Dennis Prager: A COVID zárolása már nem hiba, hanem „bűncselekmény”

A konzervatív kommentátor kijelentette, hogy Amerika a COVID alatt „felismerhetetlenné vált”.

Kiemelt kép 2020. szeptember 3. ( LifeSiteNews ) – Dennis Prager konzervatív kommentátor a legutóbbi szindikált rovatában azzal érvelt, hogy az Egyesült Államokban közel hat hónappal ezelőtt bevezetett COVID-19 lezárások már nem csak tévedések.

“A bezárás bűncselekmény” – írta a rádió beszélgetős műsorvezetője . “De még ennél is idegesítőbb, hogy ennyi amerikai támogatja.”

“Ez az ország felismerhetetlen azok számára, akik átéltük az 1968-1970 közötti járványt, amely a Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ szerint körülbelül 100 000 amerikait megölt – 170 000 amerikai 2020-as egyenértékű” – foglalta össze. – Semmi sem áll le. Nem egy maszkot viseltek.

Prager szembeállította a koronavírus Svédországban alkalmazott megközelítését a saját Kalifornia államával alkalmazott megközelítéssel, és arra a következtetésre jutott, hogy mindenkinek követnie kellett volna a skandináv ország példáját.

“Ez az ország soha nem zárkózott el, sőt 16 év alatti gyermekeket is az iskolában tartott egész idő alatt” – mutatott rá. “Ami a tanárokat illeti, a svéd Közegészségügyi Ügynökség arról számolt be, hogy” a COVID-19 előfordulási gyakoriságának összehasonlítása a különböző szakmákban nem jelentett nagyobb kockázatot a tanárok számára “.

Ezzel szemben a kaliforniai iskolák többnyire továbbra is vagy kizárólag online tanítanak, vagy kisebb osztályokat vesznek igénybe, egyes diákok iskolába járnak, mások pedig váltakozva maradnak otthon.

A tanárok Los Angelesben és az Golden State más részein – írta Prager – „nem hajlandók belépni egy olyan osztályterembe, ahol diákok vannak. Szakmájuk iránti megvetésüket csak a Los Angeles-i tanárok szakszervezete váltotta fel, amely bejelentette, hogy a tanárok nem folytatják a tanítást, amíg a rendőrséget nem fedezik le.

Az iskolákon kívül Svédország körülbelül egy hónapja jelentette, hogy „szinte egyetlen haláleset sem történt a COVID-19 miatt, miközben az egész társadalom nyitott és szinte senki sem visel maszkot … Minden célból Svédországban vége a vírusnak”.

Eközben Kaliforniát Gavin Newsom, demokrata kormányozza – „amely a vezetők közül a legveszélyesebb: korlátlan hatalommal rendelkező bolond”. A kormányzó „több tízezer kisvállalkozást és megdöbbentő megélhetést pusztított el és folytat” – hangsúlyozta Prager.

A politikusokat önkényes normáikért is felszólította, hogy állítsák le a vírus terjedését.

“Miért ehetnek az emberek maszk nélkül egy repülőgépen – hüvelyk, nem hat láb, idegenektől -, de nem ehetnek egy kaliforniai étteremben, amely sokkal nagyobb, mint a repülőgép belseje, miközben másoktól hat méterre ülnek? kérdezte. “Mivel a Newsom megrendelte, a Los Angeles Times támogatja, és a juhokhoz hasonlóan a kaliforniaiak is elfogadták.”

Prager idézte Sebastian Rushworth svéd orvost, aki kifejtette, hogy hazájában az emberek mára visszatértek a normális életbe. Azok az országok, amelyek polgáraikra messzemenő zárlatokat szabtak ki, indokolatlanul cselekedtek – érvelt.

“Teljes leállítás a halálozások teljes számának csökkentése érdekében csak akkor van értelme, ha hajlandó maradni bezárva, amíg rendelkezésre áll egy oltás” – mondta Rushworth. – Ez évekbe telhet. Egyetlen ország sem hajlandó ilyen sokáig várni. ”

Májusban Prager továbbra is fenntartotta, hogy a koronavírus lezárása „hatalmas hibának minősülhetett”, vagy „valószínűleg a világ legsúlyosabb hibája volt” – nem jutott el odáig, hogy bűncselekménynek nevezze őket.

“A lezárás” valószínűleg még katasztrofálisabb (mint a vírus) a következményében: a globális élelmiszer-ellátó rendszerek összeomlása és a széles körű emberi éhezés “(dőlt betűvel kiegészítve)” – írta akkor Prager. “Ezt a baloldali The Nation publikálta, amely ennek ellenére lelkesen támogatja a lezárásokat.”

Az eliteket – nem egyszerűen a baloldalokat – azzal vádolta, hogy „csalók, gyávák és éretlenek”.

A Prager 2009-ben megalapította a PragerU konzervatív nézőpontú oktatóvideót. A YouTube az elmúlt években korlátozott hozzáféréssel rendelkezik a Google tulajdonában lévő platformon közzétett videókhoz.

A PragerU végül több pert indított mind az állam, mind a szövetségi szinten a társaság ellen.

Az egyik panasz, amelyet a Kaliforniai Legfelsőbb Bírósághoz nyújtottak be, azzal érvelt, hogy a Google „továbbra is jogellenesen korlátozza és korlátozza a beszédet és a kifejezést a YouTube néven ismert globális közösségi média és videómegosztó platformon”.

A Fox News arról számolt be, hogy a PragerU azzal vádolta a Google-t, hogy négy módon sértette meg a kaliforniai állam törvényeit, többek között „a szólásszabadság jogellenes megfékezésével, az állam alkotmányának megsértésével, valamint a PragerU megkülönböztetésével politikai, vallási vagy egyéb diszkriminatív animus alapján”, megsértve a kaliforniai Unruh polgári törvényt. Törvény. ”

Ezen túlmenően a per állítása szerint a Google, amely 2006-ban több mint 1,6 milliárd dollárért vásárolta meg a YouTube-ot, „törvénytelen, félrevezető és tisztességtelen üzleti gyakorlatot folytatott”. 2019-ben a YouTube nagyjából 15 milliárd dolláros bevételt hozott.

A pereket végül a bíróságok elutasították.

Forrás: Lifesitenews

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük