Dr. Sucharit Bhakdi állás foglalása: A védőoltás fertőző?

Dr. Sucharit Bhakdi világhírű fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus a kényszeroltások egyik leghatározottabb kritikusa. Most a BittelTV-nek adott interjújában bejelentette, hogy jogi lépéseket tesz a veszélyes mRNS-vakcinák ellen. Ennek oka, hogy ezek bizonyítottan veszélyesek – mondta. Dr. Bhakdi a “Corona leleplezve” című könyvében már elmagyarázta azokat a mechanizmusokat, amelyek a véralvadást kiváltó anyagokhoz vezetnek a szervezetben.

“Nem adhatjuk fel” – jelentette ki Dr. Sucharit Bhakdi, egy neves fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus, aki maga is apa. Mindannyiunkért harcol. A BittelTV-nek nemrégiben adott interjújában állást foglalt a védőoltásokról és Geert Vanden Bossche hevesen vitatott téziséről, miszerint az oltások teszik veszélyessé a vírust. Ezzel határozottan visszautasította Vanden Bossche állítását, miszerint az injekciók veszélyesebbé tehetik a vírust: “Ez badarság”. Bhakdi szerint Vanden Bossche azt állította, hogy az antitestek immunológiai nyomást gyakorolnak a vírusra, hogy az megváltozzon.

Vanden Bossche tézise

Geert Vanden Bossche, Gates egykori munkatársa szkeptikusan nyilatkozott az oltásokkal kapcsolatban, mondván: “Több mint aggódom a katasztrofális hatások miatt, amelyeket ez az emberi “fajra” gyakorolna. Az emberek nem csak a vakcinavédelmet veszítenék el, hanem értékes, változatlan (!), veleszületett immunitásuk is megszűnne.” Ez azért van így, mert a vakcina antitestek a természetes antitesteknél jobban kötődnek a covid-19-hez, még akkor is, ha a vírusváltozat iránti affinitásuk viszonylag alacsony – mondta. Más szóval, a potenciálisan vakcinának ellenálló menekülő mutánsok valóban agresszívvá tehetik a vírust.

Bhakdi elutasítja a “menekülő mutánsok” tézisét

Bhakdi, aki ugyanilyen szkeptikus az oltásokkal kapcsolatban, azonban elmagyarázta, hogy szerinte miért téves ez a tézis. Elmondása szerint a legtöbb ember esetében nem egyértelmű, hogy a képződő antitestek főként a vérben vannak. Az antitestek nem tudják megállítani a vírus bejutását a tüdő sejtjeibe a légtéren keresztül. Bhakdi szerint ezért a védőoltás nem működhet, mert az antitestek nem ott találnak bejutást az emberi szervezetbe, ahol a vírus. Ezért szerinte őrültség azt hinni, hogy az állítólagos védőoltások hatékonyak a Covid-19 ellen. Bhakdi szerint ezért teljesen világos, hogy nem lehet immunológiai nyomás a vírusra, hogy megváltozzon.

“Ostobaság” és “rémhírterjesztés”

Mindenképpen, mondta, ott vannak az IGA-antitestek, amelyek a véráramból jutnának a tüdőbe. Ezek azonban soha nem lennének elegendőek a tüdőben lévő víruskoncentráció hatékony leküzdéséhez. Ezenkívül vannak olyan emberek, akiknek olyan immunrendszeri hibájuk van, amely megakadályozza az IGA-antitestek képződését. Ez az egyik leggyakoribb genetikai rendellenesség világszerte. Ötszázból egy ember nem képes ilyen IGA-antitesteket termelni. Az érintettek azonban nem betegszenek meg gyakrabban a vírusoktól. Ez a körülmény azt bizonyítja, hogy az IGA-antitestek nem képesek megállítani a vírusok terjedését. Végső soron az IGA-antitestek, ha létre tudnak jönni, képesek lennének segíteni az olyan betegségek ellen, mint a hasmenés és a nátha, de a tüdőgyulladás ellen nem. Bhakdis véleménye szerint Vanden Bossche állításai ezért ijesztgetésnek minősülnek.

Károsíthatja-e a beoltott személy az oltatlanokat?

Dr. Bhakdi szerint az ismeretek jelenlegi állása szerint nem feltételezhető, hogy a tüskés fehérjék egyik emberről a másikra szállnak. De nagyon óvatos ezzel kapcsolatban, mert a kutatás szintje még mindig túl alacsony. Fontos azonban tisztázni, hogy a Johnson & Johnson, az AstraZeneca és a Sputnik anyagai úgynevezett adenovírusokon (halott vírusok) alapuló anyagok. A fertőző járványügyi szakember szerint ezek a vírusok nem képesek a szervezetben szaporodni (replikálódni). Brazíliában már előfordult, hogy egy oltási adag élő vírusokkal volt szennyezett. Ezért fontos, hogy a vektorvakcinákat rendszeresen ellenőrizzék az élő vírusok esetleges jelenlétére, hogy senki ne fertőződjön meg a Bhakdi szerint “értelmetlen és veszélyes” oltással. Bhakdi szerint azonban a vakcinák szúrópróbaszerű ellenőrzéséről szóló jelentések hiányoztak a világszerte tömeges Corona-oltásokról, és a körülményt “rendkívül aggasztónak” minősítette.

“Ez az oltás bűncselekmény”.

Bhakdi fenntartja: “Ez az oltás bűncselekmény!”. Ennek oka, hogy a Covid vakcinák hússzor több mellékhatást és halálesetet okoztak volna, mint bármelyik vakcina valaha is okozott. Bhakdi számára az a leggroteszkebb, hogy a vakcinákat 70 év alattiaknak adják be, akiket nem fenyeget a Corona okozta halálozás magas kockázata. “Ez nem lehet, a számok ott vannak” – mondta Bhakdi.

A gyermekek beoltása: “A legrosszabb

A genetikai mRNS-vakcinák veszélyesnek bizonyultak, mivel képesek az erekben lévő vér vérrögképződést okozni – mondta. Ezért Bhakdi jogi lépéseket fog tenni ellene – mondta. “Nem szabad olyan anyagot beadni, amelytől megalvadhat a vér. Mert ez életveszélyes körülmény.”

A neves fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus szerint az a legrosszabb, hogy a gyerekeket most be kell oltani, holott már haltak meg gyerekek az oltás után. “Bárki, aki azt állítja, hogy az oltás biztonságos a gyermekek számára, börtönbe való” – jelentette ki határozottan Dr. Bhakdi.

Forrás és Video:

gehört ins Gefängnis.“, erklärte Dr. Bhakdi entschieden.

 

Das Video kann in höherer Qualität auch im Telegram-Kanal von „Bittel TV“ angesehen werden)

 

https://www.goldegg-verlag.com/beteiligte/bhakdi-sucharit/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük