Dr. Tal Zaks, a Moderna Inc “Valójában az élet szoftverét törjük fel”

 

A Moderna vezető tudósa: “Valójában az élet szoftverét törjük fel”
Dr. Tal Zaks, a Moderna Inc. vezető orvosigazgatója egy 2017-es TED-előadásban elmagyarázta, hogyan tervezték meg a vállalat mRNS-vakcinájának működését.

Az elmúlt 30 évben – mondta – “ezt a fenomenális digitális tudományos forradalmat éltük meg, és ma azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy valójában az élet szoftverét hackeljük meg, és ez megváltoztatja a betegségek megelőzéséről és kezeléséről való gondolkodásunkat”.

A továbbiakban kifejtette [lásd az alábbi videót], hogy az emberi test szervekből, a szervek pedig sejtekből állnak.

“Minden sejtben van ez a hírvivő RNS-nek vagy röviden mRNS-nek nevezett dolog, amely a génjeinkben lévő DNS-ből a kritikus információkat továbbítja a fehérjékhez, amelyekből valójában mindannyian felépülünk. Ez az a kritikus információ, amely meghatározza, hogy a sejt mit fog tenni. Tehát úgy gondolunk rá, mint egy operációs rendszerre.

“Tehát ha ezt meg tudnánk változtatni, ha be tudnánk vezetni egy kódsort, vagy meg tudnánk változtatni egy kódsort, kiderül, hogy ennek mélyreható következményei vannak mindenre, az influenzától a rákig.”

Február 4-én számoltam be arról, hogy a Moderna “számítógépes operációs rendszerként” írja le új vakcináját, de akkor még nem tudtam, hogy Zaks három évvel ezelőtt már beszélt erről, teljesen leleplezve az establishment média hazugságát, miszerint az mRNS vakcinák nem változtatják meg a genetikai kódot.

Nem is lehetne egyértelműbb, amikor azt mondta: “Valójában az élet szoftverét hackeljük meg”.

Zaks hangsúlyozta, hogy cége 2017-ben egy olyan vakcinán dolgozott, amely nem úgy fog viselkedni, mint bármelyik korábbi, valaha létrehozott vakcina.

“Képzeljük el, hogy ahelyett, hogy egy vírus fehérjéjét adnánk [a betegnek], megadnánk neki az utasításokat, hogyan készítse el a fehérjét, hogyan tudja a test a saját vakcináját előállítani” – mondta.

Zaks elmondta, hogy évtizedekbe telt az emberi genom szekvenálása, ami 2003-ban sikerült, “most pedig egy hét alatt meg tudjuk csinálni”.

A továbbiakban, 2017-ben felfedte cége terveit, hogy egyedi rák elleni vakcinákat készítsen, az egyes rákbetegek igényeihez igazítva, “mert minden rákbetegség más és más”.

Érdekes módon az mRNS-vakcina egyik potenciálisan katasztrofális mellékhatása a rákos sejtekkel való kölcsönhatás. A New York-i Sloan Kettering Rákközpont tanulmánya szerint az mRNS hajlamos inaktiválni a tumorelnyomó fehérjéket, vagyis elősegítheti a már meglévő rákos sejtek növekedését.

Mind a Moderna, mind a Pfizer injekciója kísérleti mRNS-vakcina. Az FDA csak sürgősségi engedélyt [EUA] adott ezeknek az injekcióknak, és 2023-ig kísérleti szakaszban maradnak, a kormány, a média és a vállalatok mégis úgy reklámozzák őket, mintha garantáltan biztonságosak lennének.

Ez a rendszerszintű megtévesztés véleményem szerint a történelem visszapillantó tükrében az emberi faj ellen valaha elkövetett orvosi árulás egyik leggondatlanabb tetteként fog megítélésre kerülni.

Ha ez az úgynevezett vakcina valóban felgyorsítja a rák növekedését, gondoljunk csak a lehetőségekre pusztán üzleti szempontból.

Dr. Zaks jóslatai alapján, aki felügyelte a most világszerte emberek millióinak beadott vakcina létrehozását, ugyanazok a Big Pharma cégek, amelyek potenciálisan rákot okozhatnak az embereknek egy vakcinával, később egy másik vakcinával léphetnek elő, amely a rák gyógymódját kínálja. Ha Ön egy mega gyógyszergyár vezérigazgatója, aki a profitorientált Wall Street-i részvényeseknek felel, akkor ez egy zseniális stratégia!

De vajon orvosi szempontból etikus-e? Ezt a kérdést senki sem teszi fel.

Miközben hallgatom, ahogy Dr. Zaks ismerteti vállalatának az mRNS-vakcina létrehozásában elért eredményeit, nem tudok nem arra gondolni, hogy ez milyen hihetetlenül arrogánsan hangzik. Az, hogy a tudósok azt hiszik, hogy át tudják írni a genetikai kódot [az ő szavai, nem az enyémek, mindazoknak, akik még mindig nem hiszik, hogy ezek az mRNS-vakcinák megváltoztatják a genetikai kódot, csak mert valami “tényellenőrző” azt mondja, hogy nem], és azt hiszik, hogy javíthatnak egy ember Isten adta genetikai felépítésén, veszélyes területre lépnek. Ki tudja, hogy nem javítanak-e ki egy problémát, és nem hoznak-e létre valami sokkal rosszabbat?

Zaks a következő szavakkal zárta 2017-es beszédét.

“Ha belegondolunk, hogy mit is próbálunk csinálni. Fogtuk az információt és az információval kapcsolatos megértésünket, valamint azt, hogy hogyan továbbítják az információt egy sejtben, és fogtuk az orvostudományról és a gyógyszerek előállításáról szerzett ismereteinket, és a kettőt egyesítjük. Úgy gondolunk erre, mint információterápiára.”

Információs terápia. Mint egy számítógépes szoftverkód.

Ezek a tudósok valóban azt hiszik, hogy az emberi test nem más, mint egy gép, amelyet meg lehet törni és át lehet rendezni néhány programozó utasításai szerint.

Ugyanaz az úttörő jellege ennek a kutatásnak, ami egyeseket izgat, másokat elborzaszt.

Az ember genetikai állománya, ahogy Dr. Zak mondta, “az élet szoftvere”.

Ha ez igaz, akkor ki legyen a végső hatalom az egyes emberi lények genetikai szoftverkódja felett? Ha valóban szabad társadalomban élünk, nem lenne logikus, hogy energikus vitát akarunk folytatni arról, hogyan válaszoljunk erre a kérdésre? Nem ennek kellene az első számú kérdésnek lennie a Kongresszusban és a médiában? Ehelyett senki sem teheti fel ezeket a kérdéseket anélkül, hogy megfenyegetnék, cenzúráznák, megdorgálnák, deplatformálnák. A vállalati média képviselőit, akik fel merik vetni a kérdést, kirúgják.

Ellentétben azzal, amit egyes tudósok hisznek, nem vagyunk gépek. Emberi lények vagyunk testtel, lélekkel és szabad akarattal. Bárki, aki megpróbálja előírni egy kísérleti génmódosító kezelés elfogadását, szembemegy a nemzetközi Nürnbergi Kódexszel, amely minden kísérleti kezeléshez tájékozott beleegyezést követel meg.

Kedves olvasók! Kérem, ne engedjék, hogy munkáltatójuk, kormányuk, családjuk, barátaik vagy bárki más megfélemlítse Önöket, vagy bármilyen módon megpróbálják rávenni Önöket, hogy fogadják el ezt a kísérleti kezelést, ha nem akarják. Ön a saját egészségügyi hatósága, pont.

Ha a munkáltatója felmondással fenyegeti Önt, amiért elutasítja ezt az injekciót, kérjük, forduljon ügyvédhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük