Első per a COVID-19 oltási mandátum ellen az Egyesült Államokban

– Ez az az eset, amikor a felügyelő tévedett. Egyáltalán nincs joguk arra kényszeríteni senkit, hogy vegyen kísérleti gyógyászati ​​terméket.

Isaac Legaretta korrekciós tiszt február 28-án beperelte felügyelőit és helyi tisztviselőit, miután az új-mexikói Doña Ana megye COVID-19 vakcina injekciót írt elő az összes első válaszadó számára.

A panasza : Legaretta azt mondta, már  több alkalommal megfenyegették a munkahelyeken azokat, akik nem hajlandóak elfogadni a kísérleti COVID-19 vakcinázást . Mindössze öt napot adtak Legarettának az oltás igazolására, az általa benyújtott februári feljegyzés szerint. Legaretta intézkedést kér az elbocsájtások blokkolásához, vagy visszaállításához abban az esetben, ha elveszíti munkáját.

Doña Ana  januárban jelentette be, hogy a megye minden elsősegélynyújtójának, beleértve a rendőröket és a fogvatartási központ alkalmazottait is, COVID-19 oltásokat kell kapnia a folyamatos foglalkoztatás feltételeként.

“Szükséges, hogy ha még nem kezdte meg az oltásokat, akkor napokon belül  meg kell kapniuk az első adagot. – olvasható Fernando Macias megyei vezető január 29-i közleményében. “Az oltás a megyében való folyamatos munkavégzés követelménye és feltétele a COVID-19 fertőzésétől vagy terjedéséből fakadó jelentős egészségügyi és biztonsági kockázatok miatt.”

Nincs új-mexikói törvény, amely előírná a kötelező oltást a közegészségügyi sürgősségi esetekben, és az Állami Egészségügyi Minisztérium közölte, hogy nem követelhetik meg az emberektől az oltás felvételét.

„Ez az az eset, amikor a felügyelő egyszerűen tévedett. Abszolút nincs joguk arra, hogy bárkit kényszerítsenek egy kísérleti gyógyászati ​​termék bevételére ”- mondta Ana Garner, a Legaretta ügyvédje, hozzátéve, hogy az embereknek„ abszolút joguk van elutasítani ”a COVID-19 oltásokat.

“A tét rendkívül magas” – mondta Garner az Activist Postnak egy nemrégiben adott interjújában. “Ezzel a Legfelsőbb Bíróságra akarunk menni” – mondta. “Cél egy deklaratív ítélet meghozatala … mondván, hogy a sürgősségi felhasználásra vonatkozó szövetségi törvény felülmúlja az államban megadható minden felhatalmazást.”

„De a tét a szabadságunk, testi épségünk, bármilyen orvosi beavatkozás megválasztásának joga. Ez kritikus kérdés. Nem vagyunk emberi tengerimalacok, és nem is kellene velünk így bánni ”- mondta.

A COVID-19 oltás jelenlegi kivitelezése, az „emberen végzett kísérlet” egyik formája, és ezáltal sértik a második világháború utáni nürnbergi törvénykönyvet – mondta Garner, „emberiség elleni bűncselekménynek” nevezve őket. ” Ez emberiség elleni bűncselekmény ezeknél a szervezeteknél és megyéknél, és most a Védelmi Minisztériumnál, mivel megpróbálják beoltani az összes katonánkat.”

A Közérdekű csoport, amellyel Garner együttműködik, újabb pert indított New Mexico mexikói közegészségügyi sürgősségi nyilatkozatával szemben a COVID-19 iránt. “Elég sok információt tártunk fel, elegendő bizonyítékot annak bizonyítására, hogy a halálozások száma jelentősen megnövekedett, a PCR-tesztek értelmetlenek és hogy … a tünetmentes terjedés mítosza teljesen valótlan” – mondta Garner.

Tavaly év végén a minnesotai képviselők arról számoltak be, hogy a halotti anyakönyvi kivonat adatai azt mutatják, hogy az állam hivatalos COVID-19 halálozási száma körülbelül 40% -kal nőtt. A jogalkotók a kórházak perverz pénzügyi ösztönzőire hívták fel a figyelmet a koronavírusos betegek téves diagnosztizálására.

Számos tanulmány megállapította, hogy a COVID-19 legnépszerűbb vizsgálati módszerei komoly pontossági problémákkal küzdenek, és megbuktatták azt az elméletet, miszerint a vírus tünetmentes hordozókon terjed, kétségbe vonva azt az állítást, hogy a COVID-19 folyamatos „egészségügyi vészhelyzet”.

„Ebben a perben az a szép, hogy ha bebizonyítjuk, hogy nincs közegészségügyi vészhelyzet, az is hozzájárul ahhoz, hogy megtámadhassuk a vészhelyzeti felhasználási engedélyt, mivel a vészhelyzetnek léteznie kell, és amíg a vészhelyzet fennáll, a a sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedély érvényes ”- mondta Garner. “Ha a vészhelyzet már nincs, akkor a [COVID-19 vakcinák] is elveszítik sürgősségi felhasználási engedélyüket, ezért ezt nemzeti szinten vizsgáljuk [.]”

“Jogunk van megválasztani, hogy mi kerül a testünkbe” – tette hozzá Garner. – És így mondom az embereknek, még a COVID-betegség is, igen, valóban halnak meg emberek, de ez nem olyan rossz, mint amit a reakciókkal látunk . És azt gondolom, hogy sokkal több káros hatás lesz, amely évekkel később jelentkezik, autoimmun rendellenességek formájában, a kapcsolódó betegségek  formájában ”- mondta.

„Helyt kell állnunk, azért kerültünk ebbe a helyzetbe, mert túl sok ember kapitulált a tekintély előtt. Ez a tekintély féktelen, zsarnoki kifejezése, amelyet soha életemben nem láttam ”- mondta Garner.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük