Cyber Polygon: A Great Reset tűzgyújtója – de azért nem kiút nélkül!

 

 

31.07.2021 | www.kla.tv/19421

 

A Világgazdasági Fórum (WEF) az orosz kormánnyal és globális bankokkal együttműködve 2020 júliusában és 2021 júliusában olyan nagy horderejű kibertámadások szimulációját hajtotta végre, amelyek vészhelyzetben az egész világgazdaságot összeomlasztanák. Mint tényleges esemény, ez előkészítené az utat a WEF által tervezett Nagy Újraindításhoz. A Cyber Polygon nevű szimuláció riasztó hasonlóságot mutat a szintén a WEF által támogatott Event 201 nevű világjárvány-szimulációval, amely nem sokkal a COVID-19 válság előtt zajlott. Bárki, aki össze tud rakni egyet és egyet, sejti, hogy mi fog következni. De mit tegyünk? Ahogyan egy tervezett bankrablást is meghiúsíthatsz azzal, hogy a bank épületét és az utcát kivilágítod, mint a nap, mindenhol futó kamerákat állítasz fel, és így közvetítesz: “Tudunk róla. Csak gyere, és mindenki látni fogja, és a játékodnak vége!” Ily módon a széles körben szétszórt információk és az éberen figyelő lakosság megelőzhette a legrosszabbat. Ez a műsor egy soha nem látott méretű bűntényre világít rá, nevezetesen az emberiség alattomosan kitervelt teljes kirablására, azzal a céllal, hogy közösen tegyünk keresztbe ennek a fondorlatos játéknak.

 

01_Nincs katasztrófa előzetes szimuláció nélkül

A WEF (Világgazdasági Fórum) elitszervezet és különösen annak vezetője, Klaus Schwab figyelmezteti a világ közvéleményét az internetet érő kibertámadás végzetes következményeire. Ezért támogatják a Cyber Polygon nevű előkészítő szimulációs gyakorlatokat. A globális pénzügyi rendszer és a globális ellátórendszer, azaz az energia- és szállítási útvonalak összeomlása fenyegető forgatókönyvként van a falra festve. Ha visszatekintünk a múltbeli támadási katasztrófákra, szinte mindegyiknél egy közös kép rajzolódik ki: a katasztrófák egy szimulációs gyakorlathoz kapcsolódóan, közvetlenül vagy késleltetve történtek. Ez történt 2001-ben a 2001. szeptember 11-i 9/11-gyel, a 2017 szeptemberében a londoni metróban elkövetett támadással, a Charlie Hebdo elleni párizsi merénylettel, és legutóbb a 2019 októberében bekövetkezett 201-es eseménnyel, amely megelőzte a tényleges koronai világjárványt, mint vírusos világjárvány szimulációs gyakorlatot, amely még mindig vasmarkában tartja a világ lakosságának többségét, végzetes következményekkel.

 

  1. Bevezetés a teljes ellenőrzésbe
  2. július elején zsarolóvírusos kibertámadás érte a Kaseya amerikai informatikai vállalatot. Ez a pénz zsarolásáról szólt. Ez a kibertámadás több mint 1000 olyan vállalatot érintett, amelyek a Kaseya szervereihez kapcsolódtak. A svéd Coop szupermarketláncot is érintette a probléma, és 800 üzletet kellett ideiglenesen bezárnia, mert a pénztárgéprendszer nem működött. Nem jött-e ez a forgatókönyv éppen a 9.7.2021-es Cyber Polygonra, a WEF által szponzorált virtuális kibertámadások szimulációs játékára? A lakosságot először pánikba kell ejteni a problémával, hogy beleegyezzenek a szimulációból eredő intézkedésekbe. A sorrend, mint oly sokszor: probléma, azaz valódi kibertámadás, reakció, azaz a cégek szorongása, a lakosság pánikba esése, majd a megoldás, ami itt a kiberpolipszimulációs játékok eredményei, azaz a totális ellenőrzés felé való elmozdulás.

 

David Rockefeller már 1991-ben egyértelműen utalt ezekre a bukási eseményekre. Szó szerint mondta:

“Egy globális átrendeződés küszöbén állunk. Már csak a megfelelő, mindent átfogó válságra van szükségünk, és a nemzetek be fogják venni az Új Világrendet.”

 

  1. A kiberpandémia alattomos lezárási narratívája

A kiberpandémia kifejezést a WEF kiberpoligon-szimulációival kapcsolatban dolgozták ki. A feltételezés szerint kibertámadás esetén a számítógépes vírusok a globális informatikai hálózatoknak köszönhetően villámgyorsan terjednek, és egész gazdasági ágazatokat bénítanak meg. Innen a világjárvány kifejezés. Ez érintheti az élelmiszerláncokat, az energiavállalatokat, a logisztikai vállalatokat, a bankokat stb., vagyis minden olyan területet, amely a mindennapi életünk gyakorlati részét képezi. A WEF elbeszélése szerint az ilyen horrorisztikus forgatókönyvekkel való megbirkózás érdekében az internet szigorú lezárására van szükség. Mivel potenciálisan mindenki lehet kiberterrorista vagy legalábbis egy vírussal fertőzött számítógépes rendszer üzemeltetője, hozzáférési korlátozásokra és ellenőrzésekre van szükség – mint a Corona-járványban. Hasonlóképpen – a fertőtlenítési intézkedésekhez, maszkok viseléséhez, vizsgálatokhoz, védőoltásokhoz hasonlóan – elkerülhetetlen lenne az informatikai létesítmények állandó átvilágítása, azaz a teljes ellenőrzés. Hát nem ijesztő, hogy néhány uralkodó oligarcha Új Világrendjének kötésmintái milyen alattomosan, látszólag logikus útként égnek be az agyunkba?

 

  1. Internet Patriot Act

Lawrence Lessig, a Harvard alkotmányjogásza azt állítja, hogy belső információkkal rendelkezik a készülő “internetes hazafias törvényről”. Ez kapcsolódna a 2001. október 26-i “USA PATRIOT Act”-hez, egy állítólagos terrorizmusellenes törvényhez, amelyet mindössze hat héttel a 2001. szeptember 11-i World Trade Center három tornyának lerombolása után fogadtak el. A rendkívül terjedelmes jogszabály (összesen több mint 1000 oldal) aligha készülhetett volna ilyen rövid idő alatt. Feltételezhető, hogy már felkészült, és csak erre a 9/11-es kezdeti eseményre várt. A törvény az amerikai állampolgári jogok példátlan korlátozását hozta magával. – Az új “internetes hazafias törvény” a szabadság és az önrendelkezési jogok további szélsőséges korlátozását jelentené. Egy nagyobb kibertámadás, ahogy azt a Cyber Polygon előrevetítette, lehet a kiváltó esemény. Mivel hirtelen mindenki potenciális kiberterrorista lenne, az internethez való hozzáférést csak intenzív személyiségvizsgálat után lehetne engedélyezni. A szabad véleménynyilvánítás és a független vizsgálat akkor végleg a múlté lenne. A törvény ürügye ismét a lakosság védelme lenne.

 

  1. A 4. ipari forradalom és az érdekelt felek kapitalizmusa

A WEF, amelynek tagjai között a világ leggazdagabb elitje is megtalálható, hivatalosan is bejelentette a Nagy Újraindítást. Ez az összehangolt átmenet a 4. ipari forradalom globális gazdasága felé, amelyben az emberi munkát egyre inkább felváltja a mesterséges intelligencia, és így irrelevánssá válik. De mi lesz az emberek tömegével? A válasz az érdekeltségi kapitalizmus, a fasizmus szélsőséges formája, és vele együtt a tömegek korlátlan ellenőrzése, például azáltal, hogy “elvágják” az emberek pénzhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférését, ha nem felelnek meg bizonyos előírásoknak, törvényeknek és rendeleteknek, vagy egyszerűen – virágnyelven szólva – életképtelennek – jó németül – szemétnek minősülnek, mint például az öregek, a betegek, a hátrányos helyzetűek, bizonyos etnikai csoportok stb. Ez az, amire a leendő hackerek törekszenek. Bár a leendő uralkodók ezt az ember és a bolygó közötti harmóniaként szépítik, elhallgatják azt a tényt, hogy a legtöbb ember az út szélére kerül a folyamat során.

 

Klaus Schwab, a WEF vezetője, virágnyelven így próbálja leplezni az emberek tervezett teljes kirablását: “Semmi sem lesz a tiétek, és boldogok lesztek tőle”.

 

  1. Programozott összeomlás a banki és pénzügyi rendszerben

A Világgazdasági Fórum (WEF) tervei szerint a központi bankok által irányított új, digitális gazdaságok fogják irányítani a munkanélküliek tömegeit. Ezek a digitális monopóliumok “elvághatják” bármely személy pénzét és a szolgáltatásokhoz való hozzáférését, ha az illető nem felel meg bizonyos törvényeknek és szabályozásoknak. Ahhoz, hogy ezt a radikális rendszert, más néven “érdekeltségi kapitalizmust” bevezethessük, a jelenlegi rendszernek először össze kell omlania. Ezt a bukást, amely a vagyon teljes átcsoportosítását jelenti alulról felfelé, jónak és szükségesnek kell beállítani az emberek előtt. Erre a legalkalmasabbak a mindenkit pánikba ejtő válságok – egy háború, egy világjárvány vagy egy összeomlás. Jelenleg pontosan ezt szimulálják. A Cyber Polygon néven szimulált kibertámadás lehetővé teszi, hogy arctalan hackereket okoljanak a gazdasági összeomlásért. Az igazi bűnözők így akarják elkerülni a felelősségre vonást és átvenni az egész világ irányítását.

  1. Az “orosz hacker” narratíva vége

A vezető média által előre meghatározott véleményt “narratívának” nevezik. Az “orosz hacker” narratívája azt hivatott elhitetni az emberekkel, hogy a kiberfenyegetések elsősorban Oroszországból érkeznek.

Meglepő módon a 2020-as Cyber Polygon válságszimulációs rendezvényen a BI.ZONE, az orosz kormány által ellenőrzött Sberbank leányvállalata volt a főszervező. Ez a Nyugathoz hasonlóan közvetlen ismereteket szerzett a nagy globális intézmények, bankok és vállalatok kibervédelmi rendszerének sebezhetőségéről. Mégsem volt a legkisebb felháborodás sem Nyugaton. Nem olyan szaga van, mintha az “orosz hacker” narratívája a valódi kiberterroristák nyomait hivatott eltüntetni?

 

  1. Milyen szerepet játszanak a hírszerző szolgálatok a Cyber Polygonban?

A Cyber Polygon 2020 előadói között olyan nagy nemzetközi vállalatok vezetői voltak, akik figyelemre méltó közelséggel rendelkeznek a hírszerzői körökhöz. Wendi Whitmore, az IBM X-Force Threat Intelligence alelnöke a kiberfenyegetésekről beszélt. Az ő, illetve az IBM részvétele a szimulációkban figyelemre méltó. A nagyvállalat összefonódik a CIA-val. A CIA nemrégiben közvetlenül az IBM Federal-tól vette fel az informatikai igazgatót. Az IBM viszont több milliárd dolláros felhőszolgáltatási szerződést kötött a CIA-val. – Yigal Unna, az izraeli Nemzeti Kiberigazgatóság vezetője tavaly arra figyelmeztetett, hogy a kibertámadások bármikor “kibertélbe” sodorhatnak minket, ami azt jelenti, hogy minden befagy. Ebben a minőségében Unna szorosan együttműködik az izraeli hírszerző szolgálatokkal. Ugyanígy a hírhedt Unit 8200-as egységgel is, amely hosszú múltra tekint vissza az USA és más országok elleni elektronikus kémkedésben, és maga is több pusztító hackertámadásért volt felelős. Ezek közé tartozik a Stuxnet vírus, amely kárt okozott Irán nukleáris programjában. Nem ijesztő a hírszerző ügynökségek jelenléte a Cyber Polygonon és a nagyvállalatoknál?

 

  1. Prepper – a válságot lehetőségként használja fel

Az adatinfrastruktúránkat érő nagyszabású támadások megbéníthatják az egész országot, kontinensünket, sőt az egész világot. Az áramellátás, a vízellátás, a közlekedési és szállítási rendszerek, a benzinkutak, a bankok, a távközlési rendszerek, az élelmiszerláncok stb. hirtelen összeomlanának. A legfontosabb dolog minden ember számára, hogy felkészült legyen. Egy jó “prepper”, azaz egy válsághelyzetre felkészült ember számára ez azzal a tudattal kezdődik, hogy egy ilyen áramszünet megtörténhet. Ez segít megőrizni a nyugalmat, ami elengedhetetlen a túléléshez. Ugyanilyen fontos, hogy szükségleteinket kielégítő készletekre, például vízre, élelmiszerre, gyógyszerekre, higiéniai cikkekre és így tovább, támaszkodhassunk. Nem kevésbé fontos tényező a barátokkal és hasonló gondolkodású emberekkel való kapcsolatépítés “a jó időkben”, a “válságterv” kidolgozása. Így lehet egymást támogatni a sokoldalú képességekkel, tehetségekkel, lehetőségekkel stb. Következtetés: Végső soron a válság lehetőséget kínál arra, hogy visszatérjünk az önfelelősséghez, a közösséghez és az önellátó regionális önkormányzathoz.

 

A leghatékonyabb prepper azonban még mindig az, aki nem csak a saját bőrét akarja menteni, hanem egy megmentendő egész részeként tekint magára, és ennek megfelelően viselkedik: Az információ – és e program tartalmának – minél szélesebb körben való terjesztése, és ezáltal az éberen figyelő és gondolkodó lakosság nevelése. Így a károk minimalizálhatók, és minden válsághelyzetet kezelni lehet.

 

Források/Linkek:

01. Nincs katasztrófa előzetes szimuláció nélkül

www.konjunktion.info/2021/03/systemfrage-vom-event-201-zu-cyber-polygon-die-wef-simulation-einer-kommenden-cyber-pandemie/

www.weforum.org/agenda/2021/01/klaus-schwab-on-what-is-stakeholder-capitalism-history-relevance/

02. Bevezetés a teljes ellenőrzésbe

www.n-tv.de/wirtschaft/Hacker-legen-Coop-Schweden-Kassen-lahm-article22660613.html

03_A kiberpandémia alattomos lezárási narratívája

Cyber Polygon 2021

 

www.konjunktion.info/2021/03/systemfrage-vom-event-201-zu-cyber-polygon-die-wef-simulation-einer-kommenden-cyber-pandemie/

 

 

04_Internet Patriot Act

www.bitchute.com/video/dbaDtEZcZ8WL

 

 

05_A 4. ipari forradalom és az érdekelt felek kapitalizmusa

www.konjunktion.info/2021/03/systemfrage-vom-event-201-zu-cyber-polygon-die-wef-simulation-einer-kommenden-cyber-pandemie/

 

www.weforum.org/agenda/2021/01/klaus-schwab-on-what-is-stakeholder-capitalism-history-relevance/

 

 

06_Programozott összeomlás a banki és pénzügyi rendszerben

www.konjunktion.info/2021/03/systemfrage-vom-event-201-zu-cyber-polygon-die-wef-simulation-einer-kommenden-cyber-pandemie/

 

www.epochtimes.de/technik/digital/vom-event-201-zum-cyber-polygon-2021-hochkaraetige-simulation-einer-globalen-cyber-pandemie-a3479655.html

 

www.wochenblick.at/horror-szenario-wef-planspiel-simuliert-cyberattacke-auf-lieferketten/

 

 

07_Az “orosz hacker” narratíva vége

www.konjunktion.info/2021/03/systemfrage-vom-event-201-zu-cyber-polygon-die-wef-simulation-einer-kommenden-cyber-pandemie/

 

 

08_Milyen szerepet játszanak a hírszerző szolgálatok a Cyber Polygonban?

www.wraltechwire.com/2020/11/23/ibm-lands-a-cloud-deal-with-cia-as-part-of-reported-multi-billion-dollar-contract/

 

www.govconwire.com/2019/03/ibms-juliane-gallina-to-serve-as-chief-information-officer-at-cia-in-april/

 

www.algemeiner.com/2020/05/28/cyber-winter-is-coming-top-israeli-official-warns-after-iran-attack-on-water-system/

 

www.timesofisrael.com/israel-gets-top-marks-for-entrepreneurship-innovation-in-wef-report/

 

 

09_Prepper – a válságot lehetőségként használja fel

www.theorganicprepper.com/how-to-prep-for-a-cyberattack/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük