Egészséges fiatal anya életét vesztette a védőoltás okozta vérrögben

Exkluzív: Egészséges fiatal anya életét vesztette a védőoltás okozta vérrögben. A Twitter cenzúrázta a gyászjelentését.


A The Defender-nek adott exkluzív interjúban Jessica Berg Wilson férje és nagybátyja elmondta, hogy a Twitter cenzúrázta Jessica gyászjelentését, mert a Twitter a Johnson & Johnson COVID vakcina által okozott, vakcina által kiváltott trombotikus trombocitopéniának tulajdonította a halálát.

Jessica Berg Wilson, a 37 éves washingtoni háztartásbeli anya egészséges és életerős nő volt.
A Defender számos közösségi csatornán cenzúrát tapasztal. Maradjon képben a fontos hírekkel, ha feliratkozik a napi top híreinkre. Ez ingyenes.

Jessica Berg Wilson, a 37 éves washingtoni háztartásbeli anya egészséges és életerős nő volt, aki szeptember 7-én hirtelen hunyt el. Jessica gyászjelentése szerint az orvosok vakcinák által kiváltott trombotikus trombocitopéniát (VITT) diagnosztizáltak nála.

A VITT egy ritka és néha halálos kimenetelű véralvadási betegség, amelyet a COVID vakcinák váltanak ki.

A The Defender-nek adott exkluzív interjúban Tom Wilson, Jessica férje és Thomas Ivancie, a nagybátyja azt mondta, hogy a Twitter tényellenőrzői – akik soha nem beszéltek a családjukkal, hogy ellenőrizzék Jessica történetét – “félrevezető” és “félretájékoztató” címkéket ragasztottak a gyászjelentésére.

A Twitter-címkék miatt az emberek nem tudtak kapcsolatba lépni Jessica gyászjelentésével, vagy megosztani a történetet.

Augusztus 29-én Jessica elment egy seattle-i gyógyszertárba, hogy megkapja a COVID oltást, és azt mondták neki, hogy a Johnson & Johnson (J&J) oltást fogja kapni. Jessicának nem volt semmilyen alapbetegsége, mondta a férje.

Jessica “hevesen ellenezte” az oltás beadását, “figyelembe véve az otthonülő anya státuszát, jó egészségi állapotát és fiatal korát, valamint egy nem bizonyított vakcina ismert és ismeretlen kockázatát” – mondta Wilson.

De Jessicára nyomást gyakoroltak, hogy beadassa a vakcinát, mivel a gyermekük iskolája előírta, hogy az osztályban szolgálni kívánó “szobaanyáknak” teljes körűen be kell oltva lenniük.

Ivancie szerint Jessica a J&J oltóanyag beadása után rosszul lett, és a UW Medical Center sürgősségi osztályára ment.

Ivancie elmondta, hogy Jessica miután megkapta az oltást,  különböző súlyos tünetektől szenvedett. A kezelőorvosok azonban ahhoz ragaszkodtak , hogy Jessica csak egy COVID-tesztet kapjon, majd hazaküldték. Más kezelést nem végeztek.

Hazaérve, Jessica elvesztette az eszméletét, és mentőautóval a seattle-i UW Medical Centerbe szállították, ahol az orvosok VITT-et diagnosztizáltak nála, magyarázta Ivancie. Egy orvoscsoport dolgozott azon, hogy enyhítse a Jessica agyára nehezedő nyomást, de már túl késő volt.

Fiatal anyaként Jessica elhivatottan hallgatta Robert F. Kennedy Jr. The Defender” podcast hallgatója. Ivancie szerint jól tájékozott volt a COVID vakcinákról, és határozottan ellenezte az injekciók beadását.

Ivancie gyászbeszédében azt mondta:

“Jessica egy kísérleti vakcina közvetlen következményeként halt meg – egy olyan vakcina miatt, amelynek a beadását hevesen ellenezte. Jessica kényszerítve érezte magát. Úgy érezte, hogy megfosztották a választás lehetőségétől. Elvették tőle azt a képességét, hogy nemet mondjon – hogy nemet mondjon egy olyan orvosi eljárásra, amelyet nem akart -“.”

A gyászjelentés szerint:

“Élete utolsó heteiben a világ elsötétült a számára, a  vakcinázási előírások miatt. A helyi és állami kormányok eltökéltek abban, hogy megfosszák őt attól a jogától, hogy véleményt nyilvánítson  és szabadságát élvezze.
“Szenvedélyét, hogy aktívan részt vegyen gyermekei oktatásában – ami magában foglalta azt is, hogy ott legyen gyermeke osztályában -, a kormányzati rendelkezések ismét megakadályozták”.

Jessica férje elmondta, hogy “néhány hónappal ezelőtt” megkapta a Pfizer vakcináját, mivel munkája során sokat utazott és sok ember között volt.

“A családunk számára az volt a legjobb, hogy megkaptam a vakcinát” – mondta Wilson. Jessica azonban “otthonmaradó anyaként behatárolt burokban volt, fiatal korú volt, és aggódott ezen oltóanyagok bizonytalan volta miatt”.

“Úgy érezte, hogy neki nem szükséges” – mondta Wilson. “De aztán, amikor a mandátumok megjelentek, Jessica és azok az anyák, akik nagyon erősen részt vesznek a gyermekeik életében – ő részt akart venni az életük minden lépésében. A gyerekei voltak számára a legfontosabbak.”

Wilson a feleségének írt megemlékezésében azt írta:

“Végső soron ez az egyformasági kormányzati politika Jessicának az életébe került, a gyerekeimnek az anyjukba, nekem az örök szerelmembe, és egy nagyon különleges ember elvesztését eredményezte, aki sokakat megérintett, és még csak a horpadását éreztette ezen a világon.”

mondta Wilson a The Defender című lapnak:

“Azt akarom, hogy a világ vezetői felfigyeljenek rá, mert Jessica élete pótolhatatlan. Nagy értéke volt az életének és annak, amit a családunkért és másokért tett. Nagyon sok embert megérintett, és Jessicát nem lehet pótolni.

“Csak remélem, hogy azok az emberek, akik az irányítást végzik, akik ezeket a mandátumokat a csúcson meghatározzák, meghallgatják az ő történetét, és azt, hogy hogyan tudjuk megvédeni a következő Jessicát attól, hogy ezt a vakcinát kelljen beadnia, ha úgy gondolják, hogy nem szükséges nekik”.”

Wilson elmondta, hogy a kórház orvosai “100%-ban” felismerték, hogy Jessica oltási mellékhatása volt, és elmondták neki, hogy jelentették azt a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok által kezelt Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) rendszernek. Jessica VAERS-jelentése szeptember 8-án került be az ügynökség rendszerébe. VAERS azonosítószáma 1683324. Családjával a mai napig nem vették fel a kapcsolatot egyetlen kormánytisztviselő sem.

A Twitter cenzúrázza Jessica gyászjelentését, amelyben halálát a J&J oltóanyagának tulajdonítják.

A Twittert hétfőn támadták, amiért tényellenőrzés alá vette Jesscia gyászjelentését, amely a J&J oltóanyag által kiváltott vérrögöknek tulajdonította halálát – jelentette a New York Post.

A The Oregonian által közzétett méltatás szerint a kétgyermekes anya “a COVID-19 vakcina által kiváltott trombotikus trombocitopénia” miatt halt meg. A Twitter-felhasználók szerint a közösségi médiaóriás a hétvégén “félrevezetőnek” jelölte meg.

A Twitter tényellenőrzői “félrevezető” jelzővel látták el Jessica gyászjelentését, és megakadályozták, hogy az emberek válaszoljanak, megosszák vagy kedveljék a tweetet.

A tényellenőrzési figyelmeztetést a Twitter hétfő reggel a felháborodott visszhangok hatására eltávolította.

Wilson elmondta, hogy nem használja a közösségi médiát, de elmondta, hogy felháborodott, amikor másoktól megtudta, hogy felesége gyászjelentését nagy technológiai cégek cenzúrázzák, mert az “félrevezető” vagy “félinformációkat” tartalmaz.

Ivancie elmondta, hogy olyan híreket is kapott, hogy a Facebook cenzúrázza Jessica gyászjelentését, és megerősítette, hogy a családot egyik technológiai cég tényellenőrzői sem keresték meg, hogy ellenőrizzék Jessica történetét.

Ivancie azt mondta: “Ha nem lehet, hogy az igazság kiderüljön, akkor az emberek döntési képességét akadályozod meg. Félelmetes, hogy ezek a szervezetek milyen hatalommal rendelkeznek a cenzúrához”.

Ivancie szerint ez olyan érzés, mint egy második halál – az igazság halála ezeknek a hatalmas hatalmú entitásoknak a kezében. “Képzeljük el, ha szabad és nyílt igazságcsere lenne, hogyan változtatná meg ez a narratívát mások számára” – mondta Ivancie.

“Nem azt mondjuk az embereknek, hogy ne oltassák be magukat” – mondta Jessica férje – “nem ezt tesszük. Azt akarjuk, hogy az emberek megértsék Jessica történetét és a választáshoz való jogát, és véleménye szerint nem volt választása a kérdésben az ilyen rendeletek miatt”.

“Csak reméljük, hogy a hatalmi pozíciókban lévő emberek, akik ezeket a rendeleteket meghatározzák, meghallgatják a történetünket” – mondta.

FRISSÍTETT: Ezt a cikket frissítettük, kiegészítve Jessica VAERS azonosítószámával és a VAERS-jelentés linkjével. A J&J COVID vakcina beadásának dátumát is frissítettük, a megerősített dátum augusztus 29. lett

a link : This is VAERS ID 1683324

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük