EXKLUZÍV: Megszólalnak a COVID vakcina károsultjai

A szövetségi kormányunk mulasztására válaszul az arizonai székhelyű Igazság az Egészségért Alapítvány augusztus 26-án, csütörtökön bejelenti, hogy összehívta az Állampolgárok Oltásbiztonsági Felülvizsgálati Testületét,

2021. augusztus 24,

TUSCON, AZ — Az FDA e heti “jóváhagyása” az első COVID oltásról tanácsadó bizottság összehívása nélkül, nyilvános észrevételek nélkül és a nyilvánosságnak a nemzeti oltási mellékhatások jelentési rendszeréből (VAERS) származó biztonsági adatok figyelmen kívül hagyásával történt.

A szövetségi kormányunk e kudarcára válaszul az arizonai székhelyű, 501(c)(3) számú közhasznú alapítvány, az Igazság az Egészségért Alapítvány augusztus 26-án, csütörtökön bejelenti, hogy összehívta az Állampolgárok Oltásbiztonsági Felülvizsgálati Testületét, amelynek elnöke Dr. Peter McCullough, az alapítvány vezető orvosi tanácsadója, valamint Dr. Paul Alexander, az alapítvány bizonyítékokon alapuló orvoslásért felelős igazgatója, akik mindketten klinikai epidemiológusok és nemzetközi szakértők, és kiterjedt FA gyógyszerbiztonsági felügyeleti tapasztalattal rendelkeznek. A Polgári Vakcinabiztonsági Felülvizsgálati Testület elemezni fogja a vakcinák okozta halálesetekre, orvosi szövődményekre és sérülésekre vonatkozó amerikai és nemzetközi adatokat, majd ezekről a megállapításokról közvetlenül a nyilvánosságnak számol be.

 

Dr. Elizabeth Lee Vliet, az Igazság az Egészségért Alapítvány elnöke és vezérigazgatója elmondta: “Az FDA és a CDC ügynökségek szánalmasan cserbenhagyták az amerikai népet és az Amerikától útmutatást váró világot. Mi, az állampolgárok tehát elvégezzük a munkájukat, és közvetlenül az embereknek fogunk jelentést tenni”.

 

Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone, Dr. Paul Alexander és Dr. Jane Orient Dr. Elizabeth Lee Vliet-tel az élen egy olyan egészségügyi szakemberekből és betegekből álló panel élén, akik megosztják a nyers igazságot a kórházakban fekvő, oltássérült, kritikusan beteg betegekről. A videós sajtótájékoztatót a LifeSiteNews élőben közvetíti augusztus 26-án 12:00 órakor, ET, USA, a LifeSiteNews.

 

A nyilvánosság számára az átlátható visszajelzés nyílt hozzáférésű jelentéseken keresztül történik majd. A CDC VAERS rendszere, amelyet kifejezetten erre a célra szántak, bizonyítottan súlyosan hibás, és jelentősen alulmúlja a vakcinák okozta sérülések és halálesetek mértékét. A CDC elfogadott módszereit alkalmazva a szakértők becslése szerint a C-19 vakcinával kapcsolatos haláleseteket a VAERS-ben 5-15-szeresen aluljelentik, és a VAERS-ben 176-szor több halálesetet jelentenek az influenza elleni vakcinákhoz képest.

 

A vakcinák biztonságával kapcsolatos új, a nyilvánosság számára nem jelentett orvosi kockázati adatokat és új, sürgős jelentőségű bejelentéseket az Igazság az Egészségért Alapítvány orvosi és tudományos tanácsadói fogják nyilvánosságra hozni, kötelességüknek megfelelően, hogy figyelmeztessék a nyilvánosságot ezekre a kockázatokra. Az új adatok azt mutatják, hogy sürgősen le kell állítani az oltást, amíg a biztonsági adatok független értékelésére nem kerül sor, és a COVID kezelésére biztonságosabb alternatívákat nem keresnek.

 

Az Igazság az Egészségért Alapítvány Polgári Oltásbiztonsági Felülvizsgálati Testülete felszólítja azokat az embereket, akik megkapták az oltóanyagot, hogy közvetlenül nekik jelentsék a nemkívánatos eseményeket, hogy az Alapítvány tanácsadó testületének nemzetközi szakértői folyamatosan független adatelemzést végezhessenek.

Kapcsolódó videó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük