Egy új tanulmány szerint a COVID vakcinák rontják a járvány helyzetet

A 145 országot vizsgáló új, átfogó adattanulmány szerint a COVID vakcinák rontják a helyzetet ( megbetegedés és halálozás).
Lemaradtam erről a tanulmányról. Valamiért a mainstream média is kimaradt. De ez a tanulmány egy újabb független elemzés, amelyet nehéz cáfolni: a CDC, az FDA és az NIH félrevezetett minket.

Steve Kirsch

Kyle A. Beattie új tanulmánya “Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A Big Data Analysis of 145 Countries” című elemzés arra a következtetésre jutott, hogy a vakcinák éppen az ellenkezőjét teszik annak, amit ígértek nekik.

Ahelyett, hogy segítenének visszaszerezni a szabadságunkat, a vakcinák a COVID-19 fertőzések és a COVID-hez kapcsolódó halálesetek magasabb arányával járnak együtt. Az Egyesült Államokban a vakcinák az egymillió emberre jutó COVID-megbetegedések számának 38%-os növekedésével és a COVID-hez kapcsolódó halálesetek számának 31%-os növekedésével jártak együtt.

Számos más tanulmány egymástól függetlenül ugyanerre a következtetésre jutott. Minél többet oltanak, annál rosszabb lesz a helyzet.

Beattie következtetése: “Ezeknek az eredményeknek arra kell ösztönözniük a helyi politikai döntéshozókat, hogy a döntéseiket az adatok, nem pedig a narratívák alapján hozzák meg, és a helyi körülmények, nem pedig a globális vagy nemzeti megbízások alapján”. A múltbeli teljesítmény alapján azonban nem várható, hogy az egészségügyi hatóságok racionálisan reagálnak majd ezekre az eredményekre. Inkább továbbra is sürgetni fogják a mindenkire vonatkozó oltási mandátumukat, kortól és kórtörténettől függetlenül.

Ha legközelebb találkozik a megyei egészségügyi tisztviselővel, Biden elnökkel vagy Boris Johnsonnal, miért nem kérdezi meg tőlük, hogy találnak-e hibát Kyle A. Beattie Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19 című tanulmányában: A BigData Analysis of 145 Countries (a PDF változat itt található).

A tanulmány megállapította, hogy a COVID-vakcinák egymillió főre vetítve több COVID-esetet (+38% az USA-ban) és egymillió főre vetítve több COVID-hez kapcsolódó halálesetet (+31% az USA-ban) okoznak.

Az összefoglaló szerint:

A vakcina bevezetését követő, statisztikailag szignifikáns és túlnyomórészt pozitív oksági hatás a függő változókra, az összes halálozásra és az egymillióra jutó összes megbetegedésre, rendkívül aggasztónak kell lennie a politikai döntéshozók számára. Ezek azt jelzik, hogy mind a COVID-19-hez kapcsolódó esetek, mind a halálozások számának jelentős növekedése közvetlenül a vakcina bevezetésének köszönhető, amelyet eredetileg úgy adtak el a nyilvánosságnak, mint “a szabadságaink visszaszerzésének kulcsát”. A vakcinák hatása az egymillióra jutó összes megbetegedésre és annak alacsony pozitív kapcsolata a százra jutó összes oltással azt jelzi, hogy a vakcináknak korlátozott hatása van a COVID-19-hez kapcsolódó megbetegedések csökkentésére.

Ezeknek az eredményeknek arra kell ösztönözniük a helyi politikai döntéshozókat, hogy a politikai döntéseket adatok, nem pedig narratívák alapján hozzák meg, és a helyi körülmények, nem pedig globális vagy nemzeti megbízások alapján. Ezeknek az eredményeknek arra is ösztönözniük kell a politikai döntéshozókat, hogy a tömeges oltási kampányokon kívül más utakat is keressenek a világjárványból való kilábaláshoz.

Más szóval, hazudtak nekünk
A vakcinák csak rontanak a helyzeten, nem javítanak rajta. Ezért nem tudunk kijutni a gödörből. Az oltások kötelezővé tétele miatt

Nem ez az első tanulmány, amelyik ilyen következtetésekre jutott. Ezek a tanulmányok, amelyek mindegyike egymástól függetlenül készült, ugyanazt állapították meg – minél többet oltunk, annál rosszabb lesz a helyzet.

A Lyons-Weiler tanulmány

A Harvard tanulmánya

A német tanulmány

A dán tanulmány (amely azt mutatja, hogy Dr. Jamesnek igaza volt; a védelem fenntartásához 30 naponként fel kell erősíteni az oltást.

A német kormány adatai (ez a The Expose-ból származik).

Az Egyesült Királyságban a COVID halálesetek 80%-a beoltott.

Lancet: 89% of New UK COVID Cases Among Fully Vaxxed (Az új brit COVID-esetek 89%-a a teljesen beoltottak között)

  1. The Lyons-Weiler paper
  2. The Harvard study
  3. The German study
  4. The Denmark study (which shows Dr. James was right; you have to boost every 30 days to maintain protection.
  5. German government data (this is from The Expose)
  6. 80% of the COVID deaths in the UK are vaccinated
  7. Lancet: 89% Of New UK COVID Cases Among Fully Vaxxed

 

Az egészségügyi hatóságok válasza erre az új tanulmányra előre látható volt.
Azt hiszem, rájöttem a mintára, és most már biztosan megjósolhatom, hogy az egészségügyi hatóságok világszerte hogyan fognak reagálni erre a megdöbbentő eredményre: figyelmen kívül fogják hagyni. Ehelyett minél előbb kötelezővé teszik a védőoltásokat minden korosztály számára. Igazam van?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük