Dr Sherri Tenpenny újra megszólalt! Mi várható 2021 őszén?

Mostanában nagy divat az őszi 4. hullámról beszélni. Igen, jön. De miért? Egy újabb érdekes, rövid video Sherry Tenpenny orvossal

Dr Sherri Tenpenny újra megszólalt! Mi várható 2021 őszén?

  1. őszén újra kezdődik az influenza szezonnal való fenyegetés. Már augusztusban hallani fogjuk, hogy veszélyes lesz a betegség, a corona virus elleni oltás nem véd ellene. Az emberek sorakozni fognak az influenza elleni oltásért. Ó, már megkapták a Covid-19 elleni oltást, az influenza elleni oltás egy semmiség! – gondolják. Nem egyedül gondolom úgy, hogy ez az oltás lesz a ravasz a fegyveren, amelyet ha meghúznak, beadásra kerül az oltás, az az idegrendszeri, autoimmun és egyéb betegségek valamint a halál nagy számú növekedéséhez vezethet. Az influenza elleni oltásban vannak koronavírus elemek. A szervezet a Covid-19 elleni oltások során már találkozott a koronavírussal. Az influenza elleni oltás csak olaj a tűzre, amely lángra lobbantja a szervezetet. Autoimmun betegségek, citokin viharok, gyulladások, idegrendszeri problémák tömegével jelentkeznek, amelyek kórházi kezelést igényelnek. Mi lesz a diagnosis? Egy veszélyes, új mutáns jelent meg. Senkit nem fog az érdekelni, hogy kapott-e korábban bármilyen oltást a beteg.

Ha valaki télen megbetegedett  és teszteltette magát 2019 előtt influenzára, a betegek 15%-ban! tudták kimutatni az influenza vírust. Az összes többi betegséget valami más virus okozta. Az influenza oltás hatékonysága nem véletlenül nagyon alacsony. Sok a hibalehetőség, sok az egyéb virus. Ha valakit bármikor az élete folyamán bármilyen virus megbetegít és a beteg meggyógyul, egy életre szóló védelme lesz az ellen a virus ellen az embernek. Most az embereket egy genetikailag, tüskefehérjékkel manipulált korona virus fertőzésnek tesznek ki oltással, manipulálják az emberek immunrendszerét, teljesen leépítve azt. . Ez nagyon veszélyes folyamatokat indít el.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük