Dr. Robert Malone figyelmezteti a szülőket a gyermekeknek szánt COVID vakcinákkal kapcsolatban

Dr. Robert Malone figyelmezteti a szülőket a gyermekeknek szánt COVID vakcinákkal kapcsolatban a “Defeat the Mandates” (Győzzük le a kötelező védőoltásokat) elnevezésű gyűlésen Washingtonban.
“Ezek a genetikai vakcinák károsíthatják gyermekeiket. Károsíthatják az agyukat, a szívüket, az immunrendszerüket és a jövőbeni gyermekvállalási képességüket. Ezeknek a sérüléseknek a nagy része nem hozható helyre.

2022. január 24.
WASHINGTON (LifeSiteNews) – Dr. Robert Malone, az mRNS úttörője a COVID oltások kudarcairól és a gyermekek beoltásának veszélyeiről rántotta le a leplet, miközben vasárnap a washingtoni Defeat the Mandates (Győzzük le a kötelező oltásokat) felvonuláson beszélt.

Több ezer ember vett részt az oltási mandátumok elleni tüntetésen az ország fővárosában, hogy a munkáltatók és a kormányzati szervek által előírt oltási mandátumokkal szemben kiálljanak az orvosi szabadság és a testi autonómia mellett.

Malone megkérdőjelezte a vakcinák biztonsági profilját, mondván, hogy a gyermekeknél figyelemre méltó hatások jelentkeznek, és “mind a fizikai halál, mind a gyermekeink károsodása és halála” előfordul.

“Azok, akik szülők, (akik) szülők lesznek, végső soron az önök felelőssége, hogy megvédjék gyermekeiket, ha kárt szenvednek. Ha kárt okoznak nekik ezek a genetikai vakcinák, akkor nektek kell gondoskodnotok róluk. És ezt a terhet egész hátralévő életükben önök fogják viselni”.

Hozzátette: “Ezek a genetikai vakcinák károsíthatják a gyermekeit. Károsíthatják az agyukat, a szívüket, az immunrendszerüket, és azt a képességüket, hogy a jövőben gyermekeik legyenek. Ezek közül a károk közül sok nem javítható. Ezért kérem Önöket, tájékozódjanak a lehetséges kockázatokról, hogy gyermekeiket károsíthatják ezek a kísérleti gyógyászati termékek”.”

A főelőadók között volt Robert F. Kennedy Jr., Dr. Peter McCullough, Dr. Pierre Kory, Dr. Paul Elias Alexander és Dr. Malone.

Dr. McCullough bevezető beszéde után, aki kijelentette, hogy “az országban történt [COVID-19-hez kapcsolódó] kórházi kezelések és halálesetek túlnyomó többsége megelőzhető lett volna”, ha korai kezelési lehetőségeket alkalmaznak, Dr. Malone lépett a pódiumra.

“Szent Ágoston, a római katolikus egyház orvosa híres mondása szerint az igazság olyan, mint az oroszlán, nem kell megvédeni. Engedd szabadon, megvédi magát” – mondta beszéde elején, miközben a történelem neves embereiről beszélt, akik kiálltak az intellektuális igazság mellett.

Ezek az én igazságaim, és úgy gondolom, hogy magától értetődőek” – folytatta. “Nem kellett volna átpolitizálnunk a SARS-CoV-2 és a COVID 19-re adott közegészségügyi választ”.
Azt mondta, hogy az abortusszal fertőzött COVID oltások hatékonyságáról “a tudomány megdőlt”, és “nem működnek”. Annak ellenére, hogy Washington, D.C. térségében magas volt az oltások száma, decemberben a régióban volt a legmagasabb a COVID-fertőzöttségi arány az Egyesült Államokban.
A koronavírus elleni vakcinakísérletek soha nem bizonyították, hogy a vakcinák megállítják a fertőzést vagy az átvitelt. Még azt sem állítják, hogy csökkentik a kórházi kezelést, de a siker mércéje a COVID-19 betegség súlyos tüneteinek megelőzése. Ráadásul erős bizonyítékok vannak arra, hogy a “beoltottak” ugyanolyan valószínűséggel hordozzák és terjesztik a vírust, mint az oltatlanok.
“Az, hogy volt-e értelme megvédeni idős és gyengébb korú embereinket az eredeti vírustól, lényegtelen” – mondta – ” … még ha az Egyesült Államokban minden férfi, nő és gyermek be is oltást kapna, ezek a készítmények nem képesek elérni a csordaimmunitást és megállítani a COVID-ot”.
Kennedy hasonlóan vélekedett beszédében, mondván, hogy “a gyermekeknél statisztikailag nulla a kockázat [a COVID által]”, mégis “a sajtó manipulált” azzal, hogy minden amerikainak azt mondta, hogy mindenki “ugyanolyan veszélynek néz szembe, mint az idősek”.
Ahogy egyre több fiatalt oltottak be, egyre több jelentés lát napvilágot arról, hogy fiatal férfiak haltak meg az oltás okozta szövődményekben.
A kisgyermekek beoltásának erőltetése annak ellenére történik, hogy a COVID-19 rendkívül alacsony kockázatot jelent a gyermekek számára. Ez, valamint az oltásokat követő súlyos mellékhatásokról és halálesetekről szóló több ezer jelentés arra késztetett számos szakértőt, hogy bírálják a gyermekek kísérleti oltások beadását.

Tavaly nyáron a Johns Hopkins School of Medicine kutatói “nulla halálozási arányt találtak az olyan gyermekek körében, akiknek nem volt már meglévő egészségügyi problémájuk, például leukémia”, amikor “2020 áprilisa és augusztusa között mintegy 48 000 18 év alatti, Coviddal diagnosztizált gyermeket elemeztek az egészségbiztosítási adatok alapján”.

“Ha van kockázat, akkor legyen választási lehetőség” – mondta Malone az éljenző tömegnek. “Harcoljatok tehát a gyermekeitekért. Ne engedelmeskedjenek”

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük