Egy új magyar független média születése – Ha egy ajtó bezárul, valahol egy másik kinyílik

“Ha egy ajtó bezárul, valahol egy másik kinyílik” tartja a mondás.
Jézus ennél tovább is ment:  Azt mondom azért nektek: kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. (Lk 11,9)
Soha nem gondoltam, hogy Jézus szavai így válnak valóra majd az életünkben. Egy ember szabadnak születik, és semmilyen lezárás nem foszthatja meg ettől. Aki a szívében ezt átérzi, tovább tud lépni abba az irányba ahol az ajtók nyitva állnak. Több barátra leltem a lezárások alatti hónapokban, mint az elmúlt 30 évben. Ez a titok , nem tudom milyen módon, és miért, nem az ész útján, hanem a szívünkön át, Isten kegyelmének ajtaján keresztül működik.

Előzőleg már beszámoltam a Svájci 10 éve működő KLA.TV-vel létrejött együttműködésünkről. Jelenleg a németországi magyarnyelvű  csapattal állunk heti kapcsolatban. a Kla.TV előfizetési díj nélkül is, mindössze 6 év alatt mit épített fel: 165 film- és hangstúdió az egész világon, 44 nyelven sugárzott műsorok, több mint 130 önkéntes fordító, 220 önkéntes moderátor és 240 önkéntes bemondó, 670 önkéntes technikus, 190 önkéntes coach és maszkmester, több mint 400 szerkesztőségi munkatárs, több mint 10.000 adás, több 100.000 óra munka teljes szívből, szabadidőben és saját költségen. A Kla.TV rendszeresen emberek millióit éri el. Kla.TV a fősodratú média számára komoly fenyegetéssé vált, mivel hazugságaikat, mulasztásaikat és ferdítéseiket napról napra felfedi, valamint exponenciálisan növekvő közönséget ér el.

A Kla.TV rendszeresen emberek millióit éri el, Kla.TV a fősodratú média számára komoly fenyegetéssé vált, mivel hazugságaikat, mulasztásaikat és ferdítéseiket napról napra felfedi, valamint exponenciálisan növekvő közönséget ér el. Ezért a fősodratú média a Kla.TV-t mocskolja, „összeesküvés elméletekkel” rágalmazza és üldözi. A Kla.TV alapítója, Ivo Sasek  erről így nyilatkozik: „A média támad, így végre a Kla.TV-nak lehetősége van növekedésre.” Mint az észak-amerikai mamutfenyők, úgy a Kla.TV is a nagy tüzekkel, a médiatüzekkel kezd el igazán terjedni. A weboldalukon 74 nyelven lehet az adásokat megtekinteni, szabadon megosztható mindenki számára.

A KLA.TV bemutatkozó videója itt érhető el:

KLA.TV a felderítés frontján – Ki küzd együtt velünk?

Legutóbbi alkalommal egy video beszélgetésben együtt voltunk a Szövetkezettv.hu és a KLA.tv néhány képviselőjével, amelyben létrejött egy kölcsönös megállapodás a tartalmak megosztása, fordítása stb , tehát közösen fogunk dolgozni egymással.

A Szövetkezet Tv szervezése folyamatosan halad. A felmerült nehézségekről és sikerekről számol be Dr. Horkovics-Kováts János és Juhász János Zoltán. https://szovetkezettv.hu/ A szövetkezethez csatlakozni szándékozók az alábbi címre küldjék el jelentkezésüket. szovetkezet@proa.hu Akik anyagilag szeretnék segíteni a munkánkat, azok a Proa Kulturális Alapítvány számlájára küldhetik támogatásukat- https://proa.hu/donations/tamogatas/ Kedvezményezett: PROA Kulturális Alapítvány Bank sz. szám: Budapest Bank 10100840-58068400-01005001 IBAN szám HU81-10100840-58068400-01005001 BIC / SWIFT kód.: BUDAHUHB Köszönjük, hogy adományával támogatja az alapítványt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük