Dr Shankara Chetty ismeretei a Covid-19 gyógyítása

Dr. Shankara Chetty orvos, aki természettudományos háttérrel rendelkezik a genetika, a modern biológia, a mikrobiológia és a biokémia területén. Legfontosabb felfedezése, a Covidból látszólag felépültek, a 8. nap után hirtelen visszaesnek és ekkor jelentkeznek az oxigén hiányos tünetek. Dr. Shankara rájött, hogy ez a tünet allergiás jellegü ezért ezeket a betegeket Anti hisztaminok segít
Dél-Afrikában él és dolgozik, ahol több mint 8000 C 19-es beteget is kezelt, anélkül, hogy a betegek kórházi kezelésre szorultak volna vagy meghaltak volna.

COVID19 világhírű kezelési protokollja

A Dél-Afrika-i orvos, Dr. Chetty, Covid 19 betegség kezelése miatt világhírűvé vált.

Az alábbiakban közzé tesszük Dr. Chetty részletes kezelési protokollját a Covid 19-ben megbetegedett páciensek részére. Eddig mar több mint 8000 beteget gyógyított ki a COVID 19 betegségből. Lélegeztetőgép használata nincs megemlítve a protokollban!

 

Fontos: Felül az internetkereső ablakból kell kimásolni a linket és azt tovább küldeni, hogy az érdeklődő orvos, akinek tovább külditek a linket, megkapja az eredeti angol pdf-file-t is. Így az orvos ellenőrizni tudja a fordításomat, habár ezt többször “átfésültem” és magyarázatokkal is kibővítettem .

 

DR CHETTY 8. NAPI TERÁPIÁJA A COVID-19-HEZ

 

Ez az egy oldal a dél-afrikai Dr. Shankara Chetty által kidolgozott terápiát foglalja össze, amely segít a megakadályozni a COVID-19 súlyos betegséggé való előrehaladását. A dokumentum a 8. napra, azaz a gyulladásos fázisra összpontosít. Nem terjed ki a kezdeti vírusos fázisra, amelyre vonatkozóan korai kezelési protokollok már léteznek, és már korábban is felírhatók. A dokumentum tájékoztató jellegű, csak tájékoztatásul szolgál, nem terápiás tanácsadásra.

Ha elkapta a COVID-19-et, kérjük, azonnal forduljon orvoshoz.

 

A 8. napi terápia célja a lehetséges túlérzékenységi reakció enyhítése, amely kiválthat egy nem megfelelő immunválaszt, beleértve egy esetleges későbbi citokinvihart is. Ez az átmenet a kezdeti vírusos fázisból jellemzően az első tüneteket követő 8. napon következik be. Ez alapvető fontosságú a kezelő orvosnak a lehető legpontosabban meg kell állapítania a tünetek első napját, hogy figyelmeztesse a beteget az időpontra, amikor a tünetek esetleges hirtelen súlyosbodása bekövetkezhet. A légszomj jellemzően ehhez a súlyosbodáshoz társul.

A 8. napi terápia 4 különböző beavatkozást foglal magában. Ezek néha követik a korábban előírt korai kezelési protokollt.

A lehetséges gyógyszer-kölcsönhatásokat gondosan fel kell mérni.

 

Beavatkozás #1: Kortikoszteroidok

Cél: A túlérzékenységi reakció leállítása, a mediátorok felszabadulásának megállítása és a nem megfelelő immunválasz, beleértve a lehetséges későbbi citokinvihart is.

Gyógyszeres kezelés: Prednizon 1x 80 mg naponta, 1 hétig.

Megjegyzés: Az adagot gyorsan növelje a tünetek gyors enyhítése érdekében. A CRP és IL6 értékeknek gyors csökkenést kell mutatniuk. Adagolás a reakció változataitól és súlyosságától függően változik. Az első néhány napban akár 100 mg is lehet. Leszoktatás óvatosan, amikor a CRP és az IL6 normális, vagy a beteg néhány napig jól van. Az elhúzódó reakciók esetén nehéz leszoktatni, ezért fontolóra kell venni 50 mg Azathioprin adását naponta, hogy csökkenjen a szteroidigény.

(Fordító kiegészítése: “Az Interleukin 6 (IL-6) és a C-reaktív protein (CRP), amelynek termelődését az IL-6 serkenti, vitathatatlanul a két leggyakrabban tesztelt biomarker.”)

 

Beavatkozás #2: Antihisztaminok

Cél: A felszabadult hisztaminok kiürítése.

Gyógyszerek:

H1: Promethazin 25mg 3x naponta, 5 napig, vagy Levocetirizin 5mg 2x naponta, 1 hónapig, a Promethazint követendő;

H2: Cimetidin 1x naponta 400 mg, 1 hónapig, vagy egy másik H2-blokkoló.

Más antihisztamin gyógyszerek is alkalmasak lehetnek

 

beavatkozás #3: Anti-leukotriének

Cél: A felszabadult leukotriének kiürítése.

Gyógyszeres kezelés: Montelukast 2x 10 mg naponta, 5 napig, majd 1x naponta, 1 hónapig.

 

beavatkozás #4: Vérhígítók

Cél: a vérlemezkéket aktiváló faktorok eltávolítása.

Gyógyszeres kezelés:

Aszpirin 325 mg 1x naponta, 1 hónapig.

Xarelto hozzáadása 2x 15 mg naponta, ha a D.Dimer értéke emelkedett; csökkentés 1x 15 mg-ra naponta 1 hónapig, ha a D.Dimer értéke normális.

 

Választható beavatkozások

– Megfelelő antibiotikumok adása lázzal, bakteriális társfertőzéssel vagy emelkedett Procalcitonin-szinttel rendelkező betegek esetében.

– Venteze szirup adása PRN az asztmásoknak.

– Ivermectin adása 1x 12 mg naponta 5 napig a köhögésben, légzési nehézségben vagy csökkent oxigénszaturációban szenvedőknél.

– A fluvoxamin megfelelő gyógyszer lehet, azonban Dr. Chetty-nek eddig nincs tapasztalata vele.

_______________________________

Megj. azoknak, akik ellenőrzik a forditast:

-angolban a “bd” rövidítés 2x naponta értelmű, míg a “tds” 3x naponta

-angol orvosi rövidites PRN: A PRN a latin “pro re nata” kifejezés rövidítése. A “Pro re nata” a fordítástól függően azt jelenti: “szükség szerint”, “ahogy a körülmény felmerül”.

_______________________________

Dr. Shankara Chetty, MD, JP Kiekens / covexit.com szerkesztői közreműködésével.

Szigorúan csak tájékoztatásul, nem orvosi tanácsadásra. A 2021. május 12-i változat.

Bármilyen kérdés esetén kérjük, használja ezt az űrlapot.

Az eredeti angol szöveg:

 
COVID-Rx-4-DR-CHETTY-8th_day_therapy_may_12_20
.pdf
PDF letöltése • 52KB

A pdf-file a következő linkről származik:

https://8days.org/the-protocol/

 

Dr. Shankara Chetty pontos címe és telefonja:

Telephone: +27 39 311 3456

Address: 356 Dover Road,

Port Edward, 4295, South Africa

Email címet nem találtam!

 

Fordítás: Dr. Ing. Sebestyén Teleki István, Zürich

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük