrát, megfélemlítést, az orvosi etika megsértését, az integritás hiánya a tudományos folyamatban, a kellemetlen mellékhatások lelezése, a jogos aggályok elutasítása, hisztéria, kultuszszerű viselkedés, tudatlanság, zárt gondolkodásmód, félelem, orvosi és politikai zsarnokság, a protokollok elrejtése, az emberi élet iránti féltés hiánya , az alapvető emberi jogok és szabadságok tiszteletben tartásának hiánya, a Tóra és a józan ész torzítása, a jó emberek démonizálása, minden idők legnagyobb orvosi kísérletét kapzsi, megbízhatatlan, istentelen emberek végzik, azon emberek felelősségérzetének hiányát, akik azt követelik tőlem, hogy tegyek mindent kockára… mindezt látom, és úgy döntöttem, mindannyian elfoglalhatják a helyemet a sorban. Bizakodni fogok Istenben. Használom azt az elmét, amellyel megáldott, és bízom a természetes ösztöneimben. Ez vezetett el a végső okhoz, amely összefoglalja, miért nem kapok „oltást”.

31.

Büdös az egész.

Forrás:  gatesofvienna.net/…s-why-i-wont-take-the-vaccine/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük