Az NIH megerősítette a Wuhan Gain-of-Function kutatás finanszírozásának tényét, most Fauci akár 5 évet tölthet börtönben

 By Michael Austin október 21, 2021 at 5:15pm

Ezt már nem lehet tagadni. Dr. Anthony Fauci hazudott a Kongresszusnak arról, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézet részt vett a kínai Wuhanban – a COVID-19 járvány kitörésének forrásában – folytatott gain-of-function kutatásban.

Miután az úgynevezett “szakértők” hónapokig azt állították, hogy az új koronavírust nem lehetett laboratóriumban kifejleszteni, kiderült, hogy egy wuhani kutatólaboratórium – a Wuhan Insitute of Virology – egereken kísérletezett módosított denevérkoronavírusokkal, ami végül azt eredményezte volna, hogy a vírus az emberek között is átvihetőbbé vált.

A baloldal kedvenc “szakértője” a COVID-ügyekben, Dr. Anthony Fauci azonban a Kongresszus előtt tagadta, hogy az NIH valaha is finanszírozta volna az ilyen, a funkcióbővüléssel kapcsolatos kutatásokat.

A baloldali elitből mások – újságírók, demokraták, tudósok és más közegészségügyi szakértők – támogatták Fauci játékát.

Számukra mindazok, akik azt merészelték sugallni, hogy az NIH-nak köze lehetett a koronavírus teszteléséhez és kifejlesztéséhez, összeesküvés-elméleteket terjesztettek.

Trending:

Az NIH megerősítette, hogy finanszírozta a Wuhan Gain-of-Function kutatást, most Fauci 5 évet tölthet börtönben

Nos, most már tudjuk az igazságot. Mint kiderült, a “szakértők” tévedtek.

Szerdán Lawrence Tabak, az NIH főigazgató-helyettese levelet küldött a képviselőház felügyeleti bizottságának rangidős republikánus képviselőjének, James Comernek, amelyben elismerte ezt – jelentette Just theNews.

Tabak levele rámutatott, hogy a wuhani laboratóriumban fejlesztés alatt álló denevérkoronavírusok “nem SARS-CoV-2 vírusok, és nem is válhattak azokká”, a vírusok szekvenciáinak genetikai különbségei miatt.

A Just the News arról számolt be, hogy az NIH azért támogatta a WIV-et, mert “megállapította, hogy a javasolt kutatás nem felel meg a “fokozottan veszélyes, világjárványt okozó kórokozókra” vonatkozó szabványnak, mivel nem volt bizonyított, hogy ezek a denevérkoronavírusok képesek lennének megfertőzni az embert”.

Az NIH azonban “óvatosságból” megkövetelte az EcoHealth-től (a WIV-vel együttműködő szervezettől), hogy “azonnal” jelentse “a növekedés egy naptári napra való növekedését”, ha ez megtörtént volna.

Tabak szerint az EcoHealth ezt elmulasztotta, és most öt napja van arra, hogy átadja a NIH-nak a kutatásaikból származó “minden nem publikált adatot”.

Lehetséges, hogy amikor a javasolt kutatás először került az NIH elé, Fauci nem tudta, hogy a kutatás funkciónyerővé válik. Miután azonban a COVID-19 elterjedt az emberi populációban, elképzelhetetlen, hogy Fauci ne rakott volna össze kettőt és kettőt.

Kapcsolódó:

Ez a 30 szakértői véleményezett cikk megerősíti, hogy Biden figyelmen kívül hagyja a természetes immunitásról szóló tudományos ismereteket

A levélből kiderül, hogy ilyen kutatások folytak, és Fauci közvetlenül vagy közvetve hazudott a Kongresszusnak.

Továbbá a képviselőház külügyi bizottsága által augusztus 1-jén közzétett jelentés megállapította, hogy a WIV biztonsági protokolljai megkérdőjelezhetőek voltak, és úgy tűnik, hogy a járvány kitörésének idején a létesítményben több karbantartási és javítási projektet hajtottak végre.

Tehát, bár sok szakértő – köztük Tabak – most azt állítja, hogy a vírus nem származhatott a WIV-ből, a rendelkezésre álló tények nem állnak össze.

És miután egy éven keresztül megfordult aCOVID-politikákról és hazudott a COVID-19-rőlmagáról, hogyan bízhatnánk meg ezekben az úgynevezett “szakértőkben”?

Anthony Fauci-t a legmegbízhatóbbnak hirdette mindannyiuk közül az establishment média, és most már tudjuk, hogy hazudott egy törvényhozó testület előtt. A CNBC szerint bárki, aki “szándékosan és az esküjével ellentétesen olyan lényeges dolgot állít vagy ír alá, amelyet nem tart igaznak”, hamisan tanúskodik, és pénzbírsággal vagy öt évig terjedő szabadságvesztéssel, vagy mindkettővel büntethető.

Sajnos, elit státuszának köszönhetően nem valószínű, hogy Fauci szembesül a szükséges következményekkel.

a szabályok egyszerűen nem vonatkoznak a felelősökre, függetlenül attól, hogy a COVID-19-re vonatkozó álláspontjuk továbbra is mennyire téves.

Forrás: Michael Austin https://www.westernjournal.com/nih-confirms-funded-wuhan-gain-function-research-now-fauci-spend-5-years-jail/

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük