Dr. Michael Yeadon: Nincs szükség oltásokra, a COVID-járványnak vége

“Nincs szükség oltásokra, a COVID-járványnak vége – mondja a Pfizer volt alelnöke”

Dr. Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke és az allergiával és légzéssel foglalkozó főtudós kijelenti, hogy az univerzális oltás iránti törekvésnek „a gonoszság szaga” van, amellyel „erőteljesen fel fog lépni”.

Egy nemrégiben megjelent  cikkében Dr. Michael Yeadon, aki „több mint 30 évet töltött az új [allergiás és légzőszervi] gyógyszerek kutatásának vezetésével a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalatainál”, és a „ Pfizer-  től” vonult nyugdíjba  „ezen a területen a legmagasabb szintű kutatási pozícióval, ”Írta: 

„A pandémia ellen egyáltalán nincs szükség oltásokra. Még soha nem hallottam ilyen hülyeségeket az oltásokról. Ne oltsuk be azokat az embereket, akiket nem fenyeget betegség. Azt sem javasolja, hogy fitt és egészséges emberek millióit oltsák be olyan oltóanyaggal, amelyet még nem teszteltek klinikailag alaposan embereken. Figyelembe véve a népesség immunitásának valóságát, amikor a vírus iránti fogékonyság igen alacsonyra, 28-35% -ra csökken, „-ez a populáció már nem tudja támogatni a betegség egyre terjedő kitörését”, és így a vírus egyszerűen elapad és eltűnik”.

Avészhelyzetekkel foglalkozó tudományos tanácsadó csoport (SAGE), az Egyesült Királyság kormányzati ügynöksége, amelynek feladata a központi kormány tanácsadása vészhelyzetekben. A SAGE meghatározó szerepet játszott az Egyesült Királyság nyilvános zárolási politikájának meghatározásában, beleértve a  közelmúltban  végrehajtottakat is , válaszul a COVID-19 vírusra.

Miután rámutatott, hogy a SAGE-nek hiányzik az alapvető szakértelme az általuk kezelt területen, és tagjai közt „nincsenek klinikai immunológusok”, Yeadon két alapvető hibát emel ki előfeltevéseikben, amelyek átfogó következtetéseik gyökeresen hibásak, ami a „ a lakosság kínzásáhozvezetett  az elmúlt hét hónapban. ”  

Első alapvető hiba: 100% -os érzékenység „nevetséges” vélelme

Az első téves feltételezés, amelyet a SAGE feltételez, az az, hogy „a populáció 100% -ban fogékony volt a vírusra, és hogy nem létezett már létező immunitás”. 

Yeadon szerint ez a fogalom „nevetséges, mert bár a SARS-CoV-2 valóban újszerű, de a koronavírusok nem. Nincs olyan, hogy “ős nélküli vírus”. ” Valójában rámutat, hogy legalább “négy, endémiás, náthát kiváltó koronavírus létezik [[amelyek] szabadon keringenek Nagy-Britanniában és másutt”. Azok, akiket „egy vagy több ilyen endémiás, náthát okozó koronavírus megfertőzött a múltban, hosszú élettartamú és robusztus [T-sejt] immunitással rendelkeznek, nemcsak ezekkel a vírusokkal, hanem szorosan rokon vírusokkal szemben is. A SARS-CoV-2 egy ilyen szorosan kapcsolódó vírus. ”

Továbbá kijelenti, hogy a COVID-19 „esetek” kimutatására használt közös PCR-teszt pozitív lehet, ha valaki megfertőződik ezen közönséges koronavírusok egyikével, ami ezt a tesztet sokkal kevésbé megbízhatóvá teszi. Természetesen ezen tesztek végeredményei alapján sok ezer embert  „önkéntes karanténra” kárhoztattak.

A járvány gyakorlatilag véget ért és egy megfelelően működő NHS (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) könnyen kezelheti. Ennek megfelelően azonnal meg kell engedni minden országnak, hogy visszatérjen a normális élethez. ” – fejezi be Yeadon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük