Fauci levelek -Great Reset helyett Great suck

Tucker Carlson: A feltárt e-mailek szerint Fauci “groteszk” kísérleteket támogatott a wuhani laboratóriumban
A BuzzFeed által az információszabadságról szóló törvény révén megszerzett e-mailekből kiderül, hogy Dr. Anthony Fauci hazudott a COVID eredetéről, a papírmaszkok hatékonyságáról és még sok másról.

Tucker Carlson: Uncovered Emails Show Fauci Supported ‘Grotesque’ Experiments at Wuhan Lab  

Tucker Carlson szerint a bizonyítékok azt mutatják, hogy Dr. Anthony Faucinak is köze volt a járvány előidézéséhez.
A tegnap esti “Tucker Carlson Tonight” című műsor alábbi szegmensében a Fox News kommentátora, Tucker Carlson azt mondta, hogy a bizonyítékok azt mutatják, hogy Dr. Anthony Fauci “benne volt abba a járványba, amelynek leküzdésével őt bízták meg”.

A BuzzFeed által az információszabadságról szóló törvény révén megszerzett e-mailek azt mutatják, hogy “Fauci támogatta a groteszk és veszélyes kísérleteket, amelyek a jelek szerint elősegítették a COVID-ot” – mondta Carlson.

Az e-mailekből, amelyek 2020 kora telére nyúlnak vissza, kiderül, hogy Fauci aggódott amiatt, hogy a nyilvánosság azt fogja hinni, hogy a COVID a kínai Wuhanban található Wuhan-i Virológiai Intézetből származik. Hogy miért?

“Valószínűleg azért, mert Tony Fauci pontosan tudta, hogy ugyanabban a laboratóriumban finanszírozott gain-of-function kísérleteket” – mondta Carlson.

Az e-mailekből kiderül, hogy Fauci és más vezető virológusok megosztották a ZeroHedge egyik cikkét, amely szerint a COVID egy ember által készített biofegyver. Annak ellenére, hogy ez egy “hihető magyarázat”, mondta Carlson, a ZeroHedge-et kitiltották a közösségi médiából.

Carlson azt mondta:

“Egészen a közelmúltig nem volt szabad azt sugallni, hogy a COVID ember alkotta lehet. Miért nem sugallhattad ezt? A tényellenőrzők nem engedték. Miért nem engedték? Mert Tony Fauci biztosította a technológiai monopóliumokat, hogy a koronavírus nem lehetett ember által létrehozott. És így a technológiai monopóliumok leállították a témát.”

Az e-mailek szerint Fauci azt is elismerte, hogy a COVID-on átesett emberek valószínűleg “jelentős immunitással” rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nincs szükségük a vakcinára. Fauci “ezt soha nem ismerte el nyilvánosan” – mondta Carlson.

2020 októberében a Children’s Health Defense (CHD) elnöke, Robert F. Kennedy, Jr. levélben kérte Bill Posey (R-Fla.) képviselőt, hogy a képviselő vizsgálja meg a SARS-CoV-2 világjárványt megelőző és ahhoz hozzájáruló okokat.

Áprilisban a CHD arra kérte az embereket, hogy sürgessék a kongresszus tagjait, hogy támogassák a H.R. 834. számú törvényt, a Pandemics Require Evaluating, Planning, and Responding Effectively – PREPARE Act (A pandémiák hatékony értékelését, tervezését és reagálását igénylő törvény). A Posey által benyújtott törvényjavaslat egy független kétpárti kongresszusi bizottságot hozna létre, amely megválaszolná a COVID-19 pandémiával kapcsolatos kérdéseket, és segítené az Egyesült Államokat abban, hogy jobban felkészüljön a jövőbeli pandémiás fenyegetésekre.

Nézze meg az alábbi szegmenst, és hallgassa meg Carlson véleményét az újonnan felfedezett Fauci e-mailekről:

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük