Dr. Grisz-Brisson: Halló Németország

2
Dr. Grisz-Brisson kezdetektől nagy szabadságharcos.  Most újra megszólalt:
“Halló Németország! Újra itt vagyok.
A nevem Margareta Grisz-Brisson, neurológus vagyok Müllheim-ból. Egy német tanulmány megmutatta, hogy a Lockdown nem ér semmit. Egy tanulmány Oxfordból megmutatta, hogy a piacon található 5 oltás nem ér semmit. Mindenekelőtt a mi német mesterdarabunk Biontech/Pfizer sem. De semmi aggodalom! Legalább 96 cég van a piacon, melyek az oltásukkal meg akarják menteni a világot. Ne legyenek illúziói! Beoltathatom magamat, hogy szabad legyen utaznom. A világon sok veszélyes vírus van és sok cég is van, melyek az emberiséget az oltásaikkal meg akarják menteni. Kedves emberek! Hagyjátok, hogy világosan megmondhassuk, mi viseljük a felelősséget az egészségünkért és ha betegek leszünk, elmegyünk az orvosunkhoz. Nem virológushoz, epidemiológushoz, kereskedőhöz, állatorvoshoz, statisztikushoz vagy a WHO-hoz. Kérlek haggyatok békén minket! A ti módszereitek, távolság, szennyezett arcrongy, orrfúrás és oltás félresikerültek. Elrontottátok az esélyeteket. Kedves embertársaim! Ennek vége. A fekete-piros-sárga-zöld kormány megmutatta, hogy eladná még a bőrünket és a csontunkat is. Nem gondoljátok, hogy itt az ideje cselekedni?
Kedves orvosok, nélkülünk összedőlne a kártyavár. Kedves bírók, újságírók, tanárok, étteremtulajdonosok, dolgozók, vállalkozók, apák és anyák! Nélkülünk a lidércnyomásnak vége. Kedves rendőrök! Határolódjatok el a verőosztagoktól! Két méter magas fegyveres férfiak, akik nőkre, gyerekekre és idősebb emberekre vetik magukat, ezek nem német rendőrök, ezek SA verőosztagok. Kedves embertársak! Népünk legsötétebb órái nem 1945-ben hanem 1933-ban pontosan ezekkel a módszerekkel kezdődtek. A kormányok akik a népnek hazudnak, becsapják, elrabolják a szabadságát és erőszakot alkalmaznak, nem kormányai a Német Szövetségi Köztársaságnak, hanem fasiszta vadhajtások, akiket Németországban nem tűrünk meg. Az állam, nem a politika. Az állam mi vagyunk. Az emberek, a nép, a szuverén, azok, akik ennek a politikai rögeszmének a szenvedéseit viselik. Ennek vége. A tétovázókba lelket öntünk, a bizonytalanokat bátorítjuk, mindannyian, közösen aktívak leszünk. Mindig a kevesek voltak azok, akik bűnt terveztek, de mindig a sokak voltak azok, akik ezt hagyták megtörténni. Ez nem fordulhat elő újra. Mikor Németországba jöttem, éveken keresztül nem találtam kritikát Németországgal szemben. És ezzel még mindig így vagyok. Mert ezeket az embereket, akik ezeket a bűncselekményeket elkövetik, nem azonosítom Németországgal. Kedves embertársak, akiknek más véleménye van mint nekünk! Hagyjátok, hogy beszéljünk egymással! Látni fogjuk, hogy sokkal több közös van bennünk, mint ami elválaszt minket. És mi közösen ilyen beszélgetésektől gazdagodva fogunk cselekedni. Nem mondjuk, hogy mi ezt jobban csináljuk. A mi mottónk az, hogy közülünk mindenki teszi, ami tőle telik.”

Dr. Grisz-Brisson: Halló Németország

2 thoughts on “Dr. Grisz-Brisson: Halló Németország

 1. A felvilágosítás tilalma/bojkottja természetesen egyre jobban feszül, majd szétpukkan. Ekkor láthatóvá válik az összes konstrukciójával.
  Megemlítek egy korábbi osztrák esetet : A Bécsi Orvosi Kamara sárga plakátján 10 pontba foglalta össze a mobilhasználatát, hogy a lakosságot megvédje és felvilágosítsa ! Ehhez hasonló kellene épp a demokratizmusban, de látható, hogy a demokratizmus egy a sok fedőnév közül, hogy az aljasságokat el lehessen tusolni, késleltetni ! Itt a tömeges, kitervelt népirtást, sátánisták uralkodását kell eltusolni, de egyre tisztább a kép és az ébredés ! Így nem lehet oltóbotrány, hanem kitervelt népirtás, csendes, láthatatlan, modern pusztító fegyverekkel, melyhez a nontechnológia is tartozik ! Sajnos az EU és a Tagállamok vezetői az összeesküvők és saját népüket, gazdaságukat teszik tönkre ÖNERŐBŐL ! Ez a katonaság nélküli hatásos világháború ! Ehhez csatolt a digitalizmus, a biológia, az ideológia médiapropaganda háború egyszerre ! Ehhez el kell butítani, megfélemlíteni a népet, melyet a média kitűnően csinál propagandájával ! Komplex bűntettek sora történik a 21. században, melynek véget kell vetni. Vissza kell fordulni a természethez, melyből kinőttünk, ahová tartozunk !
  Az új világrend rég kihirdetett, mert a Rockefeller Foundation, az 1$ bankjegy írásos anyaga elérhető. Értehetetlen, miért nem aktív az érintett népvédő egylet, vagy akár az interpol, vagy az emberi jogok bírósága. Mindezek tétlenek, mely jelenti hová tartozásukat.
  A nyilvános tény, hogy B. Gates a népességet 0,5 milliárdra csökkenti, egy nyílt giganáci holokauszt. Miért tétlen az érintett katonaság, rendőrség, de nemzetközi szinten is tétlen !
  Egyszerűen az összefüggéseiben való felvilágosítás, az arra való felkészítés hiányzik ! Hát rajta tegye mindenki kötelességét. A globális népirtás az oltóanyag beadásával megkezdődött !!! Nyílt világháború, ahol a hadbíróság ténykedése szükséges ! Ha nem, akkor a nép teszi ezt !
  Mindenkinek kell tudni a nürnbergi oltási kódex tartalmát, következményét ! Azok akiknek hatalmuk e felett áll, le kell, hogy szálljanak e gaztett miatt a földre, a néphez ! És a nép fog ítélkezni ! Remélem mielőbb !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük