Dr. Pinky Feinstein – Soha még egy oltóanyag nem okozott ennyi sérülést!

Az Izraeli Népi Bizottság közli a Covid-19 vakcinával kapcsolatos káros hatásokról szóló jelentést

Dr. Pinky Feinstein, az Izraeli Népi Bizottság elnöke, a világnak szóló fontos üzenettel – Soha még egy oltóanyag nem okozott ennyi sérülést!
Az amerikai VAERS rendszer szerint az Egyesült Államokban 2021 első 4 hónapjában 3409 halálesetet jelentettek az oltottak körében. 2021-ben az amerikai VAERS rendszer szerint 7 halálesetet jelentettek 0-17 éves korosztályban a Covid 19 oltással kapcsolatban 2021-ben, ebből 6 a Pfizer-Biontec-től.

Az oltást követően 330, az oltás közelében bekövetkezett halálesetről érkezett jelentés (90%-ban az oltást követő 10 napig). A halálesetek 64%-a férfi. Az egészségügyi minisztérium közleménye szerint: csak 45 haláleset történt az oltás utáni közelségben.
A Központi Statisztikai Hivatal (CBS) adatai szerint 2021 január-márciusában, az oltási akció közepette 18%-kal nőtt az általános halálozás Izraelben az előző évi háromhavi átlagos halálozáshoz képest. Valójában a 2021. január-márciusi időszak az elmúlt évtized leghalálosabb, a legmagasabb általános halálozási arányt mutató időszaka, ha összehasonlítjuk az elmúlt 10 év megfelelő hónapjaival. Eszerint az értékelés alapján megbecsülhető, hogy az oltást követően Izraelben az oltás közelében bekövetkezett halálesetek száma jelenleg körülbelül 1600-1700 főre tehető. A naponta beoltott emberek száma és a napi halálesetek száma között magas korreláció van, az oltást követő 10 napig terjedő tartományban, minden korcsoportban. A második oltás utáni halálozás kockázata magasabb, mint az első oltás utáni halálozás kockázata. E jelentés megjelenéséig összesen 2646 nemkívánatos eseményről szóló jelentést rögzített az Izraeli Népi Bizottság, és a jelentések továbbra is folyamatosan érkeznek. Ezek a jelentések az emberi szervezet szinte minden rendszerének károsodását jelzik. Rávilágítanak arra az érthetetlen szakadékra is, amely a hivatalos izraeli médiajelentések és a valóságos történések között tátong, és amely lehetővé teszi a “két világ” helyzetét, mivel az újságírók nem képesek érzékelni, azonosítani és beszámolni arról, ami a polgárok valós életében valójában történik.
Ezt az értékelést tetézi az a tény, hogy mintegy 250 000 ember nem jelent meg a második adag oltóanyag beadására, a zöld útlevél minden masszív társadalmi és munkahelyi nyomás ellenére. Úgy véljük, hogy többségük azért döntött így, mert az első oltásadagot követően mellékhatásokat tapasztaltak. Elemzésünkben viszonylag magas arányt találtunk a szívvel kapcsolatos károsodások tekintetében. Az összes szívesemény 25%-a 40 év alatti fiataloknál következett be, a leggyakoribb diagnózis ezekben az esetekben a szívizomgyulladás vagy a szívburokgyulladás volt.
Emellett nagy gyakorisággal figyeltünk meg masszív hüvelyi vérzést, neurológiai, csontváz- és bőrsérüléseket.
Meg kell jegyezni, hogy a jelentett mellékhatások jelentős része közvetlenül vagy közvetve a véralvadási zavarokhoz kapcsolódik (szívinfarktus, stroke, vetélés, végtagok véráramlási zavara, tüdőembólia).
Valószínűleg sok ezer be nem jelentett eset van. A kórházak és klinikák egészségügyi személyzetétől egyre több bejelentést kapunk erről a jelenségről. Az általános benyomás az, hogy a kórházakban a jelek szerint káosz és zűrzavar uralkodik a tekintetben, hogy miként kezeljék az egyre növekvő számú oltássérült beteget, miközben a betegek nem kerülnek nyilvántartásba. A sürgősségi osztályokon manapság sok orvos azzal a kérdéssel kezdi az anamnézisvizsgálatot: “Mikor oltották be Önt?”, de az elbocsátó levelekben erről nem írnak semmit.
Mindezek és az előttünk álló részletes információk fényében és a jó, megbízható és fejlett orvoslás érdekében, minden ember számára és tiszta szándékból ezennel kinyilvánítjuk azt a kijelentést, amelyben az orvostudomány minden ágának egyet kellene értenie: “Amint új, mindenféle gyógyszert alkalmazunk tömegesen, és nem rendelkezünk elegendő ismerettel annak valódi biztonságosságáról, az azt követő minden káros hatást úgy kell tekinteni, hogy az ezzel a gyógyszerrel kapcsolatos, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik. Ez az egyetlen módja a valódi információk megszerzésének, a maximális biztonsági felügyelet biztosításának, és annak, hogy a nem orvosi indítékok ne befolyásolják a gyógyszer valódi természetének és az emberekre gyakorolt hatásának értékelésére és megismerésére irányuló folyamatot”.

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük