Dr. Bardócz Zsuzsa: Ne meneteljünk önként a vágóhídra!

Dr. Bardócz Zsuzsa: Ne meneteljünk önként a vágóhídra!
Doktor Bardócz Zsuzsa vagyok. Vegyész, biokémikus, a táplálkozástudomány professzora, az MTA doktora. … A Covid 19 oltással azt szeretném elmondani, hogy ez nem oltás, hanem csak kísérleti engedéllyel rendelkező, vészhelyzetben felhasználható géntherápiás eljárás. Ez nem oltás! Mindenkit kérek, hogy a géntherápiát, melynek a célját mindjárt ismertetem, ne hívja oltásnak! …
A Sinopharm kínai vakcina kivételével, ami valóban oltás, minden Covid-19 oltásnak nevezett kezelés olyan géntherápiás eljárás, ami azt a szintetikus mRNS-t tartalmazza, amely a SARS-CoV-2 vírus tüskefehérje előállításához szükséges. A tüskefehérje a vírusnak az a része, amely a sejtekhez való kapcsolódást segíti. A tüskefehérje okozza a tüneteket és a betegséget, lehetővé teszi, hogy a vírus genetikai anyagát a sejtekbe juttassa. A vírusreceptorok megtalálhatóak az agyban, tüdőben, vérben, májban, vesében, szívben, az erek falában, a spermában, a méhlepényben.
Azzal nyugtatnak minket, hogy az mRNS nagyon gyorsan elbomlik. Így az oltás hatása néhány nap után megszűnik. De az injekcióban a biofegyverként kifejlesztett szintetikus tüskefehérjéje van, amit a laboratóriumban úgy alakítottak ki, hogy ne bomolhasson le, és a sejtjeink védekező rendszerei ne tudják felismerni. A lipid nanorészecskék azért veszik körül az mRNS anyagát, hogy az minden egyes sejtünkbe bejuthasson, és azokat átalakíthassa biofegyvergyárrá, tulajdonképpen.
Arra a kérdésre, hogy mennyi ideig dolgozik bennünk az mRNS, senki nem tud válaszolni. Az bizonyított, hogy az oltás helyén még fél év múlva is kimutatható a tüskefehérje genetikai anyaga. Nincs semmi adat arra, hogy hosszútávon milyen hatással lesznek ezewk a fehérjék az egészségünkre, ugyanis hivatalosan is ez a világon a legnagyobb géntherápiás kísérlet, ami csak 2022 végére ér véget.
2:32 Mindenkit felszólítok, hogy ezt a géntherápiás eljárást ne nevezze oltásnak! Mert ennek célja a népességkontroll, az emberek elpusztítása!!!
A rövidtávú hatásokat már ismerjük. A hosszútávú hatásokról csak találgatni lehet Ezek között sokféle betegség fog megjelenni, ahogy az az USA és a … mellékhatás bejelentő oldalaiból már látható.
2:56 Ezek között idegrendszeri betegségeket, agyvérzést, szivacsos agyvelőgyulladást, Vagy kergemarhakórt, infarktust, vérzéseket, férfi és női sterilitást, vese és májproblémákat is találunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük