COVID oltóanyagok gyermekek számára történő beadására vonatkozó tervek azonnali felfüggesztése

A Children’s Health Defense a COVID oltóanyagok gyermekek számára történő beadására vonatkozó tervek azonnali felfüggesztését követeli
Az FDA június 10-én ül össze, hogy megvitassa a Pfizer COVID vakcina gyermekek számára történő lehetséges engedélyezését, annak ellenére, hogy a COVID statisztikailag jelentéktelen kockázatot jelent a gyermekekre nézve, míg a vakcinák sérülést és halált okozhatnak.

Mellesleg:

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) ma közzétett adatai szerint a COVID vakcinákat követő, minden korcsoportban jelentett halálesetek száma ezen a héten átlépte az 5000-es határt, ami 759-nel több, mint a múlt héten. Az adatok közvetlenül a VAERS-hez (Vaccine Adverse Event Reporting System) benyújtott jelentésekből származnak.

A VAERS az Egyesült Államokban a kormány által finanszírozott elsődleges rendszer a nemkívánatos oltási reakciók bejelentésére. A VAERS-hez benyújtott jelentések további vizsgálatot igényelnek, mielőtt az okozati összefüggés megerősíthető lenne.

A VAERS minden pénteken nyilvánosságra hozza az összes, egy meghatározott időpontig beérkezett vakcinasérülésről szóló jelentést, általában a közzététel időpontja előtt körülbelül egy héttel. A mai adatok azt mutatják, hogy 2020. december 14. és május 28. között összesen 294 801 összes nemkívánatos eseményt jelentettek a VAERS-nek, köztük 5 165 halálesetet – ez 759-nel több, mint az előző héten. Súlyos sérüléseket 25 359 alkalommal jelentettek, ami 3822-vel több, mint az előző héten.

A 12-17 évesek körében 40 szívgyulladásról és 16 esetben véralvadási zavarról érkezett jelentés.

Dr. Anthony Fauci szerdán közzétett e-mailjeinek fényében a Children’s Health Defense (CHD) felszólítja az egészségügyi hatóságokat, hogy azonnal állítsák le a COVID-19 vakcinák beadását kiskorúaknak, akár klinikai vizsgálatokban, akár sürgősségi felhasználási engedély alapján.

A 99,997%-os gyógyulási arány mellett a gyermekek nincsenek kitéve a COVID-19 fertőzések súlyos egészségügyi következményeinek nagy kockázatának – de a vakcina okozta mellékhatások jelentős kockázatának igen.

Május 19-én a Pfizer közzétett egy 37 oldalas “adatlapot” a 12 éves és idősebb gyermekeken tesztelt COVID-19 vakcinával kapcsolatos klinikai kísérleti adatokról. Az adatokból kiderült, hogy a vizsgálatokban részt vevő öt gyermekből négynél enyhe vagy súlyos mellékhatások léptek fel.

Függetlenül e mellékhatások súlyosságától, e kísérleti vakcina hosszú távú hatásai a gyermekek egészségére nem ismertek.

A szerdán nyilvánosságra hozott e-mailek azt bizonyítják, hogy Fauci tudta, hogy a vírus és a világjárvány vakcina nélkül el fog múlni, hogy a maszkok nem működnek, és hogy azok, akik felépültek a fertőzésből, jelentős immunitással rendelkeznek.

Mindezen ismeretek ellenére Fauci ragaszkodott ahhoz, hogy az emberek, köztük a gyerekek is, maszkot viseljenek, és hogy azokat, akik már átesett a COVID-on, beoltják.

A CHD követeli, hogy a szövetségi és állami szervek az óvatosság oldalára álljanak, különösen, ha a jövőnkről van szó: a világ gyermekeiről. A gyermekek COVID vakcinájával kapcsolatos döntések azonnali felfüggesztése létfontosságú.

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) június 10-re értekezletet hirdetett meg, hogy megvitassák a Pfizer vakcina gyermekpopulációk számára történő lehetséges engedélyezését.

A CHD igazgatótanácsának elnöke, Robert F. Kennedy, Jr. és a Children’s Health Defense évek óta szorgalmazza a zűrzavarban lévő országos oltásbiztonsági program javítását.

Március 15-én Biden elnöknek írt levelében Kennedy felvázolta az Oltási Mellékhatások Jelentési Rendszerének (VAERS) problémáinak hosszú listáját:

A lakosság vagy az orvosok ritkán jelentik a nemkívánatos eseményeket.
A klinikai vizsgálatok adatai gyakran elfogultak, nem állnak rendelkezésre vagy nem léteznek.
Az FDA és a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) oltóanyag-tanácsadó bizottságai és a gyógyszergyártó cégek közötti összeférhetetlenségek burjánzanak.
Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgálata és az Egészségügyi Kutatási és Minőségügyi Ügynökség által finanszírozott tanulmány szerint a VAERS rendszer a vakcinák mellékhatásainak mindössze 1%-át rögzíti.

Mégis, május 21-én a VAERS adatai 2020. december 14. óta 262 521 nemkívánatos eseményt, köztük 4 406 halálesetet mutattak ki a COVID-19 vakcinák után. A 12-17 évesek körében az oltási károsodások több mint háromszorosára nőttek a jelentés utolsó hetében.

1976-ban mintegy 50 haláleset miatt leállt a sertésinfluenza kampány Gerald Ford elnök alatt. A VAERS-nek történő aluljelentések ellenére az Egyesült Államokban most közel százszor ennyi haláleset következett be a COVID-oltást követően.

Az 1986-os nemzeti vakcinasérülés-kártérítési törvény (National Vaccine Injury Compensation Act), valamint a 2005-ös PREP törvény (PREP Act) megakasztotta a jogi lépéseket, mivel mindkettő gyakorlatilag nulla felelősséget biztosít a vakcinagyártóknak a termékeikért.

Ehelyett a felpereseknek – beleértve a gyermekeket is – kárigényeket kell benyújtaniuk a sérülések miatt, amelyeket ritkán fizetnek ki. A vakcinák által sérült és megölt gyermekek szülei tisztában vannak ezzel a rendszerrel. Most a COVID-19 vakcinák által megsérült emberek, vagy akiknek a szerettei meghalnak, szintén rájönnek, hogy magukra maradtak.

Kennedy új könyve, “Az igazi Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health” című könyve már előrendelhető a Barnes & Noble és az Amazon áruházakban. A könyv július 20-án jelenik meg.

Míg a média nagy része hallgat, a CHD elismerését fejezi ki Tucker Carlsonnak és más újságíróknak, akik foglalkoznak Fauci e-mailjeivel. A CHD jelenleg is folyamatban van egy információszabadságról szóló per benyújtása, amelyben hozzáférést követel a szerkesztetlen e-mailekhez.

A CHD arra kéri az embereket világszerte, hogy kommentálják az FDA petícióját, amelyben a COVID vakcinák sürgősségi felhasználási engedélyének azonnali visszavonását kéri.

A szervezet arra is kéri az embereket, hogy írják alá nevüket a Kongresszusnak küldött levélhez, amelyben támogatják az Előkészítő törvényt, amely létrehozná a COVID-19 világjárvány nemzeti bizottságát, hogy megvizsgálja és jelentést tegyen a világméretű válság mögött álló tényekről és okokról.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük