Dr. Reiner Fuellmich megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt a jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen

2020. szeptember 20-án közzétettem egy videót a YouTube-on, amelyben Dr. Reiner Fuellmich, az Egyesült Államokban is engedélyezett ügyvéd kijelentette, hogy a világ egyik legnagyobb csoportos keresetet kezdeményezi. Egy per “Christian Drosten és sleppje” ellen. A jogi csata középpontjában a “Dosten-teszt” áll, ahogy Fuellmich nevezi. Bár egy ilyen méretű jogi eljárás világszerte egyedülálló és összetett vállalkozás, amely nyilvánvalóan nagyfokú stratégiai gondosságot és előkészítő munkát igényel, ma, öt hónappal a nagy bejelentés után itt az ideje, hogy megkérdezzük:

 

Dr. Fuellmich!
Mik a konkrét eredmények?  – Miért viselkedik világszerte csak néhány ügyvéd úgy, mint ön?

Az orvosi, banki és értékpapírjogi szakértő szerint “abban a pillanatban, amikor a PCR-teszt eltűnik, a járványnak vége”.
Ahogyan a YouTube szabályozott szólásszabadságának és a fenyegető szankcióknak a be nem tartásáért járó szankcióknak a nyomán haladunk előre.

Dr. Reiner Fullmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen.  Fullmich és csapata bemutatja a hibás PCR-tesztet és az orvosok utasítását, hogy minden komorbiditási halált Covid-halálnak minősítsenek csalással.

A PCR-tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására, és 100% -ban hibás 35 ciklus beállítástól.  A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra állították.  A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 ciklusra állított teszt nem mutat pozitív esetet, nem mutat eredményt számukra.  Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet ennek a hibás tesztnek a segítségével követnek nyomon.

A hibás tesztek és a csalárd halotti anyakönyvi kivonatok mellett maga a „kísérleti” vakcina is sérti a genfi ​​egyezmény 32. cikkét.  Az 1949. évi Genfi IV. Egyezmény 32. cikke értelmében „megcsonkítás és orvosi vagy tudományos kísérletek nem megengedettek egy védendő személy orvosi kezeléséhez”.  A 147. cikk szerint a védendő személyeken végzett biológiai kísérletek súlyosan megsértik az egyezményt.

A „kísérleti” vakcina megsérti mind a 10 Nürnbergi-kódexet, melyek halálbüntetést szabnak azokra, akik megsértik ezeket a nemzetközi törvényeket.

A “vakcina” nem felel meg a következő öt követelménynek, hogy vakcinának lehessen tekinteni, és a  definíció szerint orvosi “kísérlet”:

1. “Immunitást nyújt a vírussal szemben.”

Ez egy „titkolt” génterápia, amely nem nyújt immunitást a Coviddal szemben, és azt állítják, hogy csökkenti a tüneteket, ám még a kettősen beoltott a betegek 60% -át is veszélyezteti, akiknek covid fertőzésben ER vagy ICU szükséges.

2. “Védi az oltottakat a vírustól.”

Ez a génterápia nem nyújt immunitást, és a kettős oltással még mindig képes elkapni és elterjeszteni a vírust.

3. “Csökkenti a vírusfertőzés okozta haláleseteket.”

Ez a génterápia nem csökkenti a fertőzés okozta haláleseteket.  Duplán oltottak is meghalnak Covidban.

4. “Csökkenti a vírus keringését.”

Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus terjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben.

5. “Csökkenti a vírus terjedését.”

Ez a génterápia még mindig lehetővé teszi a vírus átterjedését, mivel nulla immunitást nyújt a vírussal szemben.

A nürnbergi törvénykönyv  megsértése a következő:

Nürnbergi 1. sz. Kód: Az önkéntes hozzájárulás elengedhetetlen.

Senkit sem szabad orvosi kísérletre kényszeríteni informált beleegyezés nélkül.  Sok média, politikai és nem orvosi személy azt mondja az embereknek, hogy menjenek el az oltásra, az biztonságos, és nem nyújtanak információt a génterápia káros hatásairól vagy veszélyeiről.

Az országok lezárásokkal és fenyegetésekkel arra kényszerítik az embereket, hogy beoltassák magukat, és eltiltják őket a szabad társadalomban való részvételtől oltóanyag-útlevél vagy zöld bérlet alapján.  A korábbi nürnbergi perben még a média ellen is indítottak eljárást, és a tagokat halálra ítélték, mert a nyilvánosság előtt hazudtak az orvosokról és a nácikról, akiket bűnösnek találtak az emberiség elleni bűncselekményekben.

Nürnbergi 2. sz. Kód: más eszközökkel nem érhető el sikeres eredmény.

Amint azt a fentiekben felsoroltuk, a génterápia nem felel meg a vakcina kritériumainak, és nem nyújt immunitást a vírussal szemben.  Vannak más olyan orvosi kezelések, amelyek gyümölcsöző eredményeket hoznak a Covid ellen, mint például az ivermektin, a D-vitamin, a C-vitamin, a cink, mely az immunrendszert erősíti influenza és megfázás esetén.

Nürnbergi 3. sz. Kód: Állatkísérletek támasszák alá a vizsgálatokat és tudatni a betegség természettörténetének eredményeit.

Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket, és egyenesen emberi kísérletekbe kezdett.  Az mRNS-kutatás során a Pfizer a BNT162b2 mRNS-t alkalmazta a rhesus makákómajmokkal végzett kísérleteken, majd a leírt tanulmány szerint az összes majomban tüdőgyulladás fejlődött ki, ám a kutatók alacsony kockázatnak tartották mindezt, merthogy ezek fiatal, egészséges majmok voltak, 2-4 éves korúak.

Izrael a Pfizer-t használta, és a Nemzetközi Bíróság elfogadta azt a követelést, hogy a tüdőgyulladásban szenvedő betegek 80%-ának is beadják ezt a génterápiát.

E riasztó fejlemény ellenére a Pfizer állatkísérletek nélkül fejlesztette ki mRNS-jét a Covid ellen.

Nürnbergi 4. sz. Kód: Kerülje el az összes felesleges szenvedést és sérülést.

A kísérlet bevezetése óta a CDC VAERS jelentési rendszer alatti felsorolás szerint Amerikában több mint 4000 halálesetet és 50 000 oltási sérülést jelentettek.  Az EU-ban több mint 7000 halálesetet és 365 000 oltási sérülést jelentettek.  Ez szintén a kódex súlyos megsértése.

Nürnbergi 5. sz. Kód: Nem végezhető olyan kísérlet, amely halálos kimenetelű lehet, vagy maradandó károsodást okoz.

Lásd a 4. pontot, a tényeken alapuló orvosi adatok alapján ez a génterápia halált és sérüléseket okoz.  Az mRNS-re vonatkozó korábbi kutatások számos olyan kockázatot is mutatnak, amelyeket figyelmen kívül hagytak a jelenlegi kísérleti gén-kísérlet során.

A Sars-Cov tüskefehérjékről végzett 2002-es tanulmány kimutatta, hogy ezek gyulladást, immunopatológiát, vérrögöket okoznak és gátolják az angiotenzin 2 expresszióját.  Ez a kísérlet arra kényszeríti a testet, hogy előállítsa ezt a tüskefehérjét, mely átörökli a kockázatokat is, többek között a gyulladást, az immunpatológiát, a vérögképződést.

Nürnbergi 6. kód: A kockázatnak soha nem szabad meghaladnia a szükségeset. (a kísérlet nem okozhat nagyobb bajt, mint a betegség)

A Covid-19 helyreállási aránya 98-99%.  Az mRNS-génterápia vakcinás sérülései, halálozása és káros mellékhatásai messze meghaladják ezt a kockázatot.  A “szivárgó” vakcinák használatát az Egyesült Államok és az EU a mezőgazdaságban betiltotta a Marek Chicken-tanulmány miatt, amely kimutatta, hogy “forró vírusok” és változatok jelennek meg, ami még halálosabbá teszi a betegséget.  Mégis, ezt a CDC emberi felhasználásra figyelmen kívül hagyta, tudva teljes mértékben annak kockázatát, hogy a szivárgó oltások új halálosabb variánsokat jelentetnek.

(szivárgó vakcina – járvány alatti vakcinázás)

Nürnbergi 7. kód: A sérülés, a fogyatékosság vagy a halál elkerülésére megfelelő előkészületeket kell tenni.

Nem voltak előkészületek.  Ezt a génterápiát csak sürgősségi felhasználásra hagyták jóvá, kihagyta az állat- és emberkísérleteket, és a  félretájékoztatott nyilvánosságra kényszerítette.

Nürnbergi 8. sz. Kód: A kísérletet tudományosan képzett személyeknek kell elvégezniük.

Azok a politikusok, média és színészek, akik azt állítják, hogy ez egy biztonságos és hatékony oltás, nincsenek képesítve.  A propaganda nem orvostudomány.  Számos kiskereskedelmi egység, például a Walmart, az áthidaló oltóközpontok nem alkalmasak arra, hogy kísérleti orvosi génterápiákat végezzenek a tájékozatlan nyilvánosság számára.

Nürnbergi 9. sz. Kód: Minden alanynak meg kell adni azt a szabadságot, hogy bármikor befejezze a kísérletet.

A több mint 85 000 orvos, nővér, virológus, epidemiológus felháborodása ellenére a kísérlet nem fejeződik be.  Valójában egyre több kísérletet tesznek a törvények megváltoztatására az oltások betartásának kikényszerítése érdekében, a kötelező oltásokat kényszerítik, és félévente kísérleti “frissítési” újraoltásokat terveznek anélkül, hogy  megtudnák figyelni a kísérlet által már okozott halálesetek és sérülések számát .  Remélhetőleg ez az új nürnbergi tárgyalás véget vet ennek az emberiség elleni bűncselekménynek.

Nürnbergi 10. sz. Kód: A tudósnak  be kell fejeznie a kísérletet, ha annak  sérülés vagy halál a következménye.

A statisztikai jelentési adatok alapján egyértelmű, hogy ez a kísérlet halálhoz és sérüléshez vezet, ugyanakkor az összes politikus, gyógyszergyártó cég és úgynevezett szakértő nem tesz erőfeszítést annak megakadályozására, hogy ez a génterápiás kísérlet kárt ne okozzon a félretájékoztatott nyilvánosságban.

Mit tehet annak érdekében, hogy véget vessen ennek az emberiség elleni bűncselekménynek?  Ossza meg ezt az információt.  Tájékoztassa politikusait, a médiát, az orvosokat és a nővéreket arról, hogy ha részt vesznek ebben az emberiség elleni bűncselekményben, akkor ők is a Genfi Egyezmény és a Nürnbergi Törvénykönyv által meghatározott törvények hatálya alá tartoznak, és bíróság elé állíthatják őket, bűnösnek találhatják őket és halálra ítélhetik őket.  A jogi eljárások előrehaladnak, bizonyítékokat gyűjtöttek, és egyre nagyobb a szakértők tömege.

https://clubderklarenworte.de/5-monate-danach-sammelklage-ankundigung/

Forrás: https://napitema.blogspot.com/2021/05/nem-soka-veguk-lesz-dr-reiner-fullmich.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük