Dr. Steven Quay új tanulmánya

;

Dr. Steven Quay új tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy a SARS-CoV-2 egy laboratóriumból származik

SEATTLE, 2021. január 29. / PRNewswire / – Dr. Steven Quay, PhD., Az Atossa Therapeutics, Inc. (NASDAQ: ATOS) vezérigazgatója, ma publikált egy cikket, amelynek címe: „A Bayesi elemzés egy ésszerű kétség, hogy a SARS-CoV-2 nem természetes zoonózis, hanem laboratóriumi eredetű. ” A 193 oldalas lap letölthető a Zenodo-ból, a CERN által működtetett általános célú nyílt hozzáférésű adattárból, itt: https://zenodo.org/record/4477081# . A cikkről egy rövid „magyarázó” videó található itt: https://zenodo.org/record/4477212# .

Az elemzés célja a COVID-19 okozó vírus, a SARS-CoV-2 eredetének meghatározása volt. 98,2% -os valószínűséggel kezdve, hogy zoonotikus ugrás volt a természetből, csupán 1,2% -os valószínűséggel, laboratóriumi menekülés volt, huszonhat különböző, független tényt és bizonyítékot vizsgáltak szisztematikusan. A végső következtetés az, hogy a SARS-CoV-2 99,8% -os valószínűséggel laboratóriumból származik, és csak 0,2% -os valószínűséggel származik a természetből.

“Sok más emberhez hasonlóan engem is aggasztónak tűnik a WHO csoport tagjai, valamint a kínai tudósok és orvosok közötti jelentős összeférhetetlenség, és ez mennyiben akadályozza a SARS-CoV-2 eredetének elfogulatlan vizsgálatát” – mondta Dr. Quay.

„Azzal, hogy csak a nyilvánosan elérhető, tudományos bizonyítékokat vettem fel a SARS-CoV-2-ről, és elemzésem során rendkívül konzervatív becsléseket használtam, mégis arra a következtetésre jutottam, hogy ésszerű kétséget kizáróan a SARS-CoV-2 szökött ki egy laboratóriumból. Magyarázatra szorul az a kiegészítő bizonyíték, amely szerint 2019 decemberétől öt beteg mintájában adenovírus vakcina genetikai szekvenciák találhatók, amelyeket a Wuhani Virológiai Intézet szekvenált. Ilyen adatokat látna például egy oltóanyag-kísérletben. Remélhetőleg a WHO csapata választ kaphat ezekre a kérdésekre. ”

Az igazság megtalálásának elősegítése, valamint az ebben a cikkben alkalmazott módszerek és következtetések visszacsatolása érdekében a tanulmány előzetes közzétételét egy huszonhat tudósnak küldték el világszerte, köztük a WHO nyomozóinak, akik jelenleg Wuhanban, a Wuhani Virológiai Intézetben találhatók. tudósok, valamint más prominens virológusok.

Steven Quay-ról, Ph.D.

Dr. Steven Quay több mint 360 alkalommal publikált közleményeket az orvostudományban, és több mint 10 000 alkalommal idézték, ezzel világszerte a tudósok 1% -a közé tartozik. 87 amerikai szabadalommal rendelkezik, és feltalált hét FDA által jóváhagyott gyógyszert, amelyek több mint 80 millió embernek segítettek. Ő írta a járvány túléléséről szóló, a Stay Safe: A Doctor’s Guide to Survive Coronavirus című bestseller könyvet. Az Atossa Therapeutics Inc. (Nasdaq: ATOS) vezérigazgatója, egy klinikai stádiumú biofarmáciai vállalat, amely új terápiákat fejleszt ki az emlőrák és a COVID-19 kezelésére.

Megkapta orvosát és Ph.D. a Michigani Egyetemről, az MIT Kémiai Tanszékének posztdoktori munkatársa volt a Nobel-díjas H. Gobind Khorana, a Harvard-MGH Kórház lakója, és csaknem egy évtizedet töltött a Stanfordi Egyetem Orvostudományi Karán. Az emlőrák megelőzéséről tartott TEDx-előadást több mint 220 000 alkalommal tekintették meg. További információ a www.DrQuay.com oldalon található

Public Relations kapcsolattartó:

Dunn Pellier Media | t: 323.481.2307
11620 Wilshire Blvd., 9. emelet, Los Angeles, CA
90025
Jenn@dunnpelliermedia.com nicole@dunnpelliermedia.com

Tekintse meg az eredeti tartalmat multimédia letöltéshez: http://www.prnewswire.com/news-releases/new-study-by-dr-steven-quay-concludes-that-sars-cov-2-came-from-a-laboratory -301217952.html

FORRÁS Dr. Steven Quay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük