Egy őrült margójára


A járvány, ami csak oltásokkal érhet véget?
TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 84.

A koronavírus járvány csak oltásokkal érhet véget?

Bill Gates, aki üzletember és a világ második leggazdagabb embere, már évekkel ezelőtt beszélt arról, hogy egy pusztító méretű járvány csap le az emberiségre. Ezért döntött úgy, hogy az úgynevezett RNA oltásokat elkészíti mind a 7 milliárd embert számára!

Az előre bejelentett járvány meg is érkezett, bár közel sem pusztító, ennek ellenére világméretű média-hisztéria söpört végig a karmesterek intésére. Brüsszelben már be is jelentették, hogy 400 millió védőoltást rendelnek az európai lakosok számára. Ráadásul ezzel figyelmen kívül hagyják azt a nemzetközi előírást is, amely szerinti csak több éves tesztelés után lehet jóváhagyni, emberek oltására alkalmazni egy vakcinát!

Azt sem árt tudni, hogy egy hagyományos védőoltás és az RNA oltás között az a különbség, hogy ez utóbbi az emberi szervezet génjeit is módosítja. Ennek megismeréshez segít ez a videó, amit jobb, ha mindenki végignéz, hogy képben legyen.

Nem csak érthetetlen hanem hihetetlen is az, hogy itt tartunk, miközben a szakértők egyértelmű álláspontja szerint a koronavírus egy átlagos influenza veszélyességét sem éri el, de ezt mindenki megtapasztalhatta az elmúlt hónapokban a saját környezetében is, ha félretette a média hazugságait, és a saját szemének hitt inkább.
Tehát semmi szükség nincs az oltásra, főleg nem egy kipróbálatlan és kötelező RNA oltásra, ami a vírus mutációja, állandó változása miatt valójában biztonságosan és hatékony ellenszerként létre sem hozható!

Kérjük ezeket a fontos információkat adjátok tovább, mert mindenkinek meg kell értenie, hogy mára kísérletti nyulak lettünk, és AZ ÉLETÜNKKEL JÁTSZANAK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük