Egy kis kitérő Prof. Garjajev elmélete

 

Garjajev fizikus professzort a hullámgenetikai tanulmányaiért 2020-ban Nobel díjra jelölték, de azt már nem vehette át, miután a cvd. vírus lehetséges terjedése és az 5G kapcsolatában komoly összefüggést fedezett fel, és mindezt nyilvánosságra is hozta, hirtelen kiesett a XIV. emeleti lakásából, és meghalt…

“Garjajev azzal próbálkozott, hogy bizonyos információkat közvetített a génekhez, a kvantumok szintjén, és észrevette, hogy ezen információk hatására a gének megváltoznak: megszűnik egy betegség, vagy épp létrejön egy másik. A nyelvi hullámgenetika lényege, hogy a génekhez küldött információ képes a gének kvantum mezejére hatni, és azok információs tárházát módosítani. Számos kísérletével bizonyította állításait, ezeknek mind utána lehet nézni.
Egy igen érdekes, és fontos meglátása a vírusokkal kapcsolatban volt: felfedezte ugyanis, hogy a vírusok kétféle módon is terjedhetnek: fizikailag, és mező (hullám) formájában. Garjajev képes volt egy vírusos fertőzést semlegesíteni az által, hogy a vírus genetikai hullám-mezőjét semlegesítette. Nézzük meg még egyszer, mit is jelent a fenti állítás: a vírusok nem csak fizikailag terjedhetnek (például levegő vagy érintés útján), hanem kvantum szinten is, mint információ. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy a vírus nem kell fizikailag jelen legyen ahhoz, hogy valaki elkapja. Ahogy a hagyományban is számtalanszor találkoztunk azzal a ténnyel, hogy a betegséget nem a konkrét fizikai kórokozók okozzák, úgy ezt maga Garjajev is bizonyította. Elég csak a vírus információja jelen legyen (bennünk), és létrejön a betegség. Ha ezt igazán felfogjuk, akkor megértjük mindazt, amit többször ismételgettem én is, hogy a védekezés hiábavaló, sem maszk, sem elzárkózás nem óv meg minket egy fertőzéstől. Az éberség azt jelenti, hogy a velünk való történéseket, betegségeket értelmezni tudjuk, vagyis éberen figyelünk. Ha elég éberek vagyunk, akkor elég információt tudatosíthatunk mindabból, ami bennünk van, és ez a tudás az igazi védelem: a kegy, amely megvéd mindattól, amit a nem tudatos tartalmaink okozhatnának.
“Az embernek magasabb szellemi szintre kell emelkednie, hogy mentálisan meg tudja védeni magát, létre kell hoznia egy mentális burkot, rá kell vennie a szervezetét arra, hogy „védelmi” üzemmódba működjön. Sejtjeinket megtaníthatjuk arra, hogy ne fogadják be, vagy vezessék át inaktív állapotba ezt az információt, hiszen az ember tudata képes befolyásolni ezeket a torziós mezőket.” – mondta Petrovics Garjajev egy interjúban.”
Hallgasd, nézd, terjeszd!
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=DKs2jmmm2jM)
A beszéd kihatása életünkre, avagy a beszéd, mint genetikai információ P. Garjajev
Miért fontos a helyes beszéd? Kötelező anyag a fiatalkorúak beszédjének formálása miatt. És ez minden felnőttre is érvényes.” A beszédszerű genetikai információ kialakítja az emberiség, azon belül az egyes ember szellemi testét. A pontos, helyes beszéd alapvető fontossággal bír az egészséges gyerek-fiatal személyiségében. mert a fizikai testen túl van még az egyén szellemi összetevője. Ha egy nevelési célzatú beszéd tele van szabálytalanságokkal, hibákkal, még ha csak a legegyszerűbbet is vesszük, mint a káromkodás, a szitkozódás, az ez egy mutáció. A maga nemében a beszédünk, a genetikai anyagunk mutációja.” A dezinformáció szerepe – a szellemi testre kihat. A helytelen szóhasználat biorobottá tesz.

Megj: Így értünk vissza a covid terjedéséhez. Létrehozható egy betegség csupán tudati ráhangolódással, egyszerű tömeg pszichózissal, és ehhez nem is kell a hullámgenetikát ismerni. Az emberiség ősidők óta tudja és használja ezt, elődeink ismerték a szimbólumok védő ill. ártó képességét. A teremtett egyensúly megőrzése, az élet tisztelete a természeti népeknél ma is utolérhető. Talán ezért is kellett kiirtani.

Nyomokban, talán már valóban csak a génjeinkben ma is jelen van, ez az ősi tiszta alázat. Ha nem lenne nem tudták volna korunk Antikrisztusai ellenünk fordítani. Hogyan is hajtották ezt végre? Elsősorban, népírtással a még meglévő törzsi kultuszok kiirtásával, lásd gyarmatosítások régen, és ma. Ehhez társult, a luciferi “felvilágosodás” kora, a totális ateizmus elhintése, és ennek hozománya a tudomány istenné emelése. Egy kicsit szálljunk magunkba, de közben emelkedjünk felül  a bevésett programon. Mit láthatunk ekkor?

Látok egy gyönyörű kék bolygót teli élettel, a teremtett világ hatalmas lenyűgöző voltát. Csodálom benne a Teremtőnket, aki itt a fizikai síkon is teljes egészében láthatóvá teszi hatalmasságát. Majd feltárul az emberiséget káprázatban tartó sötét  felhő, a kegyetlenség, a hazugságok,  a program. Harcolni eredményesen csak úgy lehet, ha ismered az ellenséget

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük