FONTOS INFORMÁCIÓ MINDEN EMBER SZÁMÁRA – A BIONTECH “VAKCINA” EMBERI HASZNÁLATRA ALKALMATLAN ADALÉKANYAGOKAT TARTALMAZ

FONTOS INFORMÁCIÓ MINDEN EMBER SZÁMÁRA ! A BIONTECH “VAKCINA” EMBERI HASZNÁLATRA ALKALMATLAN ADALÉKOKAT TARTALMAZ
december 19. 2021
Kedves Mindenki,
Tegnap (2021.12.18.) egy nagyon rövid beszédet tartottam Karlsruhéban, amely azóta vírusként terjed. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy a beszédben elhangzott információkat strukturált formában tegyem elérhetővé.
Az alábbi információk PDF formátumban is letölthetők.
Először is röviden:
A Németországban jelenleg (2021.12.19-től) feltételesen engedélyezett mind a négy COVID-19 “vakcina” alkalmazása nem engedélyezett, ha Ön allergiás a hatóanyagra vagy a gyógyszer bármely más összetevőjére. Ez egyértelműen szerepel a “vakcinák” vonatkozó betegtájékoztatójában.
Mivel feltételezhető, hogy még egyetlen embert sem vizsgáltak allergológiai vizsgálaton a “vakcina” összes összetevőjével szemben, először is, valamennyi ember alkalmatlan az oltásra.
Ezenkívül a BioNTech cég “vakcinája”, a Comirnaty két olyan adalékanyagot tartalmaz, amelyek a gyártó tájékoztatása szerint CSAK kutatási célokra alkalmasak, és NEM embereken való alkalmazásra.
Részletesen:
A Paul Ehrlich Intézet (Szövetségi Oltóanyag- és Biomedicinális Gyógyszerügyi Intézet; a Szövetségi Egészségügyi Minisztérium hatáskörébe tartozó szövetségi felsőbb hatóság) honlapja felsorolja a Németországban jelenleg feltételesen engedélyezett COVID-19 “vakcinákat” (2021.12.19-i állapot szerint):
https://www.pei.de/DE/arzneimittel/impfstoffe/covid-19/covid-19-node.html
Az áttekintés “További információk” utolsó oszlopában letöltheti a négy “vakcina” hivatalos termékismertetőjét. (Mellékjegyzet: Ezen kívül a Red Hand Letter-ek is ott vannak elhelyezve, azaz a gyártók fontos információi, amelyekkel az újonnan azonosított, jelentős gyógyszeres kockázatokról tájékoztatják az egészségügyi szakembereket; és ezek nem kevesen vannak).
Itt is megtalálhatók a négy “vakcina” német nyelvű termékismertetőjének linkjei:
Comirnaty (BioNTech/Pfizer): https://www.ema.europa.eu/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_de.pdf
Janssen (Johnson & Johnson): https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-janssen-epar-product-information_de.pdf
Spikevax (Moderna): https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_de.pdf
Vaxzevria (AstraZeneca): https://www.ema.europa.eu/documents/product-information/vaxzevria-previously-covid-19-vaccine-astrazeneca-epar-product-information_de.pdf
A betegtájékoztató 2. szakasza minden esetben a következő mondatot tartalmazza (itt a Comirnaty-t használjuk példaként):
Mit kell tudnia, mielőtt megkapja a Comirnaty-t?
A Comirnaty nem alkalmazható, ha Ön allergiás a hatóanyagra vagy a gyógyszer 6. pontban felsorolt egyéb összetevőire.
A “nem szabad” hangsúlyozása itt fontos – ez tehát nem ajánlás, hanem tilalom!
Mielőtt tehát egy “oltásra” sor kerülne, először ki kell zárni, hogy nincs-e allergia a hatóanyaggal vagy a gyógyszer bármely más összetevőjével szemben. Ebben az összefüggésben azt is tisztázni kellene, hogy egy ilyen allergiatesztnek hogyan kell orvosilag helyesen eljárnia.
Példaként bemutatjuk a BioNTech “vakcina” Comirnaty csomagolási tájékoztatójának 6. szakaszában felsorolt adalékanyagokat:
6. a csomag tartalma és további információk
Mit tartalmaz a Comirnaty
A hatóanyag egy COVID-19 mRNS-vakcina, a tozinameran. Higítás után
az injekciós üveg 6 db 0,3 ml-es adagot tartalmaz, amelyek egyenként 30 mikrogramm tozinameránt tartalmaznak.
Tozinameran.
A többi összetevő:
– ((4-hidroxibutil)azándiil)bisz(hexán-6,1-diil)bisz(2-hexildekanoát) (ALC-0315).
– 2-[(polietilénglikol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamid (ALC-0159)
– Kolfoszceril-sztearát (DSPC)
– koleszterin
– Kálium-klorid
– Kálium-dihidrogén-foszfát
– Nátrium-klorid
– Nátrium-monohidrogén-foszfát-dihidrát
– szacharóz
– Injektálásra szánt víz
– Nátrium-hidroxid (a pH beállításához)
– Sósav (a pH beállításához)
És most jön az izgalom …
Nézzük meg közelebbről az első két adalékanyagot, az ALC-0315-öt és az ALC-0159-et. Ezekről a gyártó, az Echolon Biosciences Inc. weboldalán találhatunk információkat.
A https://www.echelon-inc.com/product/alc-0315/ link alatt (ha ez a link már nem működik, kérjük, használja a Wayback-Machine-t: https://web.archive.org/web/20211219064918/
https://www.echelon-inc.com/product/alc-0315/) az ALC-0315 termékinformációkat találja, és onnan letöltheti a “Műszaki adatlapot” a “Dokumentáció” menüponton keresztül: https://www.echelon-inc.com/wp-content/uploads/2021/09/N-1020_TDS_rev1a.pdf.
Érdekes mellékes megjegyzés: A “Ez a termék kizárólag kutatási célra és nem emberi felhasználásra” mondat, amely még mindig megtalálható az adatlapon, 2021. december 8-ig a termék oldalán is szerepelt. Ez a Wayback-Machine segítségével ellenőrizhető (itt az ALC-0159 példával): https://web.archive.org/web/20211208223524/https://www.echelon-inc.com/product/alc-0159/
2021.12.09. óta a termékoldalon már “csak” ez áll: “Ez egy reagens minőségű termék, kizárólag kutatási célra”.
Az Echolon az adatlapon láthatóan elfelejtette megváltoztatni ezt a mondatot. Az Echolonhoz intézett, 2021.12.09-én kelt sajtómegkeresés mindeddig (2021.12.19-én) megválaszolatlan maradt.
Összefoglaló:
A BioNTech “vakcina” Comirnaty két olyan adalékanyagot tartalmaz, amelyek CSAK kutatási célokra és NEM embereken való alkalmazásra valók – a gyártó tájékoztatása szerint, aki azonban nem ismeri teljes mértékben e két termék toxikológiai és farmakológiai tulajdonságait, és semmilyen módon nem vállal felelősséget a károkért.
Ezen a ponton nem kell többet mondani …
Kérjük, adják tovább ezt az információt minél több embernek, különösen az intézményeknek (rendőrség, tűzoltóság, szövetségi fegyveres erők, polgármesterek, politikai pártok stb.)!
Köszönöm és békés üdvözletem,
Hardy
PS: Röviddel a közzététel után kaptunk információt egy felhasználótól, aki ugyanezt a problémát tapasztalta a Moderna Spikevax “vakcinájában” lévő adalékanyagokkal kapcsolatban. Mindkét adalékanyagon szerepel a figyelmeztetés:
“Vigyázat! Kizárólag kutatási és laboratóriumi felhasználásra: Emberben vagy emberen nem használható!”
Itt vannak a két adalékanyag linkjei:
https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/dmg-peg-2000-cay33945-500
https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/1-2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphorylcholine-mty-1427?
Ezt az információt a Mutigmacher e.V. https://mutigmacher.org/ biztosította.
Kérdések és kapcsolatfelvétel esetén kérjük, küldjön e-mailt a info@mutigmacher.org címre.