Egysátánista csoport az „Abortusz életet ment” hirdetőtáblát állított fel Texasban

2021. február 10. ( LifeSiteNews ) –

Csak néhány hét telt el 2021-ből, és az abortusz ismét az amerikai politika középpontjában álló téma, máris több mint egy tucat életpárti törvény jelent meg az állami törvényhozóknál, Biden végrehajtó rendelkezései és az erőviszonyok egyszer megdőltek. ismét a vérig dagadt magzatgyilkossági “Tervezett szülői élet” monopóliuma felé . És ha már az ördögnél tartunk, a Sátán Temploma is ott áll, ezúttal Texasban.

Pár évig követtem a Sátán Templom abortuszpárti törekvéseit. Tavaly augusztusban kampányt indítottak, azt állítva, hogy “a sátáni abortuszokat a vallásszabadságról szóló törvények védik”, az abortuszt vallási rituáléként állították be, hogy véget vessenek az állami korlátozásoknak; Júniusban részleteztem, hogyan próbálják a vallásszabadság törvényeit a javukra fordítani. A legfurcsább sátáni történet a tavalyi volt, ahol egy anya, aki annyira kiakasztott a fenyegetés , amelyet Ruth Bader Ginsburg halála jelentett, hogy válaszként csatlakozott a Sátáni Templomához.

Természetesen a “Sátán Temploma” maximális offenzívát alkalmaz, hogy vitákat váltson ki a hagyományosan vörös államban . Ennek érdekében a sátánisták megrendeltek egy óriásplakátot : „Az abortusz életeket ment!” címmel.

Mintha ez nem lenne elég, a 10 × 40 lábas hirdetőtábla arról is tájékoztatja az ingázókat (hamisan), hogy „vallási abortusz rituáléink elhárítják a magzatvédelmi állami korlátozásokat .

“Nem teszünk semmi olyat, ami egyenlő lenne valamivel, ami közel áll a csecsemőáldozathoz” -jelentette ki Graves.

“A várandós személy biztonságát és jólétét helyezzük előtérbe.” A gyermek a terhes személy méhében, természetesen, az áldozat.
Néhány keresztény felszólalt a hirdetőtábla ellen,  amelyet Greaves persze üdvözöl. A vita nyilvánosságot hoz, és a Sátáni Templom kétségbeesetten nyilvánosságot akar.

Ha az emberek idegesek, dühösek lesznek, vagy akár megpróbálják eltávolítani a hirdetőtáblákat  annál jobb. A sátánisták bíznak abban, hogy Amerika vallásszabadság-rendszere azt jelenti, hogy hitük a kereszténységgel és más vallásokkal egyenrangú, és így a liberalizmus által biztosított szabadságokat a magzat gyilkoságok védelmére használhatják.

Ahogy G.K. Chesterton híresen megjegyezte: “Ha egy ember már nem hisz Istenben, akkor nem a semmiben fog hinni, hanem bármiben.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük