Ez génterápia, ez nem vakcina Beszélgetés dr. David Martinnal

Forrás:
https://www.westonaprice.org/podcast/its-gene-therapy-not-a-vaccine/?fbclid=IwAR2IcZU59LsKs0Ecoh2j8r3kfdU5ol4el7uR0fD1Hbyi3w2q5iTrd24GeTk

It’s Gene Therapy, Not a Vaccine

Ez génterápia, ez nem vakcina

Beszélgetés dr. David Martinnal

Tisztáznunk kell, hogy a SARS-CoV-2 vírus ellen nem létezik vakcina. Van a Covid-19-nek nevezett betegség, amelyet úgy kell elképzelni, mint egy nagy esernyő alá vont sok-sok tünetet, bármi olyan tünetet, amely idáig az influenzával vagy bármely lázas megbetegedéssel áll kapcsolatban. A klinikai tünetek sokaságát jelenti a betegség neve. A WHO-nak ez a hivatalos álláspontja.  A probléma azzal van, hogy sok ember PCR tesztje pozitív eredményt mutat és SARS-CoV-2 maradványokat találnak a tesztben, pedig az emberek nem betegek. Ezzel megdőlt az az illuzió, hogy a vírus okozza a betegséget. Ennek hatására megszületett a tünetmentes vírushordozó fogalom. A média összemossa a fogalmakat. Lehet több ezer pozitív teszt és ezek az emberek soha semmilyen tünetet nem mutatnak, tökéletesen érzik magukat. Ugyanakkor vannak emberek tünetekkel, viszont a tesztjük nem pozitív. Minden reggel arra ébredünk, hogy hány új pozitív esetet találtak a statisztika szerint. A média tájékoztatja a lakosságot a CDC- vel, Bloomberg-, Gates-, Zuckerberg- stb. alapítvánnyal együttműködve. Az emberek azt mondják, hogy nem akarják megkapni a Covid-19-et. Mit értenek ezen? Nem akarják megkapni a vírust, a SARS-CoV-2 vírust. De a kettőnek nincsen köze egymáshoz.

A probléma egyik része az, hogy a vírusos fertőzés az úgy nevezett esetek nagy részében nem kerül dokumentálásra. A másik része a problémának az oltás maga. A védőoltást úgy értelmezik az emberek, hogy az oltóanyaggal elölt vagy élő vírust, vírusrészt juttatnak a szervezetbe és ez megakadályozza, hogy megkapják a fertőzést és azt is, hogy ők, saját maguk továbbadják a fertőzést.

A valóság azonban az a Moderna és a Pfizer vakcinák esetében, hogy ezek tulajdonképpen nem vakcinák, nem így működnek. Mindkettő génterápiás termék. Mindkettő kemoterápiás hatóanyagot tartalmaz. RNS szálakat juttat a szervezetbe az anyag és aktiválja az ember szervezetében az S1 protein tüskét. Ez egy kórokozó. Ez egy méreg az ember szervezetében. Nemhogy azt akadályozná meg, hogy beteg legyél, hanem olyan anyag termelésére ösztönzi a szervezetet, ami megbetegít.

A valós oltóanyagnak az a célja, hogy az emberek immunitását növelje. Az nem célja egy oltóanyagnak, hogy a szervezetet méreganyagok termelésére ösztönözze. Ez a génterápiás termék soha nem fogja megakadályozni a fertőzést és annak átadását.

Az oltóanyag gyártók azt mondják, hogy a bejuttatott anyag célja az, hogy megtanítsa a szervezetnek legyőzni a vírust, ha találkozik vele. Ugyanakkor a klinikai kísérletek egyáltalán nem erről szóltak. A klinikai kísérletek során nem ellenőrizték a vírus vagy vírusmaradványok jelenlétét vagy hiányát, nem vizsgálták a vírus átadásának megakadályozását.  Az emberek viszont a mainstream mediát hallgatják, nem olvasnak klinikai kísérleteket. Az emberek elhiszik a szóhasználat alapján, hogy védőoltást kapnak, pedig nem ez a való helyzet. A gyártók saját maguk is elmondják, hogy nem tudták tesztelni a vírus jelenlétét vagy hiányát és értelmetlen lett volna ennek alapján tesztelni a vírus átadását is.

A statisztika azt mutatja, hogy az emberek 80 %-ának bár pozitív a PCR tesztje, de nem mutat tüneteket egyáltalán. Ugyanakkor a génterápiás kezelés eredményeként Covid-19 tüneteket fognak mutatni a beoltottak. Ha a SARS-CoV-2 vírussal találkozik a szervezet oltás nélkül, nagy százalékban nem lesznek tünetek.

A Moderna saját szóhasználatával élve gén terápiáról beszélünk. Előnyéről nem tudunk beszélni. Az emberi szervezetet rövid- és hosszútávon kockázatnak teszik ki, amely során megváltozhat az RNS és a DNS. A számokkal folyik a játék. A Moderna a kezelés előnyeként tűnteti fel, hogy 40000 klinikai teszten résztvevő személy esetében néhány száznál kevésbé erősen jelentkeztek betegség tünetek, mint a placeboval kezelt csoport esetében. 90 % fölötti hatékonyságot állapítottak meg a készítményekre. Ugyanakkor a készítmény a betegséget nem tudja megakadályozni. Csupán feltételezhetően rövidíti a tünetek időtartamát.

 

Az emberek az influenza oltáshoz hasonlítják a Covid-19 ellenit, bíznak benne, hogy legalább a betegségük rövidebb ideig fog tartani. Reménykednek. Pedig a Covid-19-et ezzel nem tudják elkerülni, sem a SARS-CoV-2 vírust.

Vannak másfajta készítmények is készülőben. AstraZeneca Oxford vírustöredéket használ fel. Ez egy kicsit jobban hasonlít az oltóanyag hagyományos megközelítéséhez. De a tesztek során rengeteg problémájuk merült fel és a kontrol csoportban egy másik alkalmazott oltóanyaghoz hasonlították az eredményeket. A mai napig nem ellenőrzik méréssel a vírusra való fogékonyságot és vírusátadást. Ez a két dolog alapvető követelmény lenne ahhoz, ha a lakosságot egészségügyi okból akarnánk beoltani. Hogy jobban érthető legyen, mondhatnánk azt is, hogy „Mindenkinek rák ellenes kemoterápiás kezelésben kell részesülnie, mert előfordulhat, hogy rákos betegek lesznek valamikor.”

Az mRNA technológia nem oltás. Ez egy génterápia, amelyet daganatos betegségek kezelésére fejlesztettek ki. A korábbi hasonlat is innen jutott eszembe.

Az emberek nagy részének hiába javasolnánk, hogy tanulmányozza tudósok publikációit. Soha nem tennék meg. Számokkal sem lehetne meggyőzni őket arról, hogy mire számíthatnak.

Fontos feladat lenne annak leleplezése hogy a PCR tesztek és a bevezetett korlátozó intézkedések tarthatatlanok. Ha nem lenne rendkívüli helyzet az országokban, akkor a PCR teszteket nem lehetne használni. Nem lehetne olyan teszteket árusítani, amelyek valósságát klinikai kísérletekkel soha nem bizonyították. Ez vonatkozik az úgynevezett oltóanyagokra is. Ha megszűnne a rendkívüli helyzet, a Moderna és Pfizer génterápiáját is azonnal fel kellene függeszteni. Az emberek nem értik, hogy összedőlhet csupán már ettől a kártyavár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük