Dr. Lee Merritt: Az Állatkísérletekben, Miután MRNS Technológiával Injekciózták, Minden Állat elpusztult a reinfekciók

A következő interjúban Dr. Lee Merritt kifejti, hogy az mRNS technológia nem oltóanyag , tükrözve azt, amit Dr. David Martin a közelmúltban kijelentett .

Állatkísérletekben, miután az mRNS-injekciókat beadták a macskáknak, amikor a vírus ismét megérkezett a testbe, trójai falovaként érkezett meg, amelyet a macskák saját immunrendszere nem észlelt. A vírus vitathatatlanul szaporodott, és a kísérletben részt vevő összes állat különböző okok miatt elhunyt.

Nézze meg alább:

Dr. Lee Merritt szerint

Ami történt, az az, hogy minden állat elhullott … de nem a „vakcina” miatt halt meg. Mitől haltak meg az úgynevezett „immunerősítés”, és most „antitestfüggő javításnak” (ADE) hívják.

Így történik:

Ők készítik az RNS-t, és Ön megkapja az „oltást”, és jól megy. Most kihívod az állatot azzal a vírussal, amely ellen állítólag immunizálnod kell.

Tehát amikor a macskákat SARS-szal [más néven SARS-CoV-1, koronavírus fajként] támadták meg, a vírus megölése vagy gyengítése helyett az immunválasz, amelyet a rendszerbe építettek, amikor a vírust eltávolították és kódolták, tehát a vírus úgy érkezett a macska testébe, mint egy trójai faló, amelyet a macska saját immunrendszere nem látott, majd ellenőrzés nélkül replikálta, és elsöprő szepszissel és szívelégtelenséggel megölte a macskát. És ez görényeken is megtörtént, minden alkalommal megtörtént, amikor ezt megpróbálták.

Csak hadd mutassak rá. Soha nem sikerült sikeresen elvégeznünk egy ilyen típusú vírus állatkísérletét.

Soha nem tettük ezt még embereknél … Igazából nincsenek sikereink.

Ezt a vakcinát még azelőtt terjesztették az elosztóközpontokba, hogy még az FDA-val törődtek volna azzal, hogy jóváhagyja. Rájössz erre?

Soha nem láttam, hogy ilyen történt volna.

Videó hivatkozás: BitChute.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük